Romania organizeaza Campionatul Mondial 2012 ?

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Andrei Popescu
Partener Crapmania.ro

Re: Romania organizeaza Campionatul Mondial 2012 ?

Mesaj de Andrei Popescu »

http://www.youtube.com/watch?v=d2pvTzjV ... re=related asa sunt vremurile se schimba :!: :!:

Ies cu cipica,cod, liviu etc la The Gang canta Vama Veche.va astept cine are chef de distractie
Ultima oară modificat Vin Oct 28, 2011 23:12 de către Andrei Popescu, modificat de 2 ori în total.
Pesti, nu povesti !!!

http://www.meetcarp.ro
http://www.bestfivecarp.com
http://www.cpk.ro

Nume utilizator schimbat din toto `U`C

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

Vladut Mateianu scrie:
Pt asta exista mesaje private.
Dar am sa-ti raspund, cu toate ca tu intai acuzi si apoi intrebi.... in fine.
Ce am acuzat eu? Am constatat doar faptul ca tu nu ai o pozitie clara si mi se pare ca joci la doua capete.
Vladut Mateianu scrie: Sunt in Apcr de cand s-a infiintat asociatia. Imi place sa cred ca am facut multe ptr asociatie, bineinteles avand si castiguri de pe urma asta. In clipa de fata, insa, s-au intamplat multe lucruri urate in cadrul asociatiei (de fapt al conducerii) si nu pot continua sa stau langa niste oameni in care nu am incredere. Asa ca , doar dupa sedinta Apcr voi sti ce imi rezerva viitorul.

Referitor la Federatie, sti bine ca am fost unul dintre cei mai mari contestatari ai lui Popescu (nu Toto, Stefan ! :D ). Dupa o discutie telefonica mi-am dat seama ca proiectul de viitor al acestui om era cat se poate de ok. Nu are pretentii de mare pescar, nici nu doreste asta. Doar ca stie sa fie un bun manager, un om care sa produca banii atat de necesari obtinerii performantei in acest sport...... Sunt multe actiuni demarate, probabil ca in aceasta iarna vor fi facute si publice. Atentie, bani obtinuti de la sponsori, nu de la pescari ! Federatia are ca scop participarea cluburilor sportive in competitii fara nicio taxa ! :wink:
Faptul ca stie sa fie un bun manager si sa obtina bani de la sponsori este un lucru laudabil, dar nu avea cum sa te convinga de acest fapt la telefon. Sa faca public un proiect, sa vina cu ceva concret, dar mai ales sa dovedeasca faptul ca poate inscrie echipa nationala la Cips, si atunci sunt convins ca multi vor veni singuri la federatie. Pana atunci insa....
Vladut Mateianu scrie:Asa ca, hai sa avem un pic de rabdare si sa-i dam o sansa si acestui om....
Acestui om sa ii dam o sansa, dar pe altii ne grabim sa ii catalogam drept hoti si banditi pe motiv ca ii cunosti tu si stii ce le poate pielea...
Mi se pare ca tu te increzi cam usor in vorbele unora si alegi sa cam faci ceva pe unii oameni cu care ai avut o relatie buna in trecut pe motiv ca....asa e in "politica",nu?

Pasa

Mesaj de Pasa »

CLAUDIU COZMA scrie:
buhac constantin scrie:apcr a fost,este si va fi o asociatie de combinatori si hoti dovediti. :D
Costica , daca tu ai scris asta trebuia sa te mai gandesti . :oops: :oops: :oops:
Daca nu ai scris-o tu , tot nu e bine sa la-si pe altcineva sa ne faca cum vrea el sub acoperirea numelui tau :oops: :oops: :oops:
Da are perfecta dreptate bravo lui pe uni ai deranjează adevarul
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

Vali Vesa
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Vali Vesa »

Vladut Mateianu scrie: ...Dupa o discutie telefonica mi-am dat seama ca proiectul de viitor al acestui om era cat se poate de ok...
Cam putin Vladut, nu ti se pare?
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

Vladut Mateianu scrie:
Dragos Sinca scrie:Pai incearca totusi.... Nu de alta, dar "barbatii adevarati" nu joca in doua barci niciodata! Si la federatie ai spus ca sunt numai barbati adevarati...

