Romania organizeaza Campionatul Mondial 2012 ?

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Popescu Stefan

Re: Romania organizeaza Campionatul Mondial 2012 ?

Mesaj de Popescu Stefan »

Dragos Sinca scrie:Pai daca federatia nu mai are nevoie de cluburi....nu inteleg ce mai faci pe acest forum? Te dai mare cu ce ai realizat? :lol: Din start jignesti pe oricine ar fi avut o farama de intentie de a adera la organizatia asta exclusivista a ta si ii numesti "milogi". :wink:
Nu ai înțeles; nu federația are nevoie de cluburi, ci cluburile au nevoie de federație. E o chestiune de a pune în ordine unele lucruri. Federația nu poate obliga cluburile să se afilieze. Este opțiunea lor. Dar pentru a putea participa la competițiile oficiale, cluburile trebuie să se afilieze la federație. Nu doresc să o facă, este pur și simplu opțiunea lor. Cred că pescarii care doresc să participe la competițiile organizate de federație nu au nici o obligație față de cluburile care le obstrucționează această posibilitate. Se pot legitima oricând la un club membru al federației.
Asta este situația de fapt. Dacă cine își închipuie că federația va merge cu sărut mâna pe la vreun club, se înșală.

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

In momentul de fata cluburile nu au nevoie de federatie. Cand vor avea, daca vor avea, vor adera la federatie. Pana atunci insa tu pari "milogul" prin toate incercarile de a atrage "barbati adevarati" alaturi de tine. Si nu prea iti iese, pentru ca nu ai credibilitate si lumea nu are incredere in povesti.

gabisandu
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de gabisandu »

Popescu Stefan scrie:Cei care vin la masa pusă se numesc milogi.
Perfect de acord cu tine. Pana acum pescuitul de competitie a fost organizat si pus pe picioare de catre APCR si oamenii care-ti tot scriu pe aici, nu de tine. Acum vii la masa deja pusa.

Trebuie sa stii ca eu nu simt nevoia unui Popescu sa ma organizeze, putem sa o facem si singuri. Multumim pentru intentie dar nu suntem interesati.

Popescu Stefan

Gabi Sandu,
Tu nici măcar nu ai club sportiv și te dai bățos pe aici. APCR putea sa fie un club de elită (așa cum spune statutul ei). Dar s-au găsit niște deștepți să inventeze o struțo-cămilă; nici club, nici federație. Deși ești vicepreședinte, nici măcar nu cunoști statutul APCR. Pe tine nu te poate organiza nimeni. Eventual familia. Aici se discută de pescuit sportiv, ca ramură sportivă și este ceva care te depășește.
Dragos Sinca scrie:In momentul de fata cluburile nu au nevoie de federatie. Cand vor avea, daca vor avea, vor adera la federatie. Pana atunci insa tu pari "milogul" prin toate incercarile de a atrage "barbati adevarati" alaturi de tine. Si nu prea iti iese, pentru ca nu ai credibilitate si lumea nu are incredere in povesti.
Mai susții asta și când vei solicita afilierea? O să fie mai curând decât îți închipui. Din câte știu tu nici nu aparții vreunui club sportiv, întrucât „proiectul” NEXGEN și-a dat obștescul sfârșit. Știi ceva ce mi-a scăpat mie? Răsfoiește puțin forumul și vei găsi previziunea mea privind Clubul NEXGEN.

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Popescu Stefan scrie:Aici se discută de pescuit sportiv.
Corect. Spre norocul nostru tu nu faci parte din el.

P.S. - Ti-am spus de mai multe ori. Vorbeste mai putin si fa mai multe. Tu de 3 ani doar vorbesti. Nu vezi cat esti de penibil?

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Popescu Stefan scrie:APCR putea sa fie un club de elită (așa cum spune statutul ei).
Este o asociatie de elita prin oamenii care o populeaza.
Popescu Stefan scrie:Pe tine nu te poate organiza nimeni
Eu de bine de rau, am luat o balta, am organizat-o si am construit un club care in doar 2 ani a castigat CN. Impreuna cu baietii din Planet am infiintat prima balta de C&R din Moldova si asta in doar 6 luni de la preluarea ei.

Eu am tacut si am facut. Tu vorbesti si nu faci nimic concret pentru pescuit. Asa ca ma astept ca de acum incolo sa nu mai vorbesti si sa actionezi daca esti in stare. Logica imi spune ca nu poti.
Ultima oară modificat Joi Noi 03, 2011 14:15 de către gabisandu, modificat de 2 ori în total.

