SAKAL LAKES!!!

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Încuiat
Saky
Puncte: 0

Re: SAKAL LAKES!!!

Mesaj de Saky »

GClaudiu scrie:Prologic,lasa-l ca nu-l duce capu` mult...

Eu mi-am dat seama dupa primele posturi de pe forum, e un meltean care are si el o balta .

Hal de specimen, nici frumos nu stie sa vorbeasca !

@ Don Mateianu ,tot respectul pentru dumneavoastra si pentru balta din Arad, dar sa recunoastem, stie doar sa jigneasca si incearca sa fie amuzant

Patron civilizat?
Domnul Victor Oana (cred ca patronul de la darvari) si cel de la MV2 , care nu-l stiu cum il cheama, dar meru au vorbit frumos...
@Clona

lasai pe aia care au pescuit la mine sim-au cunoscut personal sa isi de a cu parerea despre mine !
Hai so fi sanatos !!!

prologic

Mesaj de prologic »

SAKY iti mai repet o data ca vad ca pricepi mai greu:

1.MUCLEEEES le spui la neamurile tale!!
2.Nici nu am ,nici nu-mi trebuie balta, chiar nu stiu de unde ai scos chestia asta
pentru ca m-as plictisi sa tot pescuiesc in aceiasi locatie!!!
3.Poate ai dreptate sunt vreo 3,5 ha luciu de apa!!!! asta cu indulgenta!
4.La 6 locuri ai vreo 10-15 metri intre standuri!!!
5.Intreaba-l pe Dorinel daca am luat vreodata bile de la el??? Tu in schimb ai luat
ca nu cred ca stiai la inceput sa-ti faci( acuma cred ca ai invatat ceva dar nu-s sigur!!!!)
6.Cel mai mare frustrat esti tu si asta dintre toti craparii din Arad!
7.De lucrat pe draglina,excavatoare tu ziceai ca bagi la greu!!! Deci...............
8.Apropo, ai terminat liceul????
9.Iti repet pentru ultima data las-o mai moale,nu te mai lua de mine ca nu stiu
pentru cine se va termina mai rau!!!!!!
10.Cred ca ar trebui inchis si topicu asta ca deja o luam razna rau de tot!

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

A terminat liceu da' la fara frecventa , iar la cei 7 ani de acasa, a lipsit cu desavarsire ...

E singura persoana pe care am cunoscut-o in lumea virtuala, care posteaza mesajele private, cum am zis, cand era mic, cred ca era cam uratel si-l evita lumea .. 8) :lol: :lol:

@ Hmm " bosulik " traitiar fam ta zi si mie c inseamna clona? k sa moara Dorel dk stiu ce inseamna ...

Saky

Mesaj de Saky »

@Prologic

Vai de capul tau mai baiete, acuma imi dau seama ca tu esti mai sarit si mai frustrat decat SL !
Nu am facut nici macar o zi de scoala si totusi stiu sa vorbesc 4 limbi straine. tu cate limbi sti (sa dai)?
Cand eu faceam bile tu mancai Gastele de Wiena in Delta si inpingeai pe Mures 3 carlige x 3 !

vezi ca numai ma ambitionezi cand imi spui astea cu terminatul mai rau ! Joaca-te joaca-te.

ps.
m-ai prins cu minciuna,sa sti ca de fapt sant 300 mp total.dar sant ale mele !!! ale tale unde sant ?????
ti-am mai spus ca pana nu ai si tu cel putin 300 mp balta MU ..... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sper ca nu mai inti aici ?

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Raritate :

IMPINGEAI

Inpingeai plugu` sau ce?

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Balti de Crap”