CINE SE OPUNE INFIINTARII FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORT

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
cioara
Puncte: 0

Re: CINE SE OPUNE INFIINTARII FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT S

Mesaj de cioara »

Hai sa ma bag eu in seama,nu de alta,dar a castigat Steaua aseara si am petrecut pana acum. Nu ca ar fi vre-un apropo ca ne intalnim rar cu succesul. Am si eu o intrebare extrem de simpla pt toti utilizatorii acestui forum : voi,cei care intr-un fel sau altul va disputati atat de aprig osul,nu mai pun ghilimele ca nu le gasesc,voi,care de fapt santeti miezul carpfishingului{nu stiu daca e corect dar ma intelegeti voi}mai stiti cum arata o lanseta,simpla,cu bambina ? intreb si eu ,pt ca am vazut mult prea multe pareri,mult prea multe pt un om simplu,un umil pescar care pescuieste pt ca vrea sa arate ca poate,ca stie,ca munceste la fiecare pescuit ca si cum ar fi ultimul indiferent ca e competitie cu premii sau e o simpla iesire pe balta x sau y. deci? de fapt,cine hotaraste ce e mai bine pt noi(CRED CA SANTEM MAI MULTI) ?Au fost pariuri,cu cote mari,au fost certuri,au fost bani care sau gasit sau nu,au fost multe . rezultate mai avem si noi? mai prindem si noi vre-o ciortanica sa ne laudam cu ea sau vb doar de acte si legislatii
?

George Slave

Mesaj de George Slave »

@ Cioara
Stai linistit cioara ca acum pana la primavara tot despre asta se discuta,aici este vorba despre cei care canta la pian...pana ajunge la noi astia care caram pianul mai este.Pana la urma crezi ca nu o sa ne intrebe si pe noi daca vrem sa caram pianul ?Noi ne batem la cate un peste ..doi..ei se bat pe posturi,federatii,asociatii,cluburi..sau pe ce se mai bat ei.Ce zici tu acolo de lansete?bambine?..stai cuminte ..aici este cu HG.ONG,legi,statut.CIS..MIS>>PIS..PLM....competitii oficiale.
Ce nu-ti mai place pe balta ?vrei la birou ..calculator .cladire de sticla ?
Treci la locul tau in cort langa lansete...ca pe astea nu se bate nimeni... :D

Fir intins !
Senior Crap Club

ionescu marian m
Pescar de competitie

Mesaj de ionescu marian m »

Fir intins !

--------------------------------------
FRUMOS AI ZIS-O :D :D :D :D

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

George Slave scrie:@ Cioara
Stai linistit cioara ca acum pana la primavara tot despre asta se discuta,aici este vorba despre cei care canta la pian...pana ajunge la noi astia care caram pianul mai este.Pana la urma crezi ca nu o sa ne intrebe si pe noi daca vrem sa caram pianul ?Noi ne batem la cate un peste ..doi..ei se bat pe posturi,federatii,asociatii,cluburi..sau pe ce se mai bat ei.Ce zici tu acolo de lansete?bambine?..stai cuminte ..aici este cu HG.ONG,legi,statut.CIS..MIS>>PIS..PLM....competitii oficiale.

Fir intins !
cel mai pertinent raspuns de pana acum.
bravo George.
fire intinse la toata lumea.
Ovidius Constanta

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Nu vreau sa imi pun in cap nici pe Nicusor si nici pe Georgica , pescari vechi cu care ma stiu de multa vreme si niciodata nu am dat dovada decit de prietenie . Chiar sunt baieti vechi si de mare tinuta !
Dar este usor sa scrii precum fac ei acum . De ce ? Pentru ca participa de ce vreme la niste concursuri , PE CARE LE ORGANIZEAZA CINEVA , astia cu pixurile , cu imprimantele , cu TVA-ul , cu chitantele , cu FIP , CIP , AGVP , LRC , APCR , samd . De fapt toti ne bucuram de acest sistem de competitie , fie CN fie pe privat - dar vrem nu vrem trebuie sa recunoastem ca cineva creeza cadrul competitional - da premii , scrie diplome , asigura arbitraj , samd .
Adica pe acolo pe unde ei stau linga bambine sau linga corturi , sunt cativa , ca ii cheama Stanila , Oana , Mateianu , samd cu mapa de acte si cu probleme , sa asigure concursurile .
Nu facem altceva acum decit sa il intrebam pe Craciunescu de cind nu a mai dat cu piciorul intr-o minge pe teren mare de iarba , pe Mircea Sandu - de ce ii spune lumea Nasul ? :wink: :wink: , pe Dragomir de ce a resuit sa fie presedinte de ceva vreo 30 ani , samd .
Ceea ce vreau sa spun este ca unii fara altii nu se poate ...sau exista varianta Federatiei ... care spune ca face TOT si nu a miscat o bambina din loc de 2-3 ani .
Ce usor este sa spui , eu merg pe balta sa pescuiesc un baboi ...si ma inscriu la concursuri unde imi place si unde imi convine . Ok - dar cine face acel concurs ? Daca faci ceva intim , cu prietenii , ce nevoie ai de birocrati ? e OK - esti linga bambine si linga cort - dar cind mergi la o competitie mare - chiar nu vrei sa intelegi niste preocupari ale altora din spate , care iti asigura concursul ?
Drept urmare , si Tatae Yamaha avea dreptate - cit sunt vremuri tulburi hai sa mergem sa pescuim in Delta , ca acolo nu ne intreaba nimeni - nimic .
Recte - daca Nicusor si Georgica ar merge numai la mal de apa , linga apus de soare , sa stea linga bambine ca o sa traga un ciortan - este OK !! Si RESPECT ! Dar ei condamna prin postari munca celor 40 mucenici / concurs , care asigura buna regula a concursurilor unde participa oficial . Ideea este ca linga fiecare lanseta trebuie sa exista si UN PIX sau macar un carnet de notite , de la birocrati de astia care fac sa exista aceste concursuri .

