bancuri

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
DAN93
Puncte: 0

Re: bancuri

Mesaj de DAN93 »

- Prietene, n-am avut noroc cu nici o nevastă !
- Cum aşa ?
- Prima a fugit cu un italian . . .
- Şi-a doua ?
- Nu vrea să fugă .
PANA LA MOARTE...

DAN93

Mesaj de DAN93 »

Undeva la ţară ... Bătaie în geam noaptea pe la ora trei:
- Hei, n-ai văzut o turmă de boi?
- De ce? Ai rămas în urmă?
PANA LA MOARTE...

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Doi prieteni se intalnesc:
- Ce mai faci?
- Destul de bine, doar un pic suparat. M-am certat ieri cu nevasta-mea.
- De ce?
- Nu ne intelegem unde sa petrecem concediul. Eu vreau in Tailanda, iar ea vrea sa vina cu mine...
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Puzzle pentru blonde
O blonda isi suna iubitul si ii spune:
- Te rog vino si ajuta-ma! Am un puzzle nenorocit si nu stiu de unde sa incep!
Tipul intreaba:
- Si ce ar trebui sa iasa?
Blonda:
- Dupa poza de pe cutie, o pisica!
Tipul se hotareste sa dea o fuga. Blonda ii arata masa unde stateau toate piesele. El se uita la piese, se uita la cutie si zice:
- In primul rand, orice ai face, nu ai cum sa asamblezi piesele astea sa arate ca pisica de pe cutie. Apoi ii ia mainile si-i spune: In al doilea rand, vreau sa ne relaxam. Sa bem o cana de ceai si apoi… (ofteaza)… apoi ne apucam sa punem inapoi cerealele in cutie .
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

stress
pescar de competitie

Mesaj de stress »

Un batranel se plimba prun parc fluturand nedumerit in mana reteta pe care tocmai o primise de la medicul de familie. Vede o tanara mamica ce tocmai isi alapta sugarul si se apropie timid:
- Doamna, va rog, cititi-mi reteta, ca mi-am uitat acasa ochelarii...
Amabila, tanara se conformeaza si tresare, privindul pe batran lung, cu mila:
- Ce ai sa faci, tataie, ca uite, doctorul ti-a prescris lapte de mama?
- Pai, nu ne-am putea intelege? Poftiti doua sute de mii, ar trebui sa ajunga, eu sunt pensionar militar si Boc tocmai ne-a taiat pensia la jumatate...
- Bine, cred ca se poate, dar nu aici, in public. Haideti la mine, locuiesc in apropiere si sotul e plecat la serviciu. Si apoi, pe criza asta, orice banut conteaza
Ajunsi la destinatie, tanara culca bebelusul, vine langa mos, isi dezveleste sanul si omul incepe sa suga cu sete, plescaind de placere. Innebunita de senzatii, ea il mangaie pe cap si il intreaba:
- Tataie, nu vrei si altceva?...
- Ba da. Un corn cald!...
stefan avram

