Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei
gica maxim scrie:un pret decent pt mulinete folosite avind in vedere ca noi in cel putin trei mag on-line se vind cu 598 lei te rog:D
Doi martalogi care nu au de lucru si nici macar nu citesc anuntul de la cap la coada.Maryus scrie:Nu vrea sa vanda,doar se lauda ca are bblc!!!!!
DL DARIUS 123 DACA NU LE VINDEAM PUNEAM SIGUR POZE CU MULINETELE ,DAR M-AM SATURAT CA DE FIECARE DATA CAND VREU SA VAND CEVA PE ACEST SITE,EXISTA CATE 1 SAU 2 INDIVIZI CARE IMI SUBAPRECIAZA VALOREA PRODUSULUI .PROBABIL CA DE UNDE CUMPAR EU SUNT MAI SCUMPE SCULELE DE PESCUIT SI NU LE POT VINDE IN PIERDERE......SI EU NU VAND NIMIC SECOND.....RESPECT .darius123 scrie:Kris_pocol, tu ai cumpara niste mulinete second(fir pe tambur) cu 200 ron, care costa 130 ron noi cu garantie si factura??? Jignesti lumea fara motiv, doar sa te razbuni.Pe tine trebuie sa iti fie ciuda, nu pe persoanele care ti-au zis un adevar.Te-am rugat mai multe persoane sa demonstrezi ceea ce ai afirmat, ca ale tale sunt originale,etc.....dar te-ai rezumat in a jignii in continuare.Rezolva-ti singur problemele, nu cauta mila pe la alti.In continuare asteptam sa demonstrezi ceea ce ai afirmat prin poze, link-uri,etc.Daca nu poti face acest lucru, inseamna ca ai vrut sa tragi lumea in piept si in locul tau as tacea din gura.
Remus, scuze de off-topic,bafta la vanzare!!!