de ce?Popescu Stefan scrie:Unde o pot citi și eu?La federația română de fotbal?
iti trebuie documentatie pt. ans?
vrei sa "imprumuti" de acolo vreo 200 de pescari practicanti la cluburile tale fantoma?
Moderator: gor965
de ce?Popescu Stefan scrie:Unde o pot citi și eu?La federația română de fotbal?
Se pare că nu înțelegi nimic. Sportivii de performanță sunt numai cei legitimați de cluburile sportive și afiliate la federație. Dacă nu sunt în evidențele federaței, nu au acest atribut. Așa că nu mai vorbi de lucruri pe care nu le stăpânești.andrei vladeanu scrie:de ce?Popescu Stefan scrie:Unde o pot citi și eu?La federația română de fotbal?
iti trebuie documentatie pt. ans?
vrei sa "imprumuti" de acolo vreo 200 de pescari practicanti la cluburile tale fantoma?
..........Ovidiu Oancea scrie:E-mail-ul a fost trimis...
Pe ce adresă? Nu l-am găsit, dar poți posta adresa aici.Ovidiu Oancea scrie:..........Ovidiu Oancea scrie:E-mail-ul a fost trimis...
uite, aici gresesti fundamental.Popescu Stefan scrie: PS Nu mă interesează ce decid sportivii care practică acest sport. .
ovidiu.oancea09@gmail.comPopescu Stefan scrie:Pe ce adresă? Nu l-am găsit, dar poți posta adresa aici.Ovidiu Oancea scrie:..........Ovidiu Oancea scrie:E-mail-ul a fost trimis...
si pt ca sigur nu ai raspuns la aceasta problema, hai sa ne mai descretim putin fruntileandrei vladeanu scrie:uite, aici gresesti fundamental.Popescu Stefan scrie: PS Nu mă interesează ce decid sportivii care practică acest sport. .
la data constituirii, potrivit legii 69/2000 (atat de draga tie), trebuia sa ai minimum 200 de sportivi practicanti in cele 10 cluburi.
le numesc fantoma, nu pt ca nu exista sau nu au cis-uri. ci pt. ca nu au practicantii.
gresit. trebuie sa fie sportivii cluburilor afiliate. vedem ce zice judecatorul.Popescu Stefan scrie:Vlădeanu,
Nu te mai face de râs. Legea spune să existe, nu să fie membri cluburilor afiliate. .