LA MULTI ANI Stef!
Pana la urma se mai lasa cu o populare ceva cum ai promis ?
O sa fie gata sezonul asta iluminatul pe ponton ?

Moderator: Stefan B
Multumesc.......si eu iti doresc un an 2012 cat mai bun , cu pescari din ce in ce mai multumiti si cu cifre din ce in ce mai mari.Stefan B scrie: Accept pareri stai linistit si chiar tin cont de ele NUMAI sa fie cu "esenta" !
De unde stii tu cum e sala de plina ?????![]()
![]()
![]()
Eu, zic ca dupa 6 luni de activitate e ok, iar eu vorbesc de cifreee !!!
Iti doresc fir intins in continuare !
arsinel scrie:LA MULTI ANI Stef!
Pana la urma se mai lasa cu o populare ceva cum ai promis ?
O sa fie gata sezonul asta iluminatul pe ponton ?
claudiue scrie:Parere propie:
Preturile de C&R ar trebui micsorate. Este totusi un pescuit care aduce cateva kg de nada in balta , aduce un pescar mult mai serios pe malul apei cu mai multa grija pt peste si pt balta. Aduce o saltea de primire, un spray dezinfectant, etc.
Salteaua o asigur eu din start si e mare, pentru ca in totdeauna dupa o partida de pescuit ai o problema cu spalatul si uscatul ei daca nu locuiesti la curte !!! Spray-ul il ofer si pe acela daca nu ai, ca altfel NU te las sa pescuiesti.
Si eu sunt d-acord cu micsorarea taxei C&R, numai ca in acest moment nu se poate, poate daca as fi avut 60 locuri de pescuit: DA
Totusi ai un confort de care duci lipsa in alta parte, ITI SPUN EU !!!
Daca prinzi 10 crapi / 24 h ce merita pozati (deci o partida foarte buna!!!) raportat cu taxa / nada/ transport => intre 15-20 RON de poza . Deci poza, nu kg de crap. La taxa cu retinere un kg de crap este 24 de lei.
In sine, acest sport este scump (incepand cu echipamentul, nada, etc), nu te supara pe mine ! ! Eu, nu mi-am permis mult timp si nici acum sa ma duc poate pe alte balti ..... din Romania sau strainatate
Poate par exagerate calculele ; este doar parerea mea deci nu astept o polemica pe acest subiect.
Se mai pot face comparatii cu MV-ul si Cercani - balti cu profil asemanator - dar nu ar fi fair-play.
arsinel scrie:Si eu am fost de parere anul trecut cand sa deschis balta de ca taxa de C&R ar trebui scazuta cu un 20-25% si inca gandesc ca ar fi un lucru chiar super tare,(asa se incurajeaza si pescuitul c&r,cand vine pescarul si vede 100 ron 24 h c&r si 160 ron cu retinere 12 h vrea nu vrea trece la c&r) s-au facut un sistem gen Mv2 cu un fel de card de fidelitate pt clientii fideli cu care sa ai un 20% reducere . Dar una peste alta balta este ok si-ti ofera si capturi si liniste ,peisaj ,nu te streseaza nimeni....
atata timp cat administratia baltii isi pastreaza dreptul de a-si selecta clientela atat la intrare cat si pe perioada sederii pescarului, nu cred ca ar fi vreo problema.Stefan B scrie:arsinel scrie:Si eu am fost de parere anul trecut cand sa deschis balta de ca taxa de C&R ar trebui scazuta cu un 20-25% si inca gandesc ca ar fi un lucru chiar super tare,(asa se incurajeaza si pescuitul c&r,cand vine pescarul si vede 100 ron 24 h c&r si 160 ron cu retinere 12 h vrea nu vrea trece la c&r) s-au facut un sistem gen Mv2 cu un fel de card de fidelitate pt clientii fideli cu care sa ai un 20% reducere . Dar una peste alta balta este ok si-ti ofera si capturi si liniste ,peisaj ,nu te streseaza nimeni....
Arsinel, asa cum am scris si eu mi-as dori sa scad preturile, mumai ca atunci s-ar putea sa dispara "linistea" !