NEA NICU SI INTERESUL NATIONAL - serial

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
dan _city_center

Re: NEA NICU SI INTERESUL NATIONAL - serial

Mesaj de dan _city_center »

facem prezenta?... :D
avem ceva interesant pentru aceasta seara ?
BARICADA CARP CLUB

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

da. cine organizeaza mondialul si calificarile?
evident, dintr-un profund sentiment patriotic si pentru interesul national.
The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

23 pagini de topic nu am timp sa citesc . Am vazut ideea lui Andrei din primele pagini si vreau sa spun ca asta ne este norocul si menirea . Un neam ..............De fapt eu am mai atras atentia , nu o data , ca disolutia autoritatii unei institutii crapiste ( CARE O FI EA ! - Liga , APCR , draci laci ) in discutia cu AGVPS va lucra in timp in defavoarea pescarilor si vom deveni la fel ca vanatorii , acum ceva vreme...
Iata ca acum avem SRL-uri care ne reprezinta ...

Ceea ce nu stiu pescarii este ca vanatorii sunt aparati ACUM de lege si monopolul AGVPS a disparut . Deci free la vorbe ...ca si pentru vorbe puteai sa zbori si sa predai arma . Pescarii s-au predat .... din prea multe vorbe spuse in fata AGVPS .

Si acest topic si demonstratiile astea mediatizate excesiv si vai de mama lor .... ce bine era in Austria , ningea mereu , partiile OK si oamenii amabili .
La modul sincer , cred ca emigrarea devine o sulutie pentru oamenii normali care inca mai traiesc in Romania .
Nu comentez topicul pentru ca este suficient de clar , pentru cine are minte in cap sa priceapa ceva . Oricum e tirziu , dar macar sa se inteleaga ceva .

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

andrei vladeanu scrie:da. cine organizeaza mondialul si calificarile?
evident, dintr-un profund sentiment patriotic si pentru interesul national.
pe tine te intereseaza cine organizeaza sau cine incaseaza banii ? :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Val scrie:23 pagini de topic nu am timp sa citesc . Am vazut ideea lui Andrei din primele pagini si vreau sa spun ca asta ne este norocul si menirea . Un neam ..............De fapt eu am mai atras atentia , nu o data , ca disolutia autoritatii unei institutii crapiste ( CARE O FI EA ! - Liga , APCR , draci laci ) in discutia cu AGVPS va lucra in timp in defavoarea pescarilor si vom deveni la fel ca vanatorii , acum ceva vreme...
Iata ca acum avem SRL-uri care ne reprezinta ...

Ceea ce nu stiu pescarii este ca vanatorii sunt aparati ACUM de lege si monopolul AGVPS a disparut . Deci free la vorbe ...ca si pentru vorbe puteai sa zbori si sa predai arma . Pescarii s-au predat .... din prea multe vorbe spuse in fata AGVPS .

Si acest topic si demonstratiile astea mediatizate excesiv si vai de mama lor .... ce bine era in Austria , ningea mereu , partiile OK si oamenii amabili .
La modul sincer , cred ca emigrarea devine o sulutie pentru oamenii normali care inca mai traiesc in Romania .
Nu comentez topicul pentru ca este suficient de clar , pentru cine are minte in cap sa priceapa ceva . Oricum e tirziu , dar macar sa se inteleaga ceva .
am crezut ca ai murit, aproape o luna far postari.... :oops:
te-am vazut si la pvtv cum predai vanatoarea la iepuri.... smecherie mare nea valerica, vedeta ce sa mai discutam.... asa ca banii de sponsorizare i-ai scos, la 5000 de euro esti si campion national si apari si la televizor predand vanatoarea la iepuri ! :lol: felicitari.

referitor la pescuit, cn, cm, etc, lasa-i pe altii....e mai bine.
CS SENZOR

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Inca o data imi dau seama ca esti un mare nesimtit .

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Nu te obliga nimeni sa fi prietenul meu. Si nici sa postezi pe aici... :!:
Nu astept raspunsul tau. Nici macar dupa ora 15.... :mrgreen:
CS SENZOR

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Ce usor se musca mina celui are te-a hranit ......... ceva ani de zile .......
Si nu ma mai umple de zambareti cind scrii serios .... nu merge . Inteleg perfect .
Si nu , nu te voi mai suna de fapt niciodata , pentru ca nu am pe cine .. Ai un program de audiente prea sctrict pentru mine si iti urez sa-ti mearga . O intrebare iti pun ?!!

De ce p............a am facut eu gesturile astea fata de tine ????????????????? Ai trait ani de zile - iarna , vara , ca un sultan .... nu ai avut dobinda sau camatarie nici un moment , aveai nevoie d ebani sa treci iarna , si tocmai tu imi spui mie ASTA .... , tocmai acum nu mai ai nevoie de prieteni .... sau cum sa ne .... pe cei care care ne-au dat de mincare ....ani de zile .

Sictir ! Asta ca sa intealaga si turcul ....
Pina si aici scrii tot din initiativa mea ...vinduta catre APCR , lui Rosioru , pe 1000 EUR ....ca sa foloseasca pescarilor si nu unui mincator de .............. Nu te ingrijora , totul pe lumea asta se plateste , mai devreme sau mai tirziu ... Dumnezeu e mare si vede tot .
Pe viitor am sa incerc sa iti facilitez organizarea de concursuri , ca un prim pas catre normalitate si legalitatea pe care vad ca o promovezi asiduu.

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Val, te-ai lovit la ceas??
Cum de spui tu atâtea adevaruri in aceste momente de mare bucurie pentru Muso?!!! :mrgreen:
Balta Puiesti

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Lasa-ma Genes ca si tu esti varza .... Nu m-am lovit la nimic , dar saracia asta de bugetar trebuie sa isi asume postarile pe care le face . Prea multa lume jigneste .....si NU ISI ADUCE AMINTE DE UNDE A PLECAT SI CINE LA AJUTAT sa isi faca afacere !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prostul nu stie ca eu am facut vreo 20 emisiuni la TVR despre vanatoare , si crede ca o emisiune la PV TV , de fapt doua facute , m-au sucit cu banii ..... Pai nici de la TVR si nici de la PV TV nu am luat macar 1 leu ..... dar cum convingi prostul despre chestia asta ??????????????

Si iti spun ca cea mai mare greseala pentru pescuitul de crap din tara asta , a fost ca m-am luat dupa Rosioru sa cedez site-ul meu crapmania.ro , APCR -ului . A intra pe mina unui baiat fara moralitate , fara mama si fara tata , cu caracter jalnic , care modereaza prin nepoti , care se ..... pe toti prietenii de moment , incapabil sa se adapteze la o realitate , samd . Asta este . Jegul publicatiilror crapiste aici il gasesti . Mai bine imi bagam un bat in ...... si il inchideam . Cred ca era mai bine pentru toata lumea .
Si nu imi raspunde Vladut ...deja ai scris prea mult .

@Val,

aveti grija la limbaj, va rog. Scrieti va rog fara cuvinte obscene.

Dan M

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”