Prezentare Corbu, locatia aleasa ptr CM 2012

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: Prezentare Corbu, locatia aleasa ptr CM 2012

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie: Oamenii nemultumiti intotdeauna se plang. Unii chiar la mine.....:
omul nemultumit esti tu.
nemultumit de faptul ca stanila fura si ca proiectul apcr & sarulesti nu a fost aprobat in mod democratic, intr-o sedinta la care nu ai participat.
Vladut Mateianu scrie:In fine, nu mai conteaza ce a fost......:
ba conteaza. cat timp nu poti sustine si argumenta gravele acuzatii pe care le-ai facut.
Vladut Mateianu scrie:Mai bine hai sa ne concentram pe viitor
hai.
The One Team

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

dan _city_center scrie:
apcr a fost o asociatie a hotilor.este o asociatie plina de hoti si asa va fi mereu.
AGVPSul va cere ca cluburile care au fost tepuite cu cite 600 de euro(diferenta de taxa in 2011) de catre apcr sa-si primeasca banii inapoi.o sa fie deranj mare. :D
-------------

Ai grija cu vorbele ca APCR-ul este format din cluburi care la randul lor sunt formate din membrii si nu putin! . Faci hoti pe totI ....

Ca sa terminam odata cu "hotiile" din capul tau te anunt ca cluburile din APCR care au mers la calificari, au fost sponsorizate din contul APCR cu diferenta pana la 1100 euro . Vladut a fost la sedinta si poate sa confirme ca asa a fost ! Atata timp cat din partea cluburilor au intrat in contul CN-ului 1100 de euro nu stiu care este problema ta . E ca si cum clubul tau primeste o sponsorizare si restul te fac hot ca nu imparti cu restul cluburilor.

Am tot auzit ca Stanila a facut si a dres si ca a umflat deconturile . Doar un simplu exemplu celebrii tarusi de zeci-sute milioane ..... ! Am vazut factura de la tarusi si au fost achizitionati cu 1 ,5 lei cu tot cu tva ..... Mai sunt multe exemple dar oricum tot nu lamurim "furaciunea " din capul tau .

o zi buna si astept consecintele ca te/am bagat in seama ca stiu cum procedezi :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

petre iulian scrie:
dan _city_center scrie:
apcr a fost o asociatie a hotilor.este o asociatie plina de hoti si asa va fi mereu.
AGVPSul va cere ca cluburile care au fost tepuite cu cite 600 de euro(diferenta de taxa in 2011) de catre apcr sa-si primeasca banii inapoi.o sa fie deranj mare. :D
-------------

Ai grija cu vorbele ca APCR-ul este format din cluburi care la randul lor sunt formate din membrii si nu putin! . Faci hoti pe totI ....

Ca sa terminam odata cu "hotiile" din capul tau te anunt ca cluburile din APCR care au mers la calificari, au fost sponsorizate din contul APCR cu diferenta pana la 1100 euro . Vladut a fost la sedinta si poate sa confirme ca asa a fost ! Atata timp cat din partea cluburilor au intrat in contul CN-ului 1100 de euro nu stiu care este problema ta . E ca si cum clubul tau primeste o sponsorizare si restul te fac hot ca nu imparti cu restul cluburilor.

Am tot auzit ca Stanila a facut si a dres si ca a umflat deconturile . Doar un simplu exemplu celebrii tarusi de zeci-sute milioane ..... ! Am vazut factura de la tarusi si au fost achizitionati cu 1 ,5 lei cu tot cu tva ..... Mai sunt multe exemple dar oricum tot nu lamurim "furaciunea " din capul tau .

o zi buna si astept consecintele ca te/am bagat in seama ca stiu cum procedezi :wink:
Petre I.
legal nu poate exista sponsorizare fara acte.
pana si tarusii au acte .
cu siguranta si clubul tau are un contract de sponsorizare cu apcrul de la acea vreme.
il poti prezenta?....sa fie in el vreo 700e si ceva maruntisuri.
apcrul poate?.... :D
e combinatie?.... sau hotie?......
BARICADA CARP CLUB

andrei vladeanu
Veteran

dan _city_center scrie: Petre I.
legal nu poate exista sponsorizare fara acte.
pana si tarusii au acte .
cu siguranta si clubul tau are un contract de sponsorizare cu apcrul de la acea vreme.
il poti prezenta?....sa fie in el vreo 700e si ceva maruntisuri.
apcrul poate?.... :D
e combinatie?.... sau hotie?......
da, apcr-ul poate sa prezinte acte absolut legale.
insa ce sa faci tu cu ele?
sa le pui in butoi si sa le dai foc urland MOARTE APCR?!?
The One Team

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

pana la urma ma bucur ca ai inteles ceva :

Cluburile din APCR au platit 1100 euro pt CN ca orice club :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

City asa ai facut ? :lol: :lol: :lol: :lol:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Iulian, cred ca vorbesti in plus..... :oops: Nu este adevarat ce afirmi. Cluburile Apcr au platit doar 400 de euro, restul de 700 fiind pusi la dispozitie de Apcr din fonduri proprii. Adica din taxele ptr CN 2010 platite de restul pescarilor care nu fac parte din Apcr. Te cred ca esti multumit ca clubul tau plateste mai putin, dar asta nu inseamna ca s-a si procedat corect..... ( apropo, cam cum ar fi sa stabilim taxa ptr CN 2012 la 2000 euro/ lot, iar ptr cluburile care sustin proiectul 300 euro ? - bineinteles, pe foaie or sa apara tot 2000 euro ).

Iar la deconturi nu te baga dacanu intelegi. Vrei sa postez facturi valabile, cu costuri tarusi, banda , etc cum vreau eu ? :oops: Ce dracu' mai Iulica , te credeam baiat destept.....

PS In curand am sa postez bugetul ptr CN si CM 2012 (daca o sa primesc acceptul de la AGVPS) si o sa vezi costurile reale..... si crede-ma, stiu ce vorbesc...am zeci de concursuri la care am facut asta ! :mrgreen:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Bravo Vladut !
Datele de desfasurare sunt stabilite ?

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Nu, proiectul va fi realizat saptamana viitoare, apoi, daca va primi acceptul Agvps , il voi posta pe forum.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

ia mai lasa textele cu zeci de concursuri la activ.
aici vorbim de cn-uri. nu ai nici unul la activ, ca sa fie treaba clara.

in alta ordine de idei, afla ca bugetul cn 2011 a inceput asa
19 (cluburi) x 1100 euro = 20.900 euro.
BANI ADEVARATI, REALI, VIRATI IN CONTUL CN&CM 2011.

daca tu esti organizatorul cn 2012 corbu (asteptam o decizie oficiala agvps in acest sens) desigur ca poti stabili taxa de 2000 euro/lot, iar pentru cluburile care te sustin, 300.
in conditiile in care virezi diferenta de 1700/lot in contul cn. apcr asa a facut!

intelegi?
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”