baga mai multe
nu te ameninta nimeni,crede-ma

ms inca o data pt ajutorul de la Sarulesti

Moderator: gor965
CLAUDIU COZMA scrie:Uau...asta suna un pic a amenintarePopescu Stefan scrie:Locurile nu sunt limitate, dar în federație nu se va intra ca în autogară. Cei care au ezitat până acum să o facă, or să se convingă.buhac constantin scrie:D-le Claudiu Cozma cat de curand tot ce se leaga de pescuit va functiona sub umbrela si interesul Federatiei inclusiv patronii de site-uri ,balti si magazine !
Nu observi ca totul se misca intr-o singura si sigura directie ?
Sari in barca ca locurile sunt limitate .este un aviz catre mine sau catre toti cei care vor dori sa adere la federatie si nu au facut-o deja.
Cu placere Iohann , dorinta i-ti va fi indeplinta ca si in cazul Sarulestiiohann scrie:foarte tare poezia Claudiu![]()
![]()
![]()
![]()
baga mai multe
nu te ameninta nimeni,crede-ma,nu e loc!
ms inca o data pt ajutorul de la Sarulesti
poetu de casaCLAUDIU COZMA scrie:Cu placere Iohann , dorinta i-ti va fi indeplinta ca si in cazul Sarulestiiohann scrie:foarte tare poezia Claudiu![]()
![]()
![]()
![]()
baga mai multe
ms inca o data pt ajutorul de la Sarulesti![]()
![]()
![]()
si crede-ma nu mi-e frica de nimeni
![]()
astept doar o reactie sa pot sa i-mi aleg rimele potrivite
GenesGenes Florin scrie:poetu de casaCLAUDIU COZMA scrie:Cu placere Iohann , dorinta i-ti va fi indeplinta ca si in cazul Sarulestiiohann scrie:foarte tare poezia Claudiu![]()
![]()
![]()
![]()
baga mai multe
ms inca o data pt ajutorul de la Sarulesti![]()
![]()
![]()
si crede-ma nu mi-e frica de nimeni
![]()
astept doar o reactie sa pot sa i-mi aleg rimele potrivite
![]()
In Memoriambuhac constantin scrie:Val a fost doar pentru prietenul Cozma .Uite asa dumnealui a facut o poiezie frumoasa inchinata celei ce a fost APCR !
Multumesc Domnul Buhac , ar fi bine sa pastrati palaria ca sa racit afara .buhac constantin scrie:Domnule Cozma jos palaria !
Federatia ar fi onorata sa va aiba in conducere .
Referitor la [ amenintare ] a fost decat o glumita ca eram sigur ca o sa raspunzi .
Nu este nimeni obligat sa adere la F.R.P.S .
Nu sunt de acord nici cum il alinta dl Popescu pe A.V .
Eu cred ca putem sa facem Federatia sa fie recunoscuta ca toate celelale Federatii si sa putem face ceva bun pentru pescuit . Statul ne intinde o mana prin legislatia actuala .Daca noi dorim sa tinem mainile in buzunarele noastre si ne cautam stapani atunci iti pot spune ca sunt si uni care cauta slugi .
Este mai rau ca timpul se racoreste si de miercuri incepe un concurs la M.V .2 unde vor participa pescari care sunt printre cei mai impatimiti si titrati practicanti ai acestui fenomen .
In rest fiecare va alege ce va considera ca este bine pt el si Clubul din care face parte .
Sa ne vedem sanatosi la un pahar de vin .