Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Parol! Exact asta e ideea Parol. Unu care ne ia de fraieri si altii care nu-l mai suportam si incercam sa-l virusam ca tot insista. L-am tot lasat, cu totii si-si face de cap elegant pe sub nasul tuturor. A reusit sa si imbarlige pe unu` cu altu`. Cat mai trebuia lasat?RSC scrie:De cateva zile/saptamani acest personaj, Myagi, a acaparat forumul Crapmania. Mai tarziu a mai aparut si un cezar ch, de popescu nu mai zic ca el este all over, dar consider ca tot acest show ieftin este de prost gust. Parol!
Miagi nu are nicio vina saracu...atat poate.RSC scrie:De cateva zile/saptamani acest personaj, Myagi, a acaparat forumul Crapmania. Mai tarziu a mai aparut si un cezar ch, de popescu nu mai zic ca el este all over, dar consider ca tot acest show ieftin este de prost gust. Parol!
Bine pescare. N-o sa-ti mai raspund vreodata ca nici ce zici tu n-are logica. Imi voi pastra distractia cu tine pentru vreun concurs ceva. Nici tu nu mai astepta de la mine sa-ti raspund la provocari. Sa te vad eu ce vei citi in iarna asta!claudiue scrie:Miagi nu are nicio vina saracu...atat poate.RSC scrie:De cateva zile/saptamani acest personaj, Myagi, a acaparat forumul Crapmania. Mai tarziu a mai aparut si un cezar ch, de popescu nu mai zic ca el este all over, dar consider ca tot acest show ieftin este de prost gust. Parol!
De vina sunt cei care il lasa sa debiteze . Isi doresc can-can pt trafic dar incepe sa aibe efect invers.
Din forum de pescuit se transforma in forum in care fiecare zice ce vrea fara logica si, mai rau, fara bun simt.
Pe miagi ( am scris intentionat numele gresit ) si pe popescu ii poti bloca si nu mai vezi ce scriu. Eu asa am facut si au devenit inofensivi. Mai rau e ca daca mai blochezi 2-3 nu mai ai ce citi.
P.S. mijagi, stiu ca imi vei raspunde dar te anunt ca nu vad ce scrii deci iti rapsund inca de pe acum : "pescare"![]()
![]()
miyagi scrie: Sa te vad eu ce vei citi in iarna asta!