Consider ca este important ...

Aici puteti posta comentarii care nu au legatura cu pescuitul crapului. Postarile la mishto, caterinca, fabulatiile si glumele nesarate se arhiveaza in ordine cronologica tot aici:))

Moderator: viorel dulamita

toni

Mesaj de toni »

Consider ca este importanta sa postez discutia mea cu Dan de pe crap.ro si pe acest site, deoarece este mai frecventat de pescarii de competitie ..... si este vorba de un concurs ....

este cam mult de citit, dar poate aveti rabdare :D :D :D ....
si poate ceva pareri...

@ Asociatia Crap 4ever :

Domnilor, in calitate de concurent, si multumita lui dumnezeu si prin foarte multa munca si castigator al acestui concurs, va rog sa-mi raspundeti public pe acest site si pe * (inaccesibila temporar) la cateva intrebari legate de niste aspecte deosebit de neplacute ale acestui concurs :

1. Ce s-a intamplat cu sponsorii ??? presupun ca acestia s-au retras cu ceva timp inainte, nu in ziua concursului. de ce nu a fost facut public acest lucru inainte de inceperea concursului, sau macar la tragerea la sorti ??? asta pe langa faptul ca cei castigatori au fost lipsiti de un premiu binemeritat, anuntat, si care nu depindea de numarul de echipe.....

PENTRU CA NU AM FOST DE ACORD SA DAM IN CONTRAPARTIDA LOCURI LA CONCURS.

2. Este de la sine inteles, ca la 41 de echipe inscrise, fondurile stranse sunt mai putine, deci fondul de premii mai mic. Dar nici acest lucru, precum si noile premii nu au fost anuntate inainte de inceperea concursului, concurentii crezand ca fondul de premiere este acelasi. De ce nu a fost anuntat acest lucru, domnilor?

Din moment ce s-a anuntat inca de la inceput ca premiile sunt garantate in cazul participarii a 51 de echipe cred ca era stupid sa te anunt ca ele vor fi mai mici daca sunt doar 41.Diferenta de 180 milioane ar fi mers in fondul de premiere.Scade 60 care ti-ar fi revenit tie si Dlui Serbu si ai sa vezi cam ce premii am fi putut da si celorlalti.
Daca ai cumva o banuiala ca P4E a facut o afacere din acest concurs, te rog sa afirmi raspicat acest lucru si am sa public absolut toate incasarile si cheltuielile generate de acest concurs.Te felicit pentru rezultat..... dar atitudinea ta imi lasa un gust amar.

@ Dan

Dane, si mie atitudinea de mers pe burta imi lasa un gust amar ....

In principiu ceea ce spui tu sunt lucruri de inteles, dar nu chiar de tot...

nu ati vrut sa le dati locuri la concurs, era treaba voastra, dar ati anuntat sponsorizari si trebuia sa va tineti de cuvant...

sau macar sa anuntati situatia la tragerea la sorti ... nici macar la premiere nu a fost facut un anunt, ci pur si simplu s-a tacut din gura....

cat de greu era sa se anunte clar si raspicat : Domnilor, din motive foarte seriose, nu mai putem oferi premiile sponsorilor, ne cerem scuze bla bla bla.... ???????

ok, sa admitem ca trebuia sa ma gandesc eu ca la 41 de echipe premiile vor fi mai mici (m-am gandit, dar ma asteptam la un anunt).

de ce nu au fost anuntate noile premii la tragerea la sorti ???? asa ar fi fost cinstit si corect, si sunt sigur ca toata lumea ar fii inteles...

si chiar te rog sa imi raspunzi la intrebarea 3, cu noua imparteala a banilor rezultati la 41 de echipe....

de ce nu s-au respectat procentajele initiale, pt ca diferenta este strigatoare la cer ...

sunt convins ca nu este vorba de o afacere si nu am sugerat nici un moment acest lucru, si nu doresc sa publici lista cu cheltuieli, chiar nu este treaba sau problema mea...

doresc doar un raspuns coerent la intrebarea 3, si sa publici lista cu premiile date versus premiile anuntate initial ....

sunt deosebit de curios ce rationament a condus la recalcularea premiilor...

multumesc pt raspunsuri si astept completarile...

