Popescu Stefan scrie:Esti curios? Nu ai decât. O să afli când te afiliezi. Asta dacă nu te retragi din activitățile competiționale oficiale.
Asta da transparenta nea Fane. Cu asta ai aratat lumii ca nu ai nimic de ascuns BRAVO Cred ca dupa modelul asta de transparenta,toate cluburile vor da navala la aderare
Chiar nu înțelegeți că federația nu este în situația de a face prozelitism? Federația va organiza competițiile numai cu cluburile afiliate. Cert este că vor fi singurele recunoscute. Dacă cluburile se vor poziționa în postura caprei râioase cu coada ridicată (în speranța că federația nu va avea posibilitatea să organizeze competițiile) nu au decât. Vor avea o cruntă dezamăgire.
Domnule Badarcea,
Știu la fel de bine, ca și dumneavoastră, rezervele cluburilor sportive cu privire la afiliere, legate atat de CIS cât și de afilierea la CIPS.
Întrebarea pe care ar trebui ca președinții de cluburi să și-o pună, ar fi în mod firesc: Ce nevoie mai are federația de ele dacă atunci când a fost greul înființării și autorizării au asistat din tribună? Adevărații bărbați atunci trebuie remarcați. Cei care vin la masa pusă se numesc milogi. Este un punct de vedere personal. Motivat atât de timpul, munca și banii pe care i-am alocat pentru realizarea acestui obiectiv. Sunteți convins că nu am motive să vă mint.
Domnule Vesa,
După cum vă manifestați am început să am niște întrebări la care evit să dau un răspuns. Oricum, trimit cumva la pubertate.
Pai daca federatia nu mai are nevoie de cluburi....nu inteleg ce mai faci pe acest forum? Te dai mare cu ce ai realizat? Din start jignesti pe oricine ar fi avut o farama de intentie de a adera la organizatia asta exclusivista a ta si ii numesti "milogi".