APCR - O MARE IMPOSTURA CU IZ PENAL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Andrei I
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: APCR - O MARE IMPOSTURA CU IZ PENAL

Mesaj de Andrei I »

Dane, Razvan...puneti mah un decont de la unul din concursuri, oricare...nu pentru ca vrea Val, ci asa sa vada lumea cat "ati castigat" voi :(
Milionar excentric

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Apoi poate vor pune poze cu ei in motzul gol, poate cere altcineva.... :lol: :lol: :lol:

Sa fim seriosi.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Dar de ce va suparati dragilor ????? Voi nu ati cerut asa ceva la APCR ???? Cine sustine ca este non-profit si nu ii intereseaza din organizare nici macar un leutz ??? Baricada ! Pai sa dovedeasca - nu ca vreau eu , dar asa e normal dialogul .....Pe scris ! Pentru ca pe cuvint de onoare nu mai merge ....Iar faptul ca deja o dam pe misto , nu ii califica drept morali asa cum vor ei sa se exprime . De ce A.I . nu scria asta si cind era vorba de APCR ???? "Puneti mah ......decontul ...ca vrea frantul asta de .... sa vada pe ce s-au dat banii.." NU stiu daca imi aduc bine aminte dar de prin APCR a venit si el in pescuitul asta ...la fel ca si Razvan Ulmeanu . Ce e asa greu - bai uite asa am fost inselat de APCR , m-am apucat de capul meu sa fac concursuri , iau atitia bani , platesc atitia petarusi , banda , balta , arbitraj , cupoe , samd - si uite ca ies pe zero ......la nivel de club . Multa lume ar aprecia o astfel de postare , care vad ca se naste greu .....
Ultima oară modificat Lun Noi 07, 2011 21:52 de către Val, modificat 1 dată în total.

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

Val scrie:Ca sa nu spun ca vorbim de o pagina de Forum si voi nu ati pus decontul . Eu ma asteptam la asa firma mare - in 2 postari sa apara cifre , calcule , teoreme de decont , samd ...... Vad ca ezitati !
Daca e OK - nu trebuie sa imi cer scuze nimanui - constat o realitate afirmata , pe car eu nu am pus-o la indoiala ci doar am vrut-o dovedita cu cifre , asa cum deja devine un obicei pe la crap .
Pe de alta parte daca e secreta si o stie numai AG - de ce la APCR ati umplut zeci de pagini de postari cu decontul ???????????????//

acum am ajuns acasa.postarile anterioare au fost de pe tel mobil.
deconturile probabil ca fost postate acolo unde le este locul.
la mai putin de doua pagini de forum. aici. :D
BARICADA CARP CLUB

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

dan _city_center scrie:
Val scrie:Ca sa nu spun ca vorbim de o pagina de Forum si voi nu ati pus decontul . Eu ma asteptam la asa firma mare - in 2 postari sa apara cifre , calcule , teoreme de decont , samd ...... Vad ca ezitati !
Daca e OK - nu trebuie sa imi cer scuze nimanui - constat o realitate afirmata , pe car eu nu am pus-o la indoiala ci doar am vrut-o dovedita cu cifre , asa cum deja devine un obicei pe la crap .
Pe de alta parte daca e secreta si o stie numai AG - de ce la APCR ati umplut zeci de pagini de postari cu decontul ???????????????//

Ceva cifre ??? Nu de alta dar am mai imbatrinit si nu pot gestiona aceasta multime de postari . Multumesc . Doar nu va doriti sa va rada lumea la fel cum ati facut si voi cu APCR-ul ! Din ce am citit voi sunteti exponentii totali ai transparentei fiscale , incasati si platiti numai pentru binele pescarului mic si mijlociu , nu luati vreun leutz de la pescari , tot sa fie bine ...... Un simplu decont / concurs v-ar justifica ..postarile astea . Altfel ..... lumea vede si tine minte .

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

Val scrie:
dan _city_center scrie:

Ceva cifre ??? Nu de alta dar am mai imbatrinit si nu pot gestiona aceasta multime de postari . Multumesc .
multe cifre. cu lei ,cu euro,cu tva, negru pe alb.
ps.sa nu cauti tarusii ,benzina,telefonul,curentul....
BARICADA CARP CLUB

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Val scrie:Alooooooo - Baricada prin membrii ei fac prea multa galagie . Cineva scria - 2 pescari pe care ii respect mult - Nicusor Cioara si Georgica Slave - ca nu exista organizator de competitie care sa nu isi traga ceva din organizare , ca e din arbitraj , ca e din echipe participante , samd .
Asa ca mai subtire cu reactii de astea de baricada !!! Daca le faceti corect ..... puneti bugetul la sfarsit de competitie - ce ati incasat si ce ati platit pe acte - si sa vedeti si voi dupa aia discutii tarusi , banda , benzina , arbitrii , generator de curent , IT , samd cit va iese in plus si cit in minus .... Ati postat vreodata vreun calcul de genul asta pe care il cereti MEREU la altii ?
Scuza-ma Razvane , dar esti prea lebada ..... si ai trecut prea repede din gri ( puf de lebada ) in alb ( lebada adevarata ) ....Stii sa arzi etapele si ai citiva cormorani pe acolo care nu au decenta de nimic .... Nu ai pus nici un decont public astfel incit lumea sa te creada corect ca nu ai castigat nimic . O faci DOAR la nivel afirmativ .... Si nu stiu de ce dracu , cuvintul tau este mai presus decit cuvintul altuia .... Esti in confuzie . Si ue nu imi cer scuze poentru ce scriu , pentru ca scriu ca sa determin sa faci lumea sa priceapa atita moralitate din partea voastra vs altii !
Am postat deconturile celor 2 concursuri pe forumul nostru. Daca este nevoie le pun si aici.
De lebede albe, gri, de ars etapele... nu stiu nimic.
Stiu in schimb ca ma duc maine la pescuit. Plantat. :D
P.S. Apropo de galagie, prefer sa nu comentez.
C. S. PELICANUL

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

Rog membri clubului Baricada sa intrerupa dialogul pe aceasta tema cu chibiti,iar tu Pangica cautati alta gasca pe care sa o plimbi in iarna asta pe forumuri.

P.S Consider ca mi-ai inteles mesajul.
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

DAVID NICU scrie:Rog membri clubului Baricada sa intrerupa dialogul pe aceasta tema cu chibiti,iar tu Pangica cautati alta gasca pe care sa o plimbi in iarna asta pe forumuri.

P.S Consider ca mi-ai inteles mesajul.
:lol: :lol:
Unde-ai fost jubi? Puteai sa faci asta de la început.
Felicitări!!!
Balta Puiesti

carp_master
Partener Crapmania.ro

Mesaj de carp_master »

@Val , sa da dumnezeu sa nu ajungem la varsta ta asa de frustrat ca tine..
http://www.flufy.ro
Paturica cu maneci

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”