Toni,
Te mai intreb o data.
Vrei sa insinuezi ca P4E a facut o afacere din acest concurs?
Decizia de imparti premiile astfel a fost a noastra si ne-o asumam integral.
S-au incasat 702 milioane
Voi ati primit 80 milioane
Cei care au castigat locul 1 de sector au primit cate 55 milioane
Cei care au iesit pe locul 2 pe sector au primit cate 40 milioane
Cei care au iesit pe 3 au primit cate 30 milioane
Captura a fost premiata cu 35 milioane

In felul asta cred eu ca spre deosebire de tine toata lumea e multumita.
Arbitrii au costat 33 milioane.
Restul s-au dus pe cheltuieli de organizare si dupa toate astea au ramas sub 30 milioane, bani cu care ASOCIATIA va plati cumparara pentru viitoarele concursuri inca 4 cantare + 4 saltele de cantarire, 4 corturi pentru a fi puse la dispozitia arbitrilor, va plati contabilul, intretinerea site-ului si-si va finanta viitoarele activitati de genul Micul Pescar Sportiv.
(Anul asta am cheltuit cu concursul de copii 20 milioane ca sa le cumparam ceea ce le lipsea, si nu ma refer la scule de pescuit ci la imbracaminte)
Ce ar trebui sa te intrebi de fapt este :CUM S-A INTAMPLAT CA DIN MAI MULT DE 60 de echipe inscrise nu au venit nici macar 45?
Gaseste raspunsul la intrebarea asta si ai sa stii de ce nu ai luat mai multi bani.
Multumeste-i lui Dumnezeu pentru locul care l-ai tras, pentru partenerul care l-ai avut, pentru ca in ultimul moment s-a decis ca standul C15 se scoate chiar daca va fi extras.(A fost tras initial de Mantovani).
Ai castigat!Bravo!Toata stima!Multumeste-i lui Dumnezeu pentru ce ti s-a dat.
Apropo, recordul tau a fost stabilit pe 96 de ore de concurs.
Precedentul record a fost stabilit in 72 de ore.Deci nu pot fi comparate.

1. eu habar nu aveam de record. mi s-a spus ca am stabilit un record si am luat afirmatia ca atare ...

2. iti repet ca nu cred ca ati facut o afacere. si nici nu ma intereseaza acest aspect, puteati chiar sa faceti, sa fiti sanatosi.

3. iti atrag atentia cu toata seriozitatea sa lasi la o parte chestiile de propaganda si demagogie, alea cu dumnezeu , copii si etc etc etc etc.

faptul ca s-a scos c15 era un lucru dat pt toti concurentii, iar eu cand am tras la sorti era deja ceva cunoscut de toata lumea.
iar norocul sau ghinionul meu nu au ce cauta in discutia asta. si nici parteneri, multumiri lui dumnezeu etc. sa nu ai impresia ca victor m-a cules de pe cernica, hai bah sa fac pescar din tine sau ceva asemanator ....

raspunsul pe care il asteptam era acesta :

"Decizia de imparti premiile astfel a fost a noastra si ne-o asumam integral " doar ca mai detaliat....

tot nu mi-ai spus de ce nu s-au anutat de la inceput noile premii..

nu stiu daca toata lumea este multumita sau nu de aspectul financiar, dar cu siguranta ar trebui sa fie mai putin nemultumiti decat mine....

este aritmetica de bun simt, nu ?

locul 3 pe sector a luat aceeasi bani, locul 2 cu 20 % mai putin iar locul intai cu 23 % mai putin, in timp ce generalul cu 46 % mai putin....

chiar e atat de greu de vazut ca e ceva destul de inechitabil aici ?

ai impresia ca pe victor sau pe mine "ne fac" cate 30 milioane de caciula?
ca traiesc din banii de la concursul vostru????

este vorba de decizia voastra arbitrara de a modifica impartirea premiilor intrun fel pe care eu il gasesc incorect.

daca nu iti dai seama de ce sunt eu nemultumit acum, chiar ai o problema grava, dane....

cam asa se face in comunism, nivelezi, nivelezi...

nu tai din premiu mic, ca zici ca da prost la imagine .... lasa ca tai din alea mari ca de acolo e loc....

ca sa inchei:

DUPA PAREREA MEA, VARIANTA CORECTA SI CINSTITA ERA IMPARTIREA NOULUI FOND DE PREMII IN EXACT ACELEASI PROPORTII ANUNTATE INITIAL, NU SCADEREA DUPA CRITERII ARBITRARE A FIECARUI PREMIU IN PARTE. ESTE ABSOLUT NORMAL CA NOI SA FIM CEI MAI NEMULTUMITI, PT CA NOI AM FOST CEI MAI AFECTATI !!!!!!!!! NU CRED CA NU INTELEGI PUNCTUL MEU DE VEDERE DANE, SI DE ABIA ASTEPT SA TE VAD INTR-O SITUATIE SIMILARA.

iar acum, ca o ultima remarca, chiar ati reusit sa-mi luati cea mai mare parte din bucuria pe care am avut-o dupa un efort fantastic, incununat de succes.

