nu ai verificat saibele din interior? sigur aveai o saiba sparta ( fff putin probabil ) sau sarita ( poate ai scos tamburul sa verifici si a cazut )....stelica68 scrie:valiauto68 scrie:salut!
ce s-a intamplat cu mulineta? mulineta a fost schimbata cu alta noua pentru ca importatorul nu repara asa ceva.
la nici 2 luni dupa ce s-a stricat prima mulineta a urmat A DOUA!!!!!!!!!!!!!!!! FUCKING SHIT!!!! SI CULMEA PE ACEEASI BALTA (doripesco, unde e mult ciortan si sa zicem ca s-a folosit mai intens baitrunerul, intr-un concurs)
la a doua s-a intamplat exact acelasi lucru, s-a blocat mecanismul de baitruner! dat fiind faptul ca eram in concurs am continuat sa dau cu ea asa, folosind doar frana de fata, pestii erau mici deci nu a fost o problema. Intre timp am remarcat ca avea un blocaj cand mulinam in momentul in care tamburul ajungea in partea de jos.
in final s-a blocat definitiv. mergea doar pana ajungea tamburul jos, apoi daca dadeai la manivela invers functiona pana cand dupa cateva ture cand tamburul era iar in pozitia de jos se bloca iar!
Cu ajutorul unor prieteni am reusit sa o schimb si pe aceasta cu alta noua.
concluzia?![]()
![]()
![]()
![]()
p.s. acum am 2 din lotul vechi (cumparate din anglia) si 2 proaspete
toate mulinetele sant identice : made in malaesia!
si cica sant cele mai fiabile! Ori sant eu ghinionist, ori ceva e in neregula !
iar de ghinionist, fi sigur ca ai fost cel mai mare