gor965 scrie:
Pai vorbeam de problema APCR-ului (a LOR), nu de problema conducerii !
...Dar cand spui problema este la nivelul conduceri insemna ca ai argumente.....
Inca o data citeste ce-i trecut mai sus si intelege ca m-am referit la problema APCR-ului , nu la problema conducerii ! Nu eu am afirmat ca APCR-ul e o asociatie de hoti si combinatori ci domnul pe care l-am citat mai sus ! Contestarea conducerii, e problema in cazul APCR...iar contestarea n-o fac eu !
Legat de realizarile APCR, prefer sa raman rezervat...de cele mai multe ori, nici o fapta buna neramanand nepedepsita !
Generalizezi si nu e corect ! Problema lor e la nivelul conducerii, nu la nivelul membrilor !
Pai incearca totusi.... Nu de alta, dar "barbatii adevarati" nu joca in doua barci niciodata! Si la federatie ai spus ca sunt numai barbati adevarati...
P.S. Ti-as raspunde si eu cine sunt dar cred ca ma cunosti destul de bine.
toto `U`C scrie:Da George dar este drum lung de la Problema lor e la nivelul conducerii ....pana la, mie conducerea mi i se pare contestata !!!
Pai vorbeam de problema APCR-ului (a LOR), nu de problema conducerii ! Problema APCR-ului e ca a ei conducere este contestata ...incepand cu "doveditul" Rosioru ! E un lucru de fapt, n-am facut eu vre-o descoperire si nici n-am facut acuzatii, ca sa trebuiasca sa aduc argumente solide ! Personal mi-i s-a parut ca afirmatia cum ca tot APCR-ul e o asocatie de hoti, e exagerata si nu ma costa nimic sa mentionez ca problemele (si solutiile) sunt cantonate la nivelul de varf ! Ar fi culmea sa nu se recunoasca o treaba atat de evidenta !
Pai George sunt de acord cu tine cand spui ca, conducerea este contesta !!!In cele mai multe cazuri cand exista o conducere exista si contestatari ...Dar cand spui problema este la nivelul conduceri insemna ca ai argumente. Cand vine vb de Lv pentru cat era in lumea carpfishinguli si cat este acum eu cred ca a platit destul. Concret care probleme ??? Ca aduc sponsori gen Numark ?? Ca nu au acceptat dizolvarea ?Ca nu lasa pe alti sa conduca?? care ca nu inteleg???