Moderator: gor965
Am zis eu ca prea ne purtam cu manusi. Si uite unde ajunge...Popescu Stefan scrie: ...Nu ai vrut sau nu te-a dus mintea ... ți-am spus ca nu ai un club cu CIS, ci o biată asociație...
Bass Assassin scrie:Bai cap de guvide screlozat ... Mars dracului cu pescuitul tau sportiv de aici !
D-le Popescu,fiti convins ca nu stiu sa citesc printre randuri,si nici nu ma straduiesc.Popescu Stefan scrie: Domnule Badarcea,
Sunt convins că printre râdurile pe care le-am scris ai înțeles de ce păstrez discreția asupra cluburilor care au solicitat afilierea. Multe m-au rugat să păstrez discreția asupra solicitărilor depuse la sediul federației. În curând o să-i aflați. Luna viitoare adunarea generală îi va confirma ca membri.
sigurantabuhac constantin scrie:Scuzati de interventie .Romania va castiga Campionatul Mondial 2012 !
o federatie sportiva este o forma asociativa a cluburilor care formeaza o structura sportiva de interes national si se constituie cu avizul anst.Popescu Stefan scrie: Nu ai înțeles; nu federația are nevoie de cluburi, ci cluburile au nevoie de federație. E o chestiune de a pune în ordine unele lucruri. Federația nu poate obliga cluburile să se afilieze. Este opțiunea lor. Dar pentru a putea participa la competițiile oficiale, cluburile trebuie să se afilieze la federație. Nu doresc să o facă, este pur și simplu opțiunea lor. Cred că pescarii care doresc să participe la competițiile organizate de federație nu au nici o obligație față de cluburile care le obstrucționează această posibilitate. Se pot legitima oricând la un club membru al federației.
Asta este situația de fapt. Dacă cine își închipuie că federația va merge cu sărut mâna pe la vreun club, se înșală.