Cu mare prietenie ,

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Si iar o sa ma acuze Vladut ca scriu mult si este ora mea ... dar zau ca este o tampenie asta sa iti scrii ce vrei sa spui in 2 minute ...Eu scriu mult pentru ca vreau sa fiu inteles de toti cei care citesc .

- este impardonabil sa spui ca eu imi vad de baboiul meu din garla si lasa-i pe astia de se ocupa de restul , sa se lupte cu Federatia ! - in masura in care fiecare dintre voi, inclusiv eu , participam la niste concursuri oficiale , atit cit pot fi de oficiale , anuntate , respectate si platite la zi pina acum !
Voi chiar nu vedeti ca mai sunt unii de astia ca noi , care nu tremura linga bambina , dar care asigura succesul acestor concursuri la care voi cei care ati tremurat linga lansete si linga corturi castigati premii , diplome , cupe , samd ?????? Adica logistica , reprezentarea oficiala si internationala , cu MARI EFORTURI , samd de care ne-am bucurat cu totii de vreo 7-8 ani chiar nu MAI inseamna nimic . Munca acestor prosti e fix p..a p..ii si mandria noastra ca am stat o gramada de vreme linga lansete , este reper absolut in ccea ce inseamna pescuitul la crap din Romania ? Pai ai stat de placere in timpul liber , sau erai implicat DIRECT intr-un concurs organizat de un labagiu de asta care stie cu pixul ?????
Georgica , scuza-ma daca ai avut un an bun si foarte bun , asta nu te califica sa ii judeci pe aia care ti-au facut concursurile si ti le-au si platit .... Poate ei nu mai stiu bambina , dar stiu sa plateasca la timp si corect ....

PS - si ca sa ma intelegi corect - eu nu am organizat in viata mea nimic !!!! Ma refer la concursuri de pescuit la crap .

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

este foarte clar ca nimeni nu se opune infiintarii federatiei, doar niste zvonuri care nu se confirma.
BARICADA CARP CLUB

cioara

Mesaj de cioara »

Nu am nici-un chef de scris ca sant mahmur,dar pana la urma nu inteleg ce vrei tu sa spui Val. poate sant eu mai greu de cap... dar concret: raspunsul? Ca de logistica sant satul. o sa ajungem sa avem doar organizare(pe care apropo,nu ne obliga nimeni sa o facem,doar ca mai castigam si noi niste bani),o organizare perfecta doar ca o sa lipseasca partea a 2-a din ecuatie " pescarii". sa nu ne ascundem dupa vrajeala ieftina ca facem logistica din pasiune ca nu halesc. Val,vad ca te deranjeaza postarea lui George,de ce? pt ca e sincer si la obiect?

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Val, am sa incerc sa-ti raspund eu. Si asta ca unul care are mai multe zile petrecute pe balta decat pe la scoala.... :D Eu sunt pescar de cand ma stiu. Acum 9 ani m-am apucat de competitie. Acum 5 ani m-am apucat sa organizez concursuri de pescuit.(nu moka, este o munca ca oricare alta care consider ca trebuie renumerata. de altfel, oricine este liber sa o faca !). In toti acesti ani nu am facut nimic de care sa-mi fie rusine. Dar , am ajuns acum sa-mi fie scarba de lumea asta, a mea, pe care o mana de oameni am creat-o....
Si prefer sa renunt, am ajuns sa merg la pescuit ca pe vremuri, pe balti "cinstite", in Delta, la Dunare, oriunde nu exista incrancenare si rautate. ( la pescuit cu "bambina" ca sa-l citez pe Cioara).
Si ca mine sunt multi. Pacat, sper ca timpul sa le rezolve pe toate, dar imi este tare greu sa cred ca HOTIA va inceta vreodata...Sunt multi bani in joc, nici tu nu sti....

Si , este pacat ca tu sa te certi cu jumatate de forum ptr o cauza nobila (asa cum o vezi tu) iar ALTII sa-si umple buzunarele.

Asa ca , vorba lui Tatae, mergi in delta si incearca sa fi ce ai fost odata...pescarul (si vanatorul) prins de gheturi la Crisan(la Mirel) a carui singura bucurie era actiunea si prietenii....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Stai linistit Vlade , ca e programata ... :wink: :wink:
Nicusoare - eu vroiam sa spun ca e misto sa stai linga bambine , atunci cind altii ( si nu eu ! ) , dar exista multi organizatori , iti fac un concurs ok , fara furaciuni sau altele .
Iar munca lor e si platita , dar face parte si din joc . Unii fara altii nu se poate si e pacat sa ii trimitem pe aia de la calculatoare si fise de rezultat la lansete , cum e pacat sa ii trimitem si pe cei de la lansete la calcul tabelar . Fiecare isi stie joaca si teoretic se pricep mai bine la ce fac cu privire la un concurs .
Si din pacate aici pe acest Forum nu au discutat ca lumea pe zeci de pagini cei care pescuiesc zi de zi , ci doar cei care organizeaza .. una sau alta .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”