mediatizare concursuri crap - discutii

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Val
Pescar de competitie

Re: mediatizare concursuri crap - discutii

Mesaj de Val »

Este corecta postarea ta - dar sub anumite circumstante . Care tin de noi toti .... si ce ne dorim de la sistem . Exista o dorinta de succes maxim pe plan international din partea pescarilor din Romania , incurajarile postate sunt excelente si cer maxim din partea lotului national , TOTUSI

- s-a trecut in 5-6 ani de la 7-8 echipe participante la 22 sau mai multe echjpe nationale care vin la CM
- orice idee ca o oarecare echipa de la CM , este looser sau cotizant - este falsa . Vezi Letonia anul asta si Kazahstanul ...
- nu avem o logica de concurs prin care sa preluam experienta si tactici din trecut , decit prin prisma unor pescari care au mai trecut prin competitie ( gen Baby , Tomy , Vladeanu , Dragan , etc )
- echipa RSA , de 4 ori CM ,schimba in fiecare an - maxim 3-4 pescari dintr-un lot de 10 participanti
- echipa RSA si Anglia , macar atit stiu , au capitani cu experienta a 6-7 CM ... si conduc lotul . La noi ..Stan the man e cel mai versat in acest sistem , dar cu pescuitul nu ajuta .
- ne bazam prea mult pe sistemul pescuit la fund ( aici suntem buni si pe asta marsam ! ) si nu avem vreo varianta viabila sa ajutam si promovarea altor certe tehici moderne in competittia interna . Drept exemplu - Anglia a venit cu doi tineri pescari , cei mai buni pescari la zig - rig din Regat , la acest CM . Le- a folosit - drept dovada locul 2 . Bravo Mitch !
- nu avem vreo varianta viabila , dat fiind datele de conflict ( AGVPS . APCR si LIGA ) de ceva vreme , sa lasam lucrurile sa evolueze spre o performanta certa de noua generatie . Suntem asa de rau incremeniti in conflictul Liga - APCR - Federatie - AGVPS incit a cere performanta sistemului este deja de neacceptat ! Practic incropim de la an la an cite ceva .....fara macar ca AGVPS sa se sesizeze ca lucrurile nu merg bine si sa lase cuiva .. oricui .... dreptul CERTIFICAT de organizare si de RASPUNDERE pe macar 5 ani ! Plus sustinere in decizii !
-nimeni nu gandeste mai sus de interesul propriu , nu tine cont de exemple , ne singularizam prin atitudine scrisa si cerem performanta !

La fel ca la fotbal - generatia de aur s-a retras - acum jucam cu ce avem si cu ce ne perrmite sistemul , promovat si sustinut de noi toti . Valoare EXISTA , din pacate se exprima greu de tot .

Nu vreau sa ma leg de nimeni , sunt doar simple ganduri . Culmea , pe care le resimt si in activitatea profesionala . Se pare ca este deja o stare de spirit generalizata ! Important este ca pina nu intelegem cu totii ca si de o chestie care a mers bine - se alege praful - cu sustinerea noastra indirecta sau directa , nu vom progresa .

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

..

livulik

Mesaj de livulik »

- s-a trecut in 5-6 ani de la 7-8 echipe participante la 22 sau mai multe echjpe nationale care vin la CM
asta nu e nimic rau, e bine ca o competitie sa nu fie ”inchisa”!
- echipa RSA si Anglia , macar atit stiu , au capitani cu experienta a 6-7 CM ... si conduc lotul . La noi ..Stan the man e cel mai versat in acest sistem , dar cu pescuitul nu ajuta .
eeh, se poate gasi un sistem in care sa beneficiezi de capacitatea manageriala a unuia si experienta in competitii a altuia! DACA SE VREA!
.....fara macar ca AGVPS sa se sesizeze ca lucrurile nu merg bine si sa lase cuiva .. oricui .... dreptul CERTIFICAT de organizare si de RASPUNDERE pe macar 5 ani ! Plus sustinere in decizii !
desi nu am incredere in aproape nicio institutie a statului roman, pot spune ca daca as fi decident din conducerea AGVPS si mi-as dori binele carpfishingului romanesc, mi-ar fi foarte greu sa dau cuiva puterea de decizie/organizare si sustinerea... Cui? Nu e nimeni suficient de puternic care sa coaguleze ceilalti pescari in jurul lui...

pina la urma eu cred ca in Italia au fost printre cei mai buni pescari ai nostri DAR selectionati in urma unor etape ce nu i-au ajutat acolo! cu alte cuvinte consider ca nu este vina pescarilor ci a organizatorilor de CN (aici consider eu ca e nevoie de minti luminate)!

