EXPEDITIA PORTUGALIA-RELATARI

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Gabi Tomulescu
Puncte: 0

Mesaj de Gabi Tomulescu »

bai nu se poate....
cum dracu ma....bai ce faza de ....
of cum s-a daramat o stare de spirit extraordinara...750 g? ce sa mai zic....

Schumi

Mesaj de Schumi »

Eu zic ca nu este o tragedie,pana la urma pescuitul asta e un sport in care norocul si factorii externi cantaresc foarte mult,nu ajunge in totalitate priceperea sportivului............deci felicitari castigatorilor si nu in ultimul rand alor nostri care oricum nu mai au ce demonstra.
FELICITARI

vijeliosul

Mesaj de vijeliosul »

oricum o fi .....FELICITARI ! tot respectiul pentru lotul care ne-a reprezentat in portugalia :twisted:
prind cat prind si cand nu mai prind inseamna ca am secat lacul :)

Gabi Tomulescu

orice ar fi, meritati felicitari si respectul pescarilor de crap...
se mai intampla cateodata ca nesansa si ghinionul sa faca anumite legi nescrise..
oricum Romania este in primele 4 natiuni si anul acesta la pescuitul crapului...
la anu aurul e al nostru....!!!!!!!
daca se vor organiza calificarile tot in acest sistem super selectiv...

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@gabi

felicitati baietilor nostri ! Cit priveste sistemul de selectie am crezut ca e beton si va da rezultate maxime ( AUR ) pe o balta similara . Undeva s-a gresit dar nu stiu eu unde si ce - pentru ca nu am participat nici la selectii nici la CM si nici nu am pregatirea sa analizez greselile unora mai buni ca mine . Poate vin ei si ne spun ce si cum - ca pina acum nu au dat dovada de dorinta comunicare ( asta si pe fondul luptei pentru peste ! ) . La anul sponsorizez eu roamingul cuiva din lot , macar sa aflam si noi mai repede ce si cum !

Gabi Tomulescu

eu banuiesc ca nesansa au avut Vladut cu Andrei...pentru ca un rezultat mai bun al lor ar fi dus Romania mai sus...
100 % ca ceva ghinion trebuie sa ai in momentul in care prinzi 40 pesti din care 2 de cantar...
asta te pune jos...
cat despre comunicare se putea si mai bine...da asta este un lucru prea neinsemnat atata timp cat site-ul oficial al competitiei a dat un cacat in timpul desfasurarii...

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

In primul rind vreau sa va salut pe toti si sa va multumesc in numele echipei ca ati fost alaturi de noi.
In al doilea rind vreau sa-i spun lui Val ca pe conex nu avea cum sa ma gaseasca. Eu am roaming numai pe orange. Cred ca aveai si nr. de pe orange Val.
Cit despre comunicare, in tensiunea unui CM, e cam greu sa te gindesti la asa ceva.
Despre ce s-a intimplat acolo poate mai tirziu. Trebuie sa ne revenim un pic dupa ghinionul fantastic pe care l-am avut. Sa pierzi aurul la 6 Kg. si bronzul la 750g. nu e usor. Sa vezi oameni in toata firea plingind e dureros.
Scriu aceste rinduri cu lacrimi in ochi.
Ca si capitan al echipei nationale va multumesc in numele baietilor pt. ca ati crezut in noi si ne-ati sustinut.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Am uitat sa precizez ca am ratat bronzul la 750g. dar si argintul la individual.
Cu 12 ore inainte de final eram campioni mondiali, argint si bronz la individual.
De la extaz am picat in agonie in numai 12 ore.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

poate ca asa a vrut D-zeu, sa ne aduca cu picioarele pe pamant...
le-am spus baietilor la final ca daca m-ar fi intrebat cineva daca putem scoate locul 5 pe un sector de 13 tari la Montargil pt a iesi campioni mondiali as fi pariat pe un rinichi!!!
impreuna cu vladut am prins in total peste 150 de pesti. noaptea a II a am avut 41 de bucati, din care unul singur de 1500 g.
am pescuit in mal, am pescuit pe patul de nada, am pescuit 60 de metri(!) peste patul de nada, am dat in stanga, am dat mult in dreapta (aveam loc) si peste tot am prins numai mic. blestem.
nu pot sa va dau nici o explicatie, decat una care tine de paranormal.

le multumesc baietilor din echipa pentru rezultatele extraordinare, multumesc LV -ului si intregii delegatii. ati fost extraordinari. va multumesc celor din tara care ati fost cu sufletul alaturi de noi. viata merge inainte, pescuitul crap, de asemenea. odata si odata Romania va fi campioana mondiala. ne-am castigat respectul in lume, iar acest lucru s-a putut observa lesne in portugalia.
hai romania!
The One Team

Kulcsar Laszlo

Mesaj de Kulcsar Laszlo »

andrei vladeanu scrie:
odata si odata Romania va fi campioana mondiala.
Asa sa ne ajute Dumnezeu!!

Felicitari!!!!!!!!!!, Sa pierzi locul I cu 6 kile!!!!, - e mai dureros pentru voi in primul rand, cei care ati fost acolo, dar si noi, cei ramasi acasa, simtim aceasi neliniste sufleteasca.
N-a fost sa fie, anul acesta, dar la ANU` :D :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”