Popescu Stefan

gabisandu scrie:
Popescu Stefan scrie:Aici se discută de pescuit sportiv.
Corect. Spre norocul nostru tu nu faci parte din el.

P.S. - Ti-am spus de mai multe ori. Vorbeste mai putin si fa mai multe. Tu de 3 ani doar vorbesti. Nu vezi cat esti de penibil?
Tu știi limba română? Tocmai ce ți-am demonstrat că tu nu ai nimic cu sportul.
PS Eu cred că am făcut pentru pescuitul sportiv infinit mai mult decât îți închipui că ai făcut tu. Dovada? Eu am reușit să înființez o federație, aproape de unul singur. Tu nu ai fost în stare să-ți autorizezi clubul. Și dacă îți închipui că dacă participi la o întrecere sportivă rezolvi problemele pescuitului sportiv din România, te înșeli amarnic. De asta se alege praful de tot ce unii își închipuiau. Din cauza unora ca tine. Înfumurați și care cred că pescuitul sportiv începe și se termină cu ei.
Răspune simplu, să stie toată lumea. Planet carp are CIS?
Cât despre balta Lateș, știi foarte bine că-i cunosc povestea. Aia nu e balta ta. Plătești o groază de bani de-a proasta. Federația, deși este înființată de 7 luni, își face propriile bălți. E o diferență. Esențială.
Ultima oară modificat Joi Noi 03, 2011 14:19 de către Popescu Stefan, modificat 1 dată în total.

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

Popescu Stefan scrie:Domnule Badarcea,
Știu la fel de bine, ca și dumneavoastră, rezervele cluburilor sportive cu privire la afiliere, legate atat de CIS cât și de afilierea la CIPS..
D-le Popescu,nu ma intereseaza reticentele cluburilor cu privire la aderare,ci doar am constatat,cu stupoare,transparenta federatiei.
Popescu Stefan scrie: Cei care vin la masa pusă se numesc milogi.
ce nevoie ar avea federatia de acesti milogi?
Popescu Stefan scrie:munca și banii pe care i-am alocat pentru realizarea acestui obiectiv.
eu nu v-am contestat munca si nici cheltuiala.
Popescu Stefan scrie: Sunteți convins că nu am motive să vă mint.
nu,atata timp cat nu ati raspuns la o intrebare simpla si care ar fi dat dovada de transparenta a federatiei.
Ovidius Constanta

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Popescu Stefan scrie:Înfumurați și care cred că pescuitul sportiv începe și se termină cu ei.
Prefer sa fiu un infumurat decat un MARE mincinos, asa ca tine, care a incercat 2 ani la rand sa ma duca cu presul. Inca nu mi-ai raspuns la intrebarile mele. Daca in 2008 veneam la tine in "federatie" mai participam la 2 mondiale?

Vreau raspunsuri concrete.

Popescu Stefan

gabisandu scrie:
Popescu Stefan scrie:Înfumurați și care cred că pescuitul sportiv începe și se termină cu ei.
Prefer sa fiu un infumurat decat un MARE mincinos, asa ca tine, care a incercat 2 ani la rand sa ma duca cu presul. Inca nu mi-ai raspuns la intrebarile mele. Daca in 2008 veneam la tine in "federatie" mai participam la 2 mondiale?

Vreau raspunsuri concrete.
În primul rând nu este federația mea. Nu este un bun personal, ci o structură sportivă legal constituită și democratică. Faci (voit) confuzie între FNPSR și FRPS. FRPS s-a înființat în acest an și puteai să fi unul dintre fondatori, dacă reușeai să autorizezi clubul. Nu ai vrut sau nu te-a dus mintea, deși ți-am spus ca nu ai un club cu CIS, ci o biată asociație.
PS La mondialele respective mai bine nu te duceai. Rezultatul pe care l-ai avut nu este un motiv de laudă. :lol: :lol: :lol:

Domnule Badarcea,
Sunt convins că printre râdurile pe care le-am scris ai înțeles de ce păstrez discreția asupra cluburilor care au solicitat afilierea. Multe m-au rugat să păstrez discreția asupra solicitărilor depuse la sediul federației. În curând o să-i aflați. Luna viitoare adunarea generală îi va confirma ca membri.
Ultima oară modificat Joi Noi 03, 2011 14:28 de către Popescu Stefan, modificat 1 dată în total.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”