Parerea mea!

Albert
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CIR 2011- Cupa Internationala a Romaniei- calificari WCC

Mesaj de Albert »

Val scrie:CM a fost postat aici cu eforturi , fara bani :oops: si la maxim din ceea ce s-a putut poza si scrie . !
In anul de gratie 2011 nu se puteau gasi 100 de euro in bugetul delegatiei pentru mediatizare pe forum/forumuri? Povestea cu netul slab si altele d-astea nu mai functioneaza.Daca vrei net poti sa ai fie ca esti in Italia, Sarulesti sau Cârgâstan.Com'on. Spuneti ca nu se vrea aceasta mediatizare deoarece sunt date exclusivitati pt. ziare, reviste, posturi tv si gata, nimeni nu mai zice nimic. In loc d-astea voi ne spuneti bazaconii cu net naspa in anu 2011 in mijlocul Romaniei sau Italiei.
Val scrie:Faptul ca tu ai pus pe site clasamentul ( luat de la rusi ) din prima seara ( nu stiu daca imi aduc bine aminte ) nu ne-a ajutat deloc , sa putem lucra la moralul pescarilor .
Asta mi se pare geniala. :lol:

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Albert scrie: In anul de gratie 2011 nu se puteau gasi 100 de euro in bugetul delegatiei pentru mediatizare pe forum/forumuri?
100 euro/luna costa un banner publicitar pe site-urile crapmania sau infopescar.
inca o data, cred ca un eveniment de genul cn si cm trebuie sa fie mediatizat de site-uri nu de organizatorii acestora.

ps iar chestiunea cu exclusivitatile e o bazaconie. atat la finala cn cat si la mondiale poate face poze absolut cine vrea.
The One Team

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

cred ca un eveniment de genul cn si cm trebuie sa fie mediatizat de site-uri nu de organizatorii acestora.
..si iar ne intoarcem la sponsori.Ai si tu dreptate, daca ei nu cer vizibilitate maxima de ce sa va legati la cap cand nu va doare.
Nu mai zic de singurii oameni interesati de competiile alea care au cateva forumuri pe care pot urmari "live" desfasurarea lor.
In fine, cainii latra caravana trece..la anul va fi la fel :)

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

andrei vladeanu scrie:.
totusi, afirmatia ta potrivit careia nu stiu ce as avea cu userii infopescar mi se pare deplasata si nu as vrea ca lucrurile sa ramana asa.
.
esti rezolvat!
te ajut cu cea mai mare placere pentru a depasi acest moment. numai sa-mi spui cind doresti sa anuntam userii pentru ca traficul sa fie maxim :D
bagam si la revista ...intra material pentru un an intreg. lejer!
sfatul unui fost moderator de pe infopescar e ca merge mult mai bine la TV! facem combinatie :D pui tu imaginile :D . eu sonorul :D
numai sa vrei :D

Cristi_Ionita

Mesaj de Cristi_Ionita »

buhac constantin scrie:
andrei vladeanu scrie:.
totusi, afirmatia ta potrivit careia nu stiu ce as avea cu userii infopescar mi se pare deplasata si nu as vrea ca lucrurile sa ramana asa.
.
esti rezolvat!
te ajut cu cea mai mare placere pentru a depasi acest moment. numai sa-mi spui cind doresti sa anuntam userii pentru ca traficul sa fie maxim :D
bagam si la revista ...intra material pentru un an intreg. lejer!
sfatul unui fost moderator de pe infopescar e ca merge mult mai bine la TV! facem combinatie :D pui tu imaginile :D . eu sonorul :D
numai sa vrei :D
EPIC :lol: :lol: :lol: :lol:
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.

BARICADA CARP CLUB

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”