Dragos Sinca scrie:Pai Vladut, tu ti-ai declarat public functia din cadrul federatiei aici pe forum. Vroiam doar sa stiu daca pozitia pro-federatie manifestata aici pe forum este una oficiala sau doar esti un sustinator al proiectului lui popescu.
Pt asta exista mesaje private.
Dar am sa-ti raspund, cu toate ca tu intai acuzi si apoi intrebi.... in fine.
Sunt in Apcr de cand s-a infiintat asociatia. Imi place sa cred ca am facut multe ptr asociatie, bineinteles avand si castiguri de pe urma asta. In clipa de fata, insa, s-au intamplat multe lucruri urate in cadrul asociatiei (de fapt al conducerii) si nu pot continua sa stau langa niste oameni in care nu am incredere. Asa ca , doar dupa sedinta Apcr voi sti ce imi rezerva viitorul.
Referitor la Federatie, sti bine ca am fost unul dintre cei mai mari contestatari ai lui Popescu (nu Toto, Stefan !

). Dupa o discutie telefonica mi-am dat seama ca proiectul de viitor al acestui om era cat se poate de ok. Nu are pretentii de mare pescar, nici nu doreste asta. Doar ca stie sa fie un bun manager, un om care sa produca banii atat de necesari obtinerii performantei in acest sport...... Sunt multe actiuni demarate, probabil ca in aceasta iarna vor fi facute si publice. Atentie, bani obtinuti de la sponsori, nu de la pescari ! Federatia are ca scop participarea cluburilor sportive in competitii fara nicio taxa !
Asa ca, hai sa avem un pic de rabdare si sa-i dam o sansa si acestui om....