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

@dan cotelici
nu lui toni trebuia sa-i faci observatia cu recordul, ci lui oana victor. susnumitul a scris:

"vechil record era detinut de actualii campioni ai Romaniei ,si ocupantii locului 27 la campionatul mondial din Portugalia ,Andrei Vladeanu si Vladut Mateianu cu 287 kg"

foarte fina ironia celui pentru care la cele mai multe concursuri din viata lui locul 27 a fost un obiectiv imposibil de atins.
din acelasi registru face parte si caterinca cu care continua sa-l trateze pe floreata, care a ajuns in galeria foto a concursului, "chichirez".
asta dupa un mai mult decat onorant loc 2 obtinut pe sector, la o mica diferenta de locul 1.
sa nu mai vorbim de faptul ca floreata a facut parte din echipa nationala de pescuit la crap a Romaniei, dupa ce s-a CALIFICAT acolo.
cel care face incontinuu misto de el, si mai nou de mine si de vladut, nu a reusit decat o singura data in viata sa se califice in echipa nationala, iar atunci in urma unui furt.
The One Team

Floreatza

Mesaj de Floreatza »

Ce tare e Andrei Vladeanu :lol:

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Andrei - cred ca la echipa Floreatza & Cioara s-a insistat prea mult pe porecle - de aia lumea are tendinta de a lua la misto aceste rezultate . Uite ca Florin s-a CALIFICAT meritat in Portugalia , vine si locul 2 la un concurs la Darvari , si la Open a fost linga premii , samd . Eu zic sa nu mai confundam poreclele cu valoarea pescarului . Aceeasi chestie si pentru Razvan Ngreanu - poreclit Pork .
Cit priveste recordul vostru la Hobaia - este inca in picioare - era vorba de un concurs de 72 ore si nu de unul de 96 ore .

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@toni

nu te astepta sa-ti raspunda Cotelici aici - ca si-o ia rau de tot . E corect ce spui tu , dar asta este - se merge pe principiul ca tot ti-a dat ceva - de parca da de la el !!

ZABELEA

Mesaj de ZABELEA »

In primul rand vreau sa il felicit pe Floreata pt felul cum pescuieste tinand cont ca s-a apucat de curand(pe mine sincer m-a impresionat).In al doilea rand pe nea Victor pt lacul pe care il administreaza si care este din punctul meu de vedere super tare iar crapii parca sunt facuti pe calculator (super sanatosi si super frumosi) si sa ii multumesc in acelasi timp pt ca a fost alaturi de noi in timpul concursului.
Felicitari si tuturor participantilor si castigatorilor(pe majoritatea i-am felicitat personal).A fost un concurs super tare.
Cat despre premii si alte lucruri deja este prea tarziu.Puteam foarte bine sa intrebam inainte de concurs.Nu a intrebat nimeni asa ca mai bine nu mai discutam pe tema asta.
MIHAI PRIPON - CARP UNITED TEAM.

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

andrei vladeanu scrie:@dan cotelici
nu lui toni trebuia sa-i faci observatia cu recordul, ci lui oana victor. susnumitul a scris:

"vechil record era detinut de actualii campioni ai Romaniei ,si ocupantii locului 27 la campionatul mondial din Portugalia ,Andrei Vladeanu si Vladut Mateianu cu 287 kg"

foarte fina ironia celui pentru care la cele mai multe concursuri din viata lui locul 27 a fost un obiectiv imposibil de atins.
din acelasi registru face parte si caterinca cu care continua sa-l trateze pe floreata, care a ajuns in galeria foto a concursului, "chichirez".
asta dupa un mai mult decat onorant loc 2 obtinut pe sector, la o mica diferenta de locul 1.
sa nu mai vorbim de faptul ca floreata a facut parte din echipa nationala de pescuit la crap a Romaniei, dupa ce s-a CALIFICAT acolo.
cel care face incontinuu misto de el, si mai nou de mine si de vladut, nu a reusit decat o singura data in viata sa se califice in echipa nationala, iar atunci in urma unui furt.
Nu am observat postarea Dlui Oana referitoare la acest subiect dar mi-am adus aminte de discutia cu tine despre recordul lui Mihai Pripon de anul trecut.Daca te-a deranjat precizarea facuta de mine.... imi pare rau.

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Val Pangica jr scrie:@toni

nu te astepta sa-ti raspunda Cotelici aici - ca si-o ia rau de tot . E corect ce spui tu , dar asta este - se merge pe principiul ca tot ti-a dat ceva - de parca da de la el !!
Iar te bagi singur in seama?

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

ZABELEA scrie: Cat despre premii si alte lucruri deja este prea tarziu.Puteam foarte bine sa intrebam inainte de concurs.Nu a intrebat nimeni asa ca mai bine nu mai discutam pe tema asta.
Multumim pentru intelegere...si mai ales pentru ca ati participat.

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Clasament General
1 C14 = VICTOR SERBU