P.S. Ti-as raspunde si eu cine sunt dar cred ca ma cunosti destul de bine.

Serios, nu te cunosc.....si nici nu cred ca este vreo mare pierdere......si te-as ruga sa nu te mai bagi cu mine in seama. :evil:

Iti aduc eu aminte cine este...este cel cu care ai fost in Delta in primavara si cel cu care te tineai de gat la ziua sotiei lui Soare? Iti aduci aminte sau nici pe Soare nu-l mai sti? :wink:

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

Vladut Mateianu scrie:Toto, in primul rand esti pescar.
Daca respecti competitia, incearca sa afli din ce cauza lotul Clubului Pescarilor (condus de Cornel Serbu) a fost descalificat in 2006 de la CN, cand se afla pe locul 1. Incearca sa afli si cum a fost lasat Cipica acasa in 2004, cu toate ca se clasase pe locul 2 la CN si trebuia sa faca parte din echipa nationala......

Ar mai fi multe, dar deja ma apuca scarba sa mi le amintesc......

Intreaba pescari vechi, nu din cei care s-au inventat peste noapte si acum se baga in seama, pescari ca Victor Oana, Radu Badica, Adi Zarguzon, Tata Nitu si cei care au fost de la inceput in fenomen....

Si aici imi aduc aminte ca te bucurai enorm ca au fost eliminati si spuneai ca au meritat-o din plin...si apropo a fost in 2007 nu in 2006 :wink:
Nu cred ca ti-e scarba...mai ales ca atunci ne-am calificat noi daca iti aduci aminte :oops:

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Bogdan Dragan scrie: ...Iti aduci aminte sau nici pe Soare nu-l mai sti? :wink:
Soare asta e din Alba Iulia...??? :lol: :lol: Ca altfel nu-l stie :mrgreen:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

Vali Vesa scrie:
Bogdan Dragan scrie: ...Iti aduci aminte sau nici pe Soare nu-l mai sti? :wink:
Soare asta e din Alba Iulia...??? :lol: :lol: Ca altfel nu-l stie :mrgreen:

Da Vali, din Alba :lol: :lol: :lol:

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

Pasa scrie:
CLAUDIU COZMA scrie:
buhac constantin scrie:apcr a fost,este si va fi o asociatie de combinatori si hoti dovediti. :D
Costica , daca tu ai scris asta trebuia sa te mai gandesti . :oops: :oops: :oops:
Daca nu ai scris-o tu , tot nu e bine sa la-si pe altcineva sa ne faca cum vrea el sub acoperirea numelui tau :oops: :oops: :oops:
Normal ca ma deranjeaza , daca vrei sa acuzi pe cineva fa-o direct cu dovezi etc. nu baga toata asociatia la gramada , asa dupa cum suna postarea de mai sus , toti suntem niste hoti si combinatori si desi sunt multi pe lumea asta ( din pacate ) , eu nu fac parte dintre ei , daca tu stii altceva spune , m-a cunosc de prea mult timp cu Costica si daca a postat el ( desi nu cred ) mi-am permis sa i-i atrag atentia ca suntem mai multi in asociatie si nu vrem sa fi-m victime colaterale intr-un conflict pe care eu nu prea il mai inteleg , nu mai vreau sa intru in polemici cu nimeni , dar nici nu accept sa ma faca cineva hot si combinator , doar ca fac parte dintr-o asociatie care e contestata de voi .
Mai bine decat sa ne contestati atat , pastrati-va fortele pentru a face ceva mai mult decat reuseste APCR-ul pentru pescuitul din Romania si fi-ti convinsi ca nimeni din APCR nu o sa va acuze de furt si combinatii . :oops:
<°))))))><
><((((((°>

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

="Pasa
2011
hotie si combinatie :D
majoritatea loturilor cotizeaza 1100 e
altele doar 700e
restul ?pe combinatie? :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”