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

ŢUICA DE PRUNE

Dragii mei pescari,

Trăiască Academia Română, care ne dă veşti bune, interesante şi dătătoare de speranţă! Se pare ca până acum, bând ţuica, noi am
acţionat cam din intuiţie! Ceea ce n-a fost rău, desi uneori, unora, le-a fost cam rău... Acum avem problema clarificată! Să acţionăm ştiinţific şi consecvent! Important este să avem materialul didactic la îndemână...TUICA de PRUNE
Primele băuturi distilate au fost fabricate de eschimoşi in urmă cu 3000 de ani, prin fermentaţia unor alge. Licoarea avea multiple utilizări terapeutice.
La noi, tradiţionala ţuicǎ de prună,de o tărie intre 22-25 grade (numa...) era odinioară folosită in vindecările miraculoase ale unor boli de inimă, de stomac şi biliare.
Combate bolile de inimă
Biochimistii americani au dovedit că o enzimă prezentă in cactusul Karroll viridis enoae, este regăsită in ţuica de prună, in cantităţi de 8 ori mai mari.
Enzima are rolul de a reduce depunerile de colesterol de pe arteridele capilare coronariene, vasele care aduc sangele la inimă.
Este prezentă in alte 120 de medicamente naturiste diferite,cu rol in prevenirea aterosclerozei si, implicit, a infarctului miocardic, medicamente care sunt foarte scumpe in SUA, Canada şi Marea Britanie (depăşesc in medie 140 de dolari pentru o cura de 45 de zile).
Consumarea zilnica a 32,12 ml tuica de pruna este o eficienta metoda de a reduce probabilitatea de aparitie a unor boli de inimă datorate aterosclerozei.
Acest tip de profilaxie are un preţ de 14.000 de ori mai mic decaat in cazul unei medicaţii naturiste cu extract de cactus, ambalat in SUA.
Antianemic
Cercetatorii germani au descoperit ca in extractele distilate de pruna exista 6 tipuri de substanţe cerute de celulele roşii sanguine, rapid absorbabile in stomac, o data cu vaporii de alcool.
Aceste substanţe, prezente din abundenţǎ in ţuică,pot creşte cu peste 120% viteza de producere a hemoglobinei şi chiar a producerii de hematii (celule roşii ale sangelui, care transportă oxigen). In plus, ţuica de pruna are un bogat conţinut in fier,nucleul metalic al hemoglobnei din globulele rosii.
Dar acest lucru nu inseamna nici pe departe ca anemia se previne cu tuica, in lipsa unei alimentatii corespunzatoare recomandate de medic.
Dimpotriva, un consum zilnic de tarie de pruna fara o alimentatie adecvata, poate avea efecte nefaste chiar şi pentru un organism sanatos.
Reglarea funcţiilor hepatice
Ţuica de prună slabă conţine o anumită cantitate de vitamine A,B,C,D1 şi D2, nedegradate termic şi absorbabile intestinal, cu o eficienta crescuta, atunci cand temperatura bauturii este apropiata de cea a sangelui (37,5 C°).
Acesta este un motiv pentru care ţuica de pruna fiartă, nu foarte fierbinte, consumată moderat, este, in ciuda celor crezute, benefică functiilor hepatice, avide in anotimpul rece de vitamine şi săruri (sunt excluşi cei care suferă de afecţiuni hepatice cauzate de alcoolism).
Se recomandă ţuica de pruna slabă in dischinezii biliare, probleme de decongestionare hepatică (disfunctii ale ficatului cauzate de slaba irigare cu sange a acestuia), constipaţii cauzate de factori alimentari.
Precautii:
1. Tuica de pruna poate avea efecte magice pentru sanatate numai in conditiile in care este preparata curat.
2. Nu se recomanda ca „terapia cu tuica” sa devina un obicei.
Aceasta „traditie" se poate usor transforma intr-un viciu extrem de periculos.
3. A mări doza terapeutică de ţuică poate conduce la alcoolism. Priviti tuica drept un medicament şi aveti faţă de ea atitudinea care se impune.
Terapia cu ţuică Mic dejun
Este total exclus a se consuma orice fel de tărie inainte sau după micul dejun! Exceptie fac cei care suferă de forme nespecifice de tahicardie (creşterea frecvenţei bătăilor inimii) si hipertensiune netratabilă, datorită unui stres psihic puternic.
Acestora li se indica sa consume 30-40g slanina, urmata de un paharel de maximum 40 ml de tuica fiarta de pruna, „data peste cap”.
Persoanele care lucreaza in conditii de temperaturi scazute li se recomanda 50-60 ml „pruna” dupa un mic dejun bogat in grasimi.
Dejun
Tuica de pruna slaba (nu alte tarii) este indicata ca aperitiv inainte de
servirea mesei.
Alcoolul si, mai ales, sarurile minerale, favorizeaza absorbtia unor elemente benefice, prezente numai in fructul de pruna, inainte de inceperea dejunului. Din acest motiv, este absolut necesar ca tuica sa fie servita cu 10-15 minute inainte de masa de pranz (care poate contine elemente ce pot bloca absorbtia unor principii active proprii, regasite numai in tuica de pruna.).
Cantitatea ideala de tuica (de 22-24°) servita a aperitiv nu trebuie sa depaseasca 50-60 ml pentru barbati şi 25-35 ml pentru femei.
Nu se recomanda servirea de vinuri tari in timpul dejunului şi nici dupa dejun.
Cina
Inainte de cina, se poate servi un paharel de tuica de pruna ceva mai tare (30-35), maximum 50 ml pentru barbati şi 40 ml pentru femei, bautǎ incet, cu 20-25 minute inainte de masa. Nu este recomandat a se consuma nici un fel de bauturi distilate dupa servirea mesei de seara.

