Romania organizeaza Campionatul Mondial 2012 ?

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vali Vesa
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Romania organizeaza Campionatul Mondial 2012 ?

Mesaj de Vali Vesa »

Popescu Stefan scrie:Federația...
Federatia o sa inscrie loturile la CN cand o sa fie afiliata la CIPS. Si Dl Popescu tot promite de vreo cativa ani (inclusiv cu cealalta federatie de la alba) afilierea ca fiind o simpla formalitate. Ca si obtinerea CIS-ului de altfel...

Credeti ca notificarea CIPS tine loc de afiliere???
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

George Tite scrie:Bun ,atunci va rog sa stabiliti o data unde sa ne intalnim toti si sa stabilim tot cei de stabilit pentru CN. Ar fi indicat Brasov sau Sibiu sa fie cat mai central.
Domnule George Tite,
Se pare că nu ați înțeles cum funcționează o federație. Federația este cea abilitată de lege să organizeze competițiile sportive.
Pentru a putea participa la competițiile sportive oficiale, cluburile trebuie să solicite afilierea la federație. Iata textul de lege:
Art. 24
(1) Recunoasterea unei structuri sportive, in sensul prezentei legi, se dovedeste prin Certificatul de identitate sportiva, eliberat in conditiile prezentei legi.
(2) Structurile sportive oficial recunoscute se pot afilia dupa cum urmeaza:
a) la asociatiile judetene, respectiv a municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport, constituite potrivit prevederilor art. 34, pentru participarea la competitiile oficiale locale;
b) la federatia sportiva nationala corespunzatoare, constituita potrivit prevederilor art. 35-41, pentru participarea la competitiile oficiale nationale sau internationale.
Federația nu a pierdut timpul în această vară. Calendarele competiționale pentru anul 2012 au fost întocmite de Comisia de competiții și așteaptă aprobarea AG pentru a fi făcute publice.
Nu ne propunem să fim al doilea APCR. Aici se aplică legea și regulamentele federației. Adunările se țin de regulă la sediul federației, adică la Alba Iulia.
Atâta timp cât cluburile așteaptă nu știu ce minuni, e treaba lor. Campionatul național de pescuit sportiv va începe numai cu cluburile care sunt afiliate.
Fiți convins că sportivi care vor performanță vor ști ce au de făcut. Drumul cel mai scurt este să se legitimeze la un club care este deja membru al federației. În București sunt deja 3 cluburi care sunt membre ale federației.

PS Nimeni nu se va amesteca în organizarea competițiilor în afara Comisiei de competiții a federației. O să constatați în scurt timp că noțiunea de club sportiv are o altă conotație decât cea din prezent. Lucru ăsta la aflat și Vali Vesa și de asta (cred) că dă îndărăt. Și mai știți un lucru; pescuitul sportiv nu se reduce doar la organizarea campionatului de crap. Este mult mai complex decât pare la prima vedere. Nu ar strica (în limita timpului disponibil) să citiți legea sportului in integrum și veți afla lucruri interesante. Valabil și pentru alți amatori.

George Tite
pescar de competitie

Mesaj de George Tite »

Cand va avea loc o intalnire cu toti pescari ????? si unde?

Popescu Stefan

Vali Vesa scrie:
Popescu Stefan scrie:Federația...
Federatia o sa inscrie loturile la CN cand o sa fie afiliata la CIPS. Si Dl Popescu tot promite de vreo cativa ani (inclusiv cu cealalta federatie de la alba) afilierea ca fiind o simpla formalitate. Ca si obtinerea CIS-ului de altfel...

Credeti ca notificarea CIPS tine loc de afiliere???
Domnule Vesa,
Nu mă faceți să-mi schimb părerea despre dumneavoastră. Vă cred un om inteligent și comportați-vă ca atare. Ce are organizarea CN cu afilierea la CIPS? Are doar cu înscrierea în Registrul sportiv, întrucât eu respect legea, nu ca alții. Afilierea la CIPS presupune câteva proceduri prealabile. Vi le amintesc, deși sunt scrise câteva posturi mai sus.
Afilierea la forurile internaționale se face cu avizul Ministerului. Încă nu am solicitat acest aviz, întrucât mai trebuie să operăm câteva modificări la statut, modificări cum ar fi: introducerea în statut a nr. certificatului de identitate sportivă și marca înregistrată la OSIM. Urmează apoi solicitarea oficială de afiliere la CIPS.
Faptul că AGVPSR s-a grăbit să ia o hârtie de la CIPS cum că sunt structură sportivă este zero pentru autoritățile românr care nu o au înregistrată ca structură sportivă și nici nu o vor înregistra.
Notificarea pe care am trimis-o CIPS e de natură să-i atenționeze asupra faptului că și România a intrat în rândul țărilor democratice, fiind până acum singura țară care a menținut o structură moștenită de la regimul comunist și pe care, prin comportamentul vostru, o mențineți în viață, deși este moartă demult.
Cred că subscrieți la acest punct de vedere. Faptul că nimeni nu a avut curajul să se ia de brăcinare cu acest schelet, ține de bărbăția fiecăruia.

Popescu Stefan

George Tite scrie:Cand va avea loc o intalnire cu toti pescari ????? si unde?
Care să fie tema discuției?
Federația este o uniune de cluburi, nu de persoane fizice. Discuțiile pescarilor sportivi trebuie să fie în primul rând în cadrul cluburilor, care apoi să le susțină în cadrul federației. Am făcut numeroase invitații în acest sens care nu au fost onorate cu prezența. Probabil o să mai facem o ultimă întâlnire în jurul date de 1 decembrie. Dacă doriți să participați, sunteți binevenit. Ține-ți legătura cu Dl. Buhac. Raspunde în cadrul comisiei de competiții de secțiunea crap.

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Domnule Popescu,

Nu am timp sa va raspund acum. Promit sa o fac cat mai repede.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Popescu Stefan

Vali Vesa scrie:Domnule Popescu,

Nu am timp sa va raspund acum. Promit sa o fac cat mai repede.
Poate dați și un răspuns asupra necesității existenței federației de pescuit sportiv. Da sau nu.

the mover

Mesaj de the mover »

Popescu Stefan scrie:
George Tite scrie:Bun ,atunci va rog sa stabiliti o data unde sa ne intalnim toti si sa stabilim tot cei de stabilit pentru CN. Ar fi indicat Brasov sau Sibiu sa fie cat mai central.
Domnule George Tite,
Se pare că nu ați înțeles cum funcționează o federație. Federația este cea abilitată de lege să organi
Atâta timp cât cluburile așteaptă nu știu ce minuni, e treaba lor. Campionatul național de pescuit sportiv va începe numai cu cluburile care sunt afiliate.
Fiți convins că sportivi care vor performanță vor ști ce au de făcut. Drumul cel mai scurt este să se legitimeze la un club care este deja membru al federației. În București sunt deja 3 cluburi care sunt membre ale federației.

Care sunt acele trei cluburi???,intreb de curiozitate,daca nu cumva este secret.
Dan Stoica
CLUBUL GREEN LAKE
4Carphttp://www.crapmania.ro/forum/marele-bazar-f8/ ... 25664.html
Dacă vrei să ştii cine este un om, dă-i o funcţie de conducere.

Popescu Stefan

Carp zone si doua cluburi noi; Parapescar si Renasterea. Sunt afisate pe site-ul federatiei.

Popescu Stefan

Ca o curizitate, clubul Green Lake este înscris în registrul Sportiv?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”