Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Dane, ma intorc din Franta cu noutati de la cips-fipsdan _city_center scrie:George Tite scrie:[Dane, Duminica ai mai ramas ca nu te-am vaqzut ?? a fost o conferinta de presa la care sa discutat mult despre federatii ......etc
am fost aproape, .stiu de faptul ca s-a rasuflat video- conferinta . poze![]()
am aflat si de federatii discutate ale multor tari printre care si Romania ,ore intregi,o zi normala de munca
da si tu detalii ca ai fost prezent acolocine vrea un os de ros?da si tu nume
![]()
![]()
George Tite scrie:Vreau sa-l intreb pe d-l popescu unde se vor tine calificarile pentru cn 2012 ???
La sediul de la Balaceanca al "federatiei popesciene"; se pare ca s-a asociat cu Primaria Comunei din Paris pentru ctitorirea unui "carpodrom".George Tite scrie:Vreau sa-l intreb pe d-l popescu unde se vor tine calificarile pentru cn 2012 ???
in aceasta seara incepind cu ora 19 orice pescar care doreste lamuriri suplimentare despre federatie este asteptat la hotel Minerva sala George Enescu din București unde se pot intilnii si cu dl PopescuGeorge Tite scrie:Vreau sa-l intreb pe d-l popescu unde se vor tine calificarile pentru cn 2012 ???
acum doua ore am primit invitatia.știam ca va fi o întîlnire a mai multor pescari activi cu dl Popescu ,dar nu aveam confirmarea oficială .iohann scrie:de ce n-ai anuntat din timp,sa umplem sala la refuz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Domnule Tite,George Tite scrie:Vreau sa-l intreb pe d-l popescu unde se vor tine calificarile pentru cn 2012 ???