Dragii mei,
Nu stiu care cu cine, cand si cum s-a impins in apa (personal imi pare sincer rau, de la Dan am invatat multe din tainele pescuitului crapului, pe Radu il cunosc si este, pentru mine cel putin, un om deosebit) si mai ales nu inteleg de ce, aici sau aiurea in lumea asta digitala se improsca cu noroi in APCR.
In 2 iulie 2006 un grup de 7 copii de la Mia's Childern, o fundatie umanitara privata pentru copii abandonati, ce are ca inima si suflet o femeie deosebita, pe care am avut privilegiul sa o cunosc, vor pleca in Delta Dunarii. Am dat 2 telefoane in aceasta seara. Unul lui Cornel Rosioru si unul lui Val "Admin", rugandu-i sa facem cumva si sa ajutam acesti copii sa aiba o vacanta cat mai frumoasa, pentru a uita macar pentru cateva zile chinul prin care trec. Doua inimi mari: Val a propus sa contribuim fiecare, atat cat putem si vrem, pentru a le asigura celor 7 copii echipamentul necesar (undite & stuff) iar nea' Cornel a vorbit cu Andrei si mi-a dat vestea cea mare: vor pleca in Delta cu cele necesare prin generozitatea APCR-ului si a magazinului Senzor.
Multumesc, si imi permit sa o fac atat in nume propriu cat si in numele copiilor pentru acest gest deosebit al APCR-ului.
Multumesc din suflet Cornel Rosioru, Andrei Vladeanu si Val Pangica, precum si tuturor membrilor APCR si angajatilor magazinului Senzor. Oameni deosebiti, fapte deosebite!
Cand se vor intoarce copii, Val a fost de acord sa posteze pe site poze si un articol, pentru a avea imaginea vie a bucuriei traite in Delta de acesti copii chinuiti.
Sa fim iubiti si mai ales sa iubim, ca viata-i scurta!