Romania organizeaza Campionatul Mondial 2012 ?

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
gabisandu
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Romania organizeaza Campionatul Mondial 2012 ?

Mesaj de gabisandu »

M-am lamurit. :roll:

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Popescu Stefan scrie: ...Nu ai vrut sau nu te-a dus mintea ... ți-am spus ca nu ai un club cu CIS, ci o biată asociație...
Am zis eu ca prea ne purtam cu manusi. Si uite unde ajunge... :evil:
Pe rapitori.ro i se raspunde cam asa:
Bass Assassin scrie:Bai cap de guvide screlozat ... Mars dracului cu pescuitul tau sportiv de aici !
:shock: :shock: :shock:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

Popescu Stefan scrie: Domnule Badarcea,
Sunt convins că printre râdurile pe care le-am scris ai înțeles de ce păstrez discreția asupra cluburilor care au solicitat afilierea. Multe m-au rugat să păstrez discreția asupra solicitărilor depuse la sediul federației. În curând o să-i aflați. Luna viitoare adunarea generală îi va confirma ca membri.
D-le Popescu,fiti convins ca nu stiu sa citesc printre randuri,si nici nu ma straduiesc.
Opinia mea este, ca cei care nu-si asuma responsabilitatea optiunilor personale,
sunt lasi.
Ovidius Constanta

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

scuzati de interventie .Romania nu va organiza CM .
BARICADA CARP CLUB

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Si ce daca ?

buhac constantin

Scuzati de interventie .Romania va castiga Campionatul Mondial 2012 !

bibanu

Mesaj de bibanu »

buhac constantin scrie:Scuzati de interventie .Romania va castiga Campionatul Mondial 2012 !
siguranta :shock:

buhac constantin

Imi da mai multa incredere cand vad ca si rapitorul [ bibanul ] este cu noi ! :lol: :lol: :lol:

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Popescu Stefan scrie: Nu ai înțeles; nu federația are nevoie de cluburi, ci cluburile au nevoie de federație. E o chestiune de a pune în ordine unele lucruri. Federația nu poate obliga cluburile să se afilieze. Este opțiunea lor. Dar pentru a putea participa la competițiile oficiale, cluburile trebuie să se afilieze la federație. Nu doresc să o facă, este pur și simplu opțiunea lor. Cred că pescarii care doresc să participe la competițiile organizate de federație nu au nici o obligație față de cluburile care le obstrucționează această posibilitate. Se pot legitima oricând la un club membru al federației.
Asta este situația de fapt. Dacă cine își închipuie că federația va merge cu sărut mâna pe la vreun club, se înșală.
o federatie sportiva este o forma asociativa a cluburilor care formeaza o structura sportiva de interes national si se constituie cu avizul anst.
in cateva cuvinte, asta-i toata filozofia.
de ce se asociaza cluburile intr-o federatie? pentru ca intrecerile lor pe ramura respectiva de sport sa capete caracter oficial.

prin urmare, nea fane are dreptate, cluburile au nevoie de federatie. daca au.

as vrea sa stiu ce nevoie de federatie aveau cele 10 cluburi care au semnat actul constitutiv al federatie de la alba iulia?
care este istoricul competitional al acestor cluburi, la ce discipline si ce palmares au?

va spun eu, zero barat. niciun istoric si niciun palmares.

nicio federatie sportiva din tara asta sau din lume nu s-a infiintat de 10 cluburi fantoma pentru ca apoi sportivii (de la alte cluburi) sa se legitimeze la primele. ci, asa cum am mai zis, cluburile care participa la competitii (si care - pana la urma - au facut ca ramura respectiva de sport sa fie recunoscuta), cluburile cu palmares si istoric, cu traditie, s-au asociat si au format federatiile.

noi asistam la o rafuiala personala a lui nea fane cu agvps-ul, pe care vrea sa-l darame de multi ani. pentru a pune mana pe tot pescuitul din Romania. competional si nu numai. pe tot pescuitul.
aici vorbim de interese materiale adevarate, nu gainariile cu tarusi si banda de stand de care sunt eu acuzat.
The One Team

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Ai apărut? Bine ai revenit. Înseamnă că ai fost un mare dobitoc dacă crezi că federatia este o afacere așa uriașă și ai scăpat-o din mână. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ai avut-o în 2008 și i-ai dat cu piciorul. Ce era mare lucru să-l schimbi pe dl. Oană, propus de cluburi președinte? Ai dovedit că ai mare talent de combinator.

PS Într-o lume în care furtul a devenit sport național, un om care face un lucru normal, pare ori nebun ori un hoț mai mare decât cei care îl acuză.

PPS Poți să-mi faci și mie un clasament al cluburilor sportive de pescuit sportiv (crap, spinning și care mai vrei tu) din 2000 până în prezent? Trebuie să ai o statistică în arviva APCR. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Părerea mea este ca acest palmares a fost o afacere de „familie”. Te rog să mă contrazici.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”