avem ceva interesant pentru aceasta seara ?
Moderator: gor965
pe tine te intereseaza cine organizeaza sau cine incaseaza banii ?andrei vladeanu scrie:da. cine organizeaza mondialul si calificarile?
evident, dintr-un profund sentiment patriotic si pentru interesul national.
am crezut ca ai murit, aproape o luna far postari....Val scrie:23 pagini de topic nu am timp sa citesc . Am vazut ideea lui Andrei din primele pagini si vreau sa spun ca asta ne este norocul si menirea . Un neam ..............De fapt eu am mai atras atentia , nu o data , ca disolutia autoritatii unei institutii crapiste ( CARE O FI EA ! - Liga , APCR , draci laci ) in discutia cu AGVPS va lucra in timp in defavoarea pescarilor si vom deveni la fel ca vanatorii , acum ceva vreme...
Iata ca acum avem SRL-uri care ne reprezinta ...
Ceea ce nu stiu pescarii este ca vanatorii sunt aparati ACUM de lege si monopolul AGVPS a disparut . Deci free la vorbe ...ca si pentru vorbe puteai sa zbori si sa predai arma . Pescarii s-au predat .... din prea multe vorbe spuse in fata AGVPS .
Si acest topic si demonstratiile astea mediatizate excesiv si vai de mama lor .... ce bine era in Austria , ningea mereu , partiile OK si oamenii amabili .
La modul sincer , cred ca emigrarea devine o sulutie pentru oamenii normali care inca mai traiesc in Romania .
Nu comentez topicul pentru ca este suficient de clar , pentru cine are minte in cap sa priceapa ceva . Oricum e tirziu , dar macar sa se inteleaga ceva .