Galante scrie:Vladut am o propunere vis-a-vis de regulament:
Nu mai bine facem noi ca cel care si-a ales primul intr-un sector sa-si aleaga ultimul in celalalt sector? Pentru ca daca ne luam dupa regulament eu extrag nr.1 in sector B sa zicem. Daca vad ca pe sectorul meu nu prea se prinde ma opresc din prins si am sansa sa-mi aleg primul si in sectorul A. Ce vreau sa zic este ca vor fi echipe care nu vor da pesti la cantar tocmai pentru a prinde locuri mai bune in celalat sector. In schimb daca cel care si-a ales primul intr-un sector isi alege ultimul in celalat sector are interesul de a prinde cat mai mult/mare in ambele variante , inlaturand astfel carcotele si alte "strategii".
?
Crezi ca poate cineva sa recupereze in 2 zile ce fac altii in 4 , pe Moara , in Noiembrie, cand casamentul tine cont si de Cantitate si de Calitate ?!
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Galante scrie:Vladut am o propunere vis-a-vis de regulament:
Nu mai bine facem noi ca cel care si-a ales primul intr-un sector sa-si aleaga ultimul in celalalt sector? Pentru ca daca ne luam dupa regulament eu extrag nr.1 in sector B sa zicem. Daca vad ca pe sectorul meu nu prea se prinde ma opresc din prins si am sansa sa-mi aleg primul si in sectorul A. Ce vreau sa zic este ca vor fi echipe care nu vor da pesti la cantar tocmai pentru a prinde locuri mai bune in celalat sector. In schimb daca cel care si-a ales primul intr-un sector isi alege ultimul in celalat sector are interesul de a prinde cat mai mult/mare in ambele variante , inlaturand astfel carcotele si alte "strategii".
?
Regulamentul este cel stabilit initial. Pe viitor am sa tin cont de sugestia ta, este o idee buna.
Am inteles. Adica nicidecum ca la concurs. Sa inteleg ca daca tot platim pentru a nu ne antrena( in echipa ) , si pescuim de unii singuri, putem retine macar locurile ocupate. La ce ma gandesc, echipa pune cele 4 lansete pe postul 5 . Daca tot platim 3 bonuri, putem tine ocupate si posturile 4 si 6 ?
Si o alta intrebare, echipa are 3 coechipieri. Unul singur e pescar ceilalti 2 sunt runneri, cum se considera?
GeorgeB scrie:Am inteles. Adica nicidecum ca la concurs. Sa inteleg ca daca tot platim pentru a nu ne antrena( in echipa ) , si pescuim de unii singuri, putem retine macar locurile ocupate. La ce ma gandesc, echipa pune cele 4 lansete pe postul 5 . Daca tot platim 3 bonuri, putem tine ocupate si posturile 4 si 6 ?
Si o alta intrebare, echipa are 3 coechipieri. Unul singur e pescar ceilalti 2 sunt runneri, cum se considera?
3 PESCARI = 3 LOCURI DE PESCUIT !!!!! OBLIGATORIU PE FIECARE LOC DE PESCUIT MINIM O LANSETA !!!!!
am inteles. va multumesc frumos pentru informatii.
as vrea totusi sa imi lamuresc un aspect : cum poate o echipa sa sustina antrenamente ca si echipa(adica unul da la peste , unul face nada, unul arunca samd ) daca sunt taxati pe numar de participanti. adica, daca sustinem acest sport frumos, ne furam singuri palaria ?
de asemenea , cum facem cu runner ul ? el platest 200 ron la concurs , adica 25% din locul unui pescar intreg. la antrenamente il taxam ca si pescar intreg sau nu ?
nu intreb cu rautate, doar doresc sa fie cat mai clar aspectul bani.