Nu vreau sa imi pun in cap nici pe Nicusor si nici pe Georgica , pescari vechi cu care ma stiu de multa vreme si niciodata nu am dat dovada decit de prietenie . Chiar sunt baieti vechi si de mare tinuta !
Dar este usor sa scrii precum fac ei acum . De ce ? Pentru ca participa de ce vreme la niste concursuri , PE CARE LE ORGANIZEAZA CINEVA , astia cu pixurile , cu imprimantele , cu TVA-ul , cu chitantele , cu FIP , CIP , AGVP , LRC , APCR , samd . De fapt toti ne bucuram de acest sistem de competitie , fie CN fie pe privat - dar vrem nu vrem trebuie sa recunoastem ca cineva creeza cadrul competitional - da premii , scrie diplome , asigura arbitraj , samd .
Adica pe acolo pe unde ei stau linga bambine sau linga corturi , sunt cativa , ca ii cheama Stanila , Oana , Mateianu , samd cu mapa de acte si cu probleme , sa asigure concursurile .
Nu facem altceva acum decit sa il intrebam pe Craciunescu de cind nu a mai dat cu piciorul intr-o minge pe teren mare de iarba , pe Mircea Sandu - de ce ii spune lumea Nasul ?

, pe Dragomir de ce a resuit sa fie presedinte de ceva vreo 30 ani , samd .
Ceea ce vreau sa spun este ca unii fara altii nu se poate ...sau exista varianta Federatiei ... care spune ca face TOT si nu a miscat o bambina din loc de 2-3 ani .
Ce usor este sa spui , eu merg pe balta sa pescuiesc un baboi ...si ma inscriu la concursuri unde imi place si unde imi convine . Ok - dar cine face acel concurs ? Daca faci ceva intim , cu prietenii , ce nevoie ai de birocrati ? e OK - esti linga bambine si linga cort - dar cind mergi la o competitie mare - chiar nu vrei sa intelegi niste preocupari ale altora din spate , care iti asigura concursul ?
Drept urmare , si Tatae Yamaha avea dreptate - cit sunt vremuri tulburi hai sa mergem sa pescuim in Delta , ca acolo nu ne intreaba nimeni - nimic .
Recte - daca Nicusor si Georgica ar merge numai la mal de apa , linga apus de soare , sa stea linga bambine ca o sa traga un ciortan - este OK !! Si RESPECT ! Dar ei condamna prin postari munca celor 40 mucenici / concurs , care asigura buna regula a concursurilor unde participa oficial . Ideea este ca linga fiecare lanseta trebuie sa exista si UN PIX sau macar un carnet de notite , de la birocrati de astia care fac sa exista aceste concursuri .
Cu mare prietenie ,