FUN CLUB MYIAGI

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

FUN CLUB MIYAGI

Chestionarul s-a închis pe data de Mar Noi 22, 2011 13:23

CARE DINTRE UTILIZATORII FORUMULUI SUNT DE ACORD SA FACEM UN FUN CLUB MYIAGI?
12
35%
CARE DINTRE UTILIZATORI SUNT DE ACORD SA NU MAI PRIMEASCA BANN MYIAGI
22
65%

Voturi totale: 34

RSC
Pescar de competitie

Re: FUN CLUB MYIAGI

Mesaj de RSC »

De cateva zile/saptamani acest personaj, Myagi, a acaparat forumul Crapmania. Mai tarziu a mai aparut si un cezar ch, de popescu nu mai zic ca el este all over :lol: , dar consider ca tot acest show ieftin este de prost gust. Parol!
"Keep it simple!"

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de miyagi »

RSC scrie:De cateva zile/saptamani acest personaj, Myagi, a acaparat forumul Crapmania. Mai tarziu a mai aparut si un cezar ch, de popescu nu mai zic ca el este all over :lol: , dar consider ca tot acest show ieftin este de prost gust. Parol!
Parol! Exact asta e ideea Parol. Unu care ne ia de fraieri si altii care nu-l mai suportam si incercam sa-l virusam ca tot insista. L-am tot lasat, cu totii si-si face de cap elegant pe sub nasul tuturor. A reusit sa si imbarlige pe unu` cu altu`. Cat mai trebuia lasat?
Matale?! Cu ce treaba pe la noi? Vezi ca esti offtopic. Scrie dincolo unde e topicul cu miyagi nebunu`.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Ce-i freaca pa unii frate ca scriu si io pe doua, trei topicuri din forumu` asta si se mai scrie despre mine pe inca trei?!!!!!!!!
Da voi de ce nu scrieti frate ca s-a terminat sezonu` si e vremea povestilor :x ?
Urban culture.

claudiue

Mesaj de claudiue »

RSC scrie:De cateva zile/saptamani acest personaj, Myagi, a acaparat forumul Crapmania. Mai tarziu a mai aparut si un cezar ch, de popescu nu mai zic ca el este all over :lol: , dar consider ca tot acest show ieftin este de prost gust. Parol!
Miagi nu are nicio vina saracu...atat poate.
De vina sunt cei care il lasa sa debiteze . Isi doresc can-can pt trafic dar incepe sa aibe efect invers.
Din forum de pescuit se transforma in forum in care fiecare zice ce vrea fara logica si, mai rau, fara bun simt.

Pe miagi ( am scris intentionat numele gresit ) si pe popescu ii poti bloca si nu mai vezi ce scriu. Eu asa am facut si au devenit inofensivi. Mai rau e ca daca mai blochezi 2-3 nu mai ai ce citi.

P.S. mijagi, stiu ca imi vei raspunde dar te anunt ca nu vad ce scrii deci iti rapsund inca de pe acum : "pescare" :oops: :oops: :oops:

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

claudiue scrie:
Miagi nu are nicio vina saracu...atat poate.
De vina sunt cei care il lasa sa debiteze . Isi doresc can-can pt trafic dar incepe sa aibe efect invers.
Din forum de pescuit se transforma in forum in care fiecare zice ce vrea fara logica si, mai rau, fara bun simt.

Pe miagi ( am scris intentionat numele gresit ) si pe popescu ii poti bloca si nu mai vezi ce scriu. Eu asa am facut si au devenit inofensivi. Mai rau e ca daca mai blochezi 2-3 nu mai ai ce citi.

P.S. mijagi, stiu ca imi vei raspunde dar te anunt ca nu vad ce scrii deci iti rapsund inca de pe acum : "pescare" :oops: :oops: :oops:
Bine pescare. N-o sa-ti mai raspund vreodata ca nici ce zici tu n-are logica. Imi voi pastra distractia cu tine pentru vreun concurs ceva. Nici tu nu mai astepta de la mine sa-ti raspund la provocari. Sa te vad eu ce vei citi in iarna asta!
Urban culture.

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

miyagi scrie: Sa te vad eu ce vei citi in iarna asta!

Cum se poate ca un site de elita al carpfishingului sa promoveze asemenea "clasici"?

ps:
pentru la iarna, daca lucrurile aici o sa mearga "tot asa" :

http://carti.x6.ro/
http://www.cartionline.lx.ro/a.html
http://carti.itarea.org/index.php?dir=L ... niversala/
http://80.69.83.61/digibook/index.php?dir=/
http://www.bcub.ro/
"Keep it simple!"

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Deci s-a terminat. Nu vreti club de fun ci numai sa nu mai iau ban-i. Ok. Multumesc tuturor :D .
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”