@dl. Popescu
spune domnule clar ce doreste sa citeasca toata lumea . Competitiile anuntate aici - gen Crapmania , Boiliesmania , MV 2 , Pelicanul , Bucovina , Cupa aviatorilor , Open , samd , samd ...slava Domnulu ca e plin topicul la competitii - intra sub incidenta Federatiei d-tale ?
Si lasa populismul - cu maestru al sportului , diplome si medalii . Ce rau ii este lui Nea Nitzu ca nu l-a numit nimeni maestru al sportului

. Cred ca te astepta pe matale sa-i dai o renta viagera !.
Pescarii vor sa stie si altceva - daca le organizezi d-ta , dai si ceva bani ca premii ? Pina acum a fost si satisfactia fiecaruia care a iesit pe podiumuri - in afara unor roabe de cupe si diplome , a incasat si ceva banuti , doar asa pentru viitoarele concursuri . Sau mai mult , depinde de priceperea fiecaruia . Pescuitul la crap nu e o pasiune ieftina . Nu ma refer la cuvintul sport - nu prea stiu ce e ala , cind eu vad pescuitul ca un hobby . Sport am facut cind eram tinar .
Cred ca cel mai bun raspuns este cel cu DA sau NU . Prea de multe ori te intreb lucruri simple si ma porti aiurea de 2 pagini de Forum .