DA AVEM SI CERTIFICATPopescu Stefan scrie:Ca o curizitate, clubul Green Lake este înscris în registrul Sportiv?

Moderator: gor965
DA AVEM SI CERTIFICATPopescu Stefan scrie:Ca o curizitate, clubul Green Lake este înscris în registrul Sportiv?
Felicitări. În acest caz puteți să solicitați afilierea. Dau câteva exemple de cluburi care nu pot participa (pentru că nu au CIS): Planet carp, Hook, Natural Carp, Carp West Timisoara, s.a. Și bineînțeles NEXGEN, care după ce a câștigat Campionatul Național a uitat să se înființeze.the mover scrie:DA AVEM SI CERTIFICATPopescu Stefan scrie:Ca o curizitate, clubul Green Lake este înscris în registrul Sportiv?![]()
![]()
![]()
unde nu putem participa?Popescu Stefan scrie:Dau câteva exemple de cluburi care nu pot participa (pentru că nu au CIS): Planet carp
corectbuhac constantin scrie:Unde nu vreti![]()
![]()
N-am inteles. Ce am aflat si de la ce ma dau indarat?Popescu Stefan scrie: ...O să constatați în scurt timp că noțiunea de club sportiv are o altă conotație decât cea din prezent. Lucru ăsta la aflat și Vali Vesa și de asta (cred) că dă îndărăt...
Corect, mea culpa, am vrut sa scriu "inscrie la CM"Popescu Stefan scrie: ...Ce are organizarea CN cu afilierea la CIPS?...
Inca nu ati inteles ca pe cei de la CIPS nu-i prea intereseaza avizul ministerului?Popescu Stefan scrie: ...Afilierea la forurile internaționale se face cu avizul Ministerului...