Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
postezi ca sa faci multe posturi pe forum..sau ce?Dan Andrei scrie:Nu-i aglomeratie prea mare??Pune taxa 1000 -1100lei si mai aerisete un pic sectoarele......
Intrebarea am pus-o organizatoruluistefanmuraru scrie:postezi ca sa faci multe posturi pe forum..sau ce?Dan Andrei scrie:Nu-i aglomeratie prea mare??Pune taxa 1000 -1100lei si mai aerisete un pic sectoarele......
odata ce a postat un concurs in care specifica foarte clar regulile si lumea a inceput sa se inscrie..vii tu si zici ca trebuiesc modificate regulie. Ne iei de prosti sau de umplutura pe cei care deja ne-am inscris la acest concurs?
 Esti un pic frustrat......si crede-ma ca daca vedeam ca esti si tu inscris nici nu mai indrazneam sa comentez ceva
 Esti un pic frustrat......si crede-ma ca daca vedeam ca esti si tu inscris nici nu mai indrazneam sa comentez ceva  Hai sa lasam topicul curat.
 Hai sa lasam topicul curat.In loc sa recunosti ca ai scris ceva " fara sa gandesti" ma faci pe mine frustrat?Dan Andrei scrie:Intrebarea am pus-o organizatoruluistefanmuraru scrie:postezi ca sa faci multe posturi pe forum..sau ce?Dan Andrei scrie:Nu-i aglomeratie prea mare??Pune taxa 1000 -1100lei si mai aerisete un pic sectoarele......
odata ce a postat un concurs in care specifica foarte clar regulile si lumea a inceput sa se inscrie..vii tu si zici ca trebuiesc modificate regulie. Ne iei de prosti sau de umplutura pe cei care deja ne-am inscris la acest concurs?Esti un pic frustrat......si crede-ma ca daca vedeam ca esti si tu inscris nici nu mai indrazneam sa comentez ceva
Hai sa lasam topicul curat.