Text: Marius Radu, cercetător Academia Romană
Fabricant de material didactic (pană la 40 l, cf. hotărarii guvernului):
V. Niţu
Experimentator: V. Niţu
Urător şi experimentator ocazional: C. Niţu
Să fiţi iubiţi, că trebuiţi,
Cui(va), cum(va), c-nd(va), unde(va!)?

La tratament cu voi! :lol: :lol: :lol: :lol: :
Sa auzim numai de bine
Doru

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Curajosul vine acasă beat la trei dimineaţa.
Nevasta îl aşteaptă la uşă, cu mătura în mână.
Curajosul o întreabă:
- Vrei să mături sau vrei să zbori undeva?

Neînfricatul ajunge beat acasa la trei dimineaţa.
Duhneşte a parfum şi are cămaşa mâzgălită cu ruj.
Îşi apucă soţia de fund şi îi zice:
- Acum e rândul tău!

Îndrăzneţul vine acasă beat la trei dimineaţa.
Soţia lui stă în pat, trează.
Îndrăzneţul apucă un scaun şi îl aşează lângă pat.
- Ce faci cu ăsta?, întreabă nevasta, înfuriată la culme.
- Vreau să stau în primul rând când începe circul!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Ion si Vasile.
- Vasile, am fost in Turcia la all inclusive, exceptional: mananci cat vrei, bei cat vrei, cu bar la piscina, lux mare.
Da’ sa vezi ce faza patesc: ma duc intr-o dimineata la micul dejun, Maria mea ramane in camera.
Cand ma intorc, ia-o pe Maria de unde nu-i. O caut peste tot, ma panichez, ma duc la receptie si aflu ca e in camera la Antonio Banderas.
Ma duc acolo, bat la usa, nimic. Cand intru, nimeni in camera, patul ravasit, haine pe jos, ce sa zic...
Antonio,tocmai iesea din baie. Super barbat bine: inalt, frumos, plin de muschi, brunet, ochi albastri, fara pic de burta.
Dupa el, iese si Maria mea dezbracata din baie!
Cand o vad, cu burta aia hidoasa, cu tatzele elea pana peste burta, cu par pe picioare..... ba, mi s-a facut o rusine de omul ala.... :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

the mover

Mesaj de the mover »

Vladut Mateianu scrie:Ion si Vasile.
Cand o vad, cu burta aia hidoasa, cu tatzele elea pana peste burta, cu par pe picioare..... ba, mi s-a facut o rusine de omul ala.... :oops:
:lol: :lol: :lol: n-ai somn Vladut?
2 presedinti de C.A.P. vorbeau referitor la moartea lui Kenedy
primul -ai auzit frate de moartea lui Kenedy??
al 2-lea - foarte afectat-Ce sa-i faci asta-i soarta noastra a presedintilor
Dan Stoica
CLUBUL GREEN LAKE
4Carphttp://www.crapmania.ro/forum/marele-bazar-f8/ ... 25664.html
Dacă vrei să ştii cine este un om, dă-i o funcţie de conducere.

Marian Cosereanu
pescar de competitie

Mesaj de Marian Cosereanu »

O Blondina intra disperata intr-o statie de benzina...
-Va rog sa ma ajutati.. ! Mi-am inchis cheile masinii in masina.. ce ma fac acum???
Benzinarul se abtine cu greu sa nu rada...
-Macar ati lasat gemul deschis macar de doua degete?" o intreaba pe blondina.
-Da, da, desigur... zice aceasta "
... -Bine, spune benzinarul "atunci incercati sa trageti butonul de blocajul usi in sus cu acest latz de sarma..
-Sunteti o comoara, zice blonda iesind cu latzul de sarma.
Dupa 10 minute intra un client in benzinarie care nu se putea stapani de ras
-Ce sa intamplat? intreaba benzinarul.
-Ce va spun acum nu veti crede niciodata? zice omul ... afara langa o masina sta o blonda care incearca sa deblocheze usa cu un latz de sarma
-Bine si ce-i de ras in asta ? intreaba benzinarul, asta i se poate intampla oricui!..." -Desigur, zice omul "dar in masina mai era o blonda care zicea ,,mai la stanga, mai la dreapta, mai sus ..!"
Nume utilizator schimbat din gazaru

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”