Vand 4 buc BBRLC noi noute

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

ReMuS
Puncte: 0

Vand 4 buc BBRLC noi noute

Mesaj de ReMuS »

Vand 4 buc BBRLC -modelul vechi,noi noute, in ambalaj.
Pret- 600 Ron/buc+ taxele de curierat.Pret fix.
0747113306- Remus, sau mp.
Remus Lenghel

gica maxim

Re: Vand 4 buc BBRLC noi noute

Mesaj de gica maxim »

un pret decent pt mulinete folosite avind in vedere ca noi in cel putin trei mag on-line se vind cu 598 lei te rog:D
Ghimar Carp Team

Maryus

Mesaj de Maryus »

Nu vrea sa vanda,doar se lauda ca are bblc!!!!!

ReMuS

Mesaj de ReMuS »

@gica
Daca citesti anuntul, vei vedea ca sunt noi noute. Dealtfel, esti liber sa cumperi de unde doresti, mai ales daca mai gasesti :wink:
@Maryus
Ai ghicit...Bravo :D
Remus Lenghel

tonny
pescar de competitie

Mesaj de tonny »

gica maxim scrie:un pret decent pt mulinete folosite avind in vedere ca noi in cel putin trei mag on-line se vind cu 598 lei te rog:D
Maryus scrie:Nu vrea sa vanda,doar se lauda ca are bblc!!!!!
Doi martalogi care nu au de lucru si nici macar nu citesc anuntul de la cap la coada.
===Toth Stefan Anton===
=All4carp=

kris_pocol

Mesaj de kris_pocol »

Remuse salut vezi ca la bulangii astia le-ar trebuii sa le dai gratis orice produs ,PE LANGA FAPTUL CA SUNT OLIGOFRENI SI NU STIU SA CITEASCA SE MAI LEAGA SI DE OAMENII DIN PROVINCIE CARE S VAND SCULELE... :shock: :shock: :shock: salutari din BAIA MARE. FLORO.

darius123

Mesaj de darius123 »

Kris_pocol, tu ai cumpara niste mulinete second(fir pe tambur) cu 200 ron, care costa 130 ron noi cu garantie si factura??? Jignesti lumea fara motiv, doar sa te razbuni.Pe tine trebuie sa iti fie ciuda, nu pe persoanele care ti-au zis un adevar.Te-am rugat mai multe persoane sa demonstrezi ceea ce ai afirmat, ca ale tale sunt originale,etc.....dar te-ai rezumat in a jignii in continuare.Rezolva-ti singur problemele, nu cauta mila pe la alti.In continuare asteptam sa demonstrezi ceea ce ai afirmat prin poze, link-uri,etc.Daca nu poti face acest lucru, inseamna ca ai vrut sa tragi lumea in piept si in locul tau as tacea din gura.

Remus, scuze de off-topic,bafta la vanzare!!!

ciptes

Mesaj de ciptes »

gica maxim

Mesaj de gica maxim »

BBRLC-noi sint pe trei mag on-line-nu dau adrese ca nu este voie pe forum---si crede-ma ca sint la 598 ron cite poti comanda:D
Cit despre limbajul si apelativele folosite de d-ni de mai sus astept o reactie normala din partea moderatorilor :evil:
Ghimar Carp Team

kris_pocol

Mesaj de kris_pocol »

darius123 scrie:Kris_pocol, tu ai cumpara niste mulinete second(fir pe tambur) cu 200 ron, care costa 130 ron noi cu garantie si factura??? Jignesti lumea fara motiv, doar sa te razbuni.Pe tine trebuie sa iti fie ciuda, nu pe persoanele care ti-au zis un adevar.Te-am rugat mai multe persoane sa demonstrezi ceea ce ai afirmat, ca ale tale sunt originale,etc.....dar te-ai rezumat in a jignii in continuare.Rezolva-ti singur problemele, nu cauta mila pe la alti.In continuare asteptam sa demonstrezi ceea ce ai afirmat prin poze, link-uri,etc.Daca nu poti face acest lucru, inseamna ca ai vrut sa tragi lumea in piept si in locul tau as tacea din gura.

Remus, scuze de off-topic,bafta la vanzare!!!
DL DARIUS 123 DACA NU LE VINDEAM PUNEAM SIGUR POZE CU MULINETELE ,DAR M-AM SATURAT CA DE FIECARE DATA CAND VREU SA VAND CEVA PE ACEST SITE,EXISTA CATE 1 SAU 2 INDIVIZI CARE IMI SUBAPRECIAZA VALOREA PRODUSULUI .PROBABIL CA DE UNDE CUMPAR EU SUNT MAI SCUMPE SCULELE DE PESCUIT SI NU LE POT VINDE IN PIERDERE......SI EU NU VAND NIMIC SECOND.....RESPECT .

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”