Moderator: gor965
Iar gresiti (intentionat banuiesc): AGVPS a luat acea hartie de la CIPS nu pentru autoritatile romane, ci ca sa inteleaga toata lumea (inclusiv Dvs) cum vine treaba cu reprezentarea Romaniei la CIPS. Si inmplicit participarea la CM.Popescu Stefan scrie: ...Faptul că AGVPSR s-a grăbit să ia o hârtie de la CIPS cum că sunt structură sportivă este zero pentru autoritățile românr care nu o au înregistrată ca structură sportivă și nici nu o vor înregistra...
Si putin ii intereseaza notificarea... Chiar sunt curios ce raspuns o sa primiti. O sa-l postati si aici, indiferent de continut???Popescu Stefan scrie: ...Notificarea pe care am trimis-o CIPS e de natură să-i atenționeze asupra faptului că și România a intrat în rândul țărilor democratice, fiind până acum singura țară care a menținut o structură moștenită de la regimul comunist ...
Noi, barbatii, ne cam tinem "barbatia" in pantaloni. Daca Dvs o tineti altundeva...Popescu Stefan scrie: ...Faptul că nimeni nu a avut curajul să se ia de brăcinare cu acest schelet, ține de bărbăția fiecăruia.
Simplu, nu au incredere. Ma refer la cei care nu au marsat pe ideea afilierii la federatie. Ceilalti... probabil ca au, deocamdata.Popescu Stefan scrie: ...Ce mă contrariază este faptul că reprezentanții cluburilor nu sunt conștienți de acest lucru și nu fac un lucru elementar; să solicite afilierea la federație...
Pai de fapt asta nu va convine: nu sunt cluburi = nu sunt competitii = lipsa de activitate = lipsa afiliere CIPS...Popescu Stefan scrie: ...Este o lipsă de de decizie care nu face altceva decât să dea apă la moară la cei care se opun intrării federației în atribuții ...
mergem, mergem. cu cine am mai fost. adica apcrbuhac constantin scrie:Daniel deci voi nu vreti sa participati la Campionatul National 2012![]()
![]()
![]()
Vali Vesa,Vali Vesa scrie:Si putin ii intereseaza notificarea... Chiar sunt curios ce raspuns o sa primiti. O sa-l postati si aici, indiferent de continut???Popescu Stefan scrie: ...Notificarea pe care am trimis-o CIPS e de natură să-i atenționeze asupra faptului că și România a intrat în rândul țărilor democratice, fiind până acum singura țară care a menținut o structură moștenită de la regimul comunist ...
Structura asta, mostenita sau nu de la regimul comunist, deocamdata se sustine singura, prin participare an de an si prin rezultate.
Nu, o sa tragem la sorti lotul pentru CMPopescu Stefan scrie: ...Vă invit să organizați o competiție paralelă. O s-o faceți? ...
Ce nu ți convine Dane AMR lui Mircea Sandu al Pescarilor mai este putin sau cam saturat pescari de manari si de blaturiDan Badarcea scrie:m-ai omorat cu AMR-ul astaPasa scrie:AMR
e timpul sa treci la AMT![]()
![]()