Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
- nulitate relativa, poate fi acoperita prin semnarea cererii in fata instantei de catre persoana indreptatita.Popescu Stefan scrie:În primul rând cererea era semnată nu de președinte, așa cum prevede legea, ci de Costeluș Stănilă - secretar general, scris cu litere mari. În mod evident, am cerut instanței să constate nulitatea cererii, întrucât era formulată de o persoană care nu este nominalizată prin statut să reprezinte APCR în fața instituțiilor publice.
- chestii de procedura, nimic pe fond care sa arate netemeinicia cererii si marile adevaruri pe care le sustiiPopescu Stefan scrie:A sărit doamna Angelica să spună că de fapt Costeluș era președinte interimar, întrucât AG la suspendat pe AV. Am cerut instanței să oblige reclamanta să depună hotărârea AG și să vedem cine a devenit secretar general, întrucât funcția de președinte se deleagă unui vicepreședinte.
Am cerut de asemenea să se depună statutul asociației, să vedem dacă președintele poate fi suspendat sau revocat din funcție, întrucât până și Vlădeanu trebuie să respecte statutul APCR. Am o vagă presimțire că am dreptate, în sensul că nu prevede.
Din câte s-au scris pe acest forum, Vlădeanu cică s-ar fi autosuspendat din funcție, dar și acest lucru trebuie să fie cuprins în statut.
E distracție mare.
- ce legatura are asta cu calitatea procesuala activa a reclamantei? Nu uita ca esti pe contencios administrativPopescu Stefan scrie:Am cerut de asemenea să se respingă cererea ca inadmisibilă, întrucât APCR nu este structură sportivă.
- not again!!! chiar nu vrei sa intelegi ca CIS se ghideaza dupa propriile regulamente, care nu au nici in clin nici in maneca cu legislatia din Ro? Cum doamne iarta-ma crezi ca vei putea interzice unei entitati din Ro sa fie membra a unei alte entitati (care, apropo, intra sub jurisdictia unui alt stat), atat timp cat ambele entitati consimt acest lucru???Popescu Stefan scrie:Nu putea să lipsească din peisaj AGVPSR. S-a făcut liniște când am depus dovada ca ambele nu sunt autorizate pentru activități sportive și că AGVPSR reprezintă ilegal România la CIPS.
- apropo de tras de timp, a depus ANST documentele solicitate de instanta la termenul anterior?Popescu Stefan scrie: Senzația este că se încearcă o tragere de timp, cu speranța că organizatorii de profesie vor organiza Campionatul Mondial din 2012. Îi asigur că nu vor avea această ocazie.
domnule presedinte,nu ne mai muscati de partea dorsala,treceti in fata, sa vedeti cat suntem de potenti.Popescu Stefan scrie: Acum aș vrea să-l aud pe acel domn care se referea la potența clubului Ovidiu, dacă își permite asemenea eforturi finaciare.
lazarini scrie:- nulitate relativa, poate fi acoperita prin semnarea cererii in fata instantei de catre persoana indreptatita.Popescu Stefan scrie:În primul rând cererea era semnată nu de președinte, așa cum prevede legea, ci de Costeluș Stănilă - secretar general, scris cu litere mari. În mod evident, am cerut instanței să constate nulitatea cererii, întrucât era formulată de o persoană care nu este nominalizată prin statut să reprezinte APCR în fața instituțiilor publice.
- chestii de procedura, nimic pe fond care sa arate netemeinicia cererii si marile adevaruri pe care le sustiiPopescu Stefan scrie:A sărit doamna Angelica să spună că de fapt Costeluș era președinte interimar, întrucât AG la suspendat pe AV. Am cerut instanței să oblige reclamanta să depună hotărârea AG și să vedem cine a devenit secretar general, întrucât funcția de președinte se deleagă unui vicepreședinte.
Am cerut de asemenea să se depună statutul asociației, să vedem dacă președintele poate fi suspendat sau revocat din funcție, întrucât până și Vlădeanu trebuie să respecte statutul APCR. Am o vagă presimțire că am dreptate, în sensul că nu prevede.
Din câte s-au scris pe acest forum, Vlădeanu cică s-ar fi autosuspendat din funcție, dar și acest lucru trebuie să fie cuprins în statut.
E distracție mare.
- ce legatura are asta cu calitatea procesuala activa a reclamantei? Nu uita ca esti pe contencios administrativPopescu Stefan scrie:Am cerut de asemenea să se respingă cererea ca inadmisibilă, întrucât APCR nu este structură sportivă.
"Art. 1
(1) Orice persoana care se considera vatamata intr-un drept al sau ori intr-un interes legitim, de catre o autoritate publica, printr-un act administrativ sau prin nesolutionarea in termenul legal a unei cereri, se poate adresa instantei de contencios administrativ competente, pentru anularea actului...."
Eventual poti pune in discutie interesul legitim al reclamantei, nicidecum bazaconia aia cu neconstituirea ca si structura sportiva
- not again!!! chiar nu vrei sa intelegi ca CIS se ghideaza dupa propriile regulamente, care nu au nici in clin nici in maneca cu legislatia din Ro? Cum doamne iarta-ma crezi ca vei putea interzice unei entitati din Ro sa fie membra a unei alte entitati (care, apropo, intra sub jurisdictia unui alt stat), atat timp cat ambele entitati consimt acest lucru???Popescu Stefan scrie:Nu putea să lipsească din peisaj AGVPSR. S-a făcut liniște când am depus dovada ca ambele nu sunt autorizate pentru activități sportive și că AGVPSR reprezintă ilegal România la CIPS.
- apropo de tras de timp, a depus ANST documentele solicitate de instanta la termenul anterior?Popescu Stefan scrie: Senzația este că se încearcă o tragere de timp, cu speranța că organizatorii de profesie vor organiza Campionatul Mondial din 2012. Îi asigur că nu vor avea această ocazie.
mitocanilor le raspund cu mitocanii,cat sunt de capabil probabil iti voi arata la prima intalnire.Popescu Stefan scrie:Mitocăniile nu țin loc de argumente, ci vă descalifică. Demonstrați contrariul, dacă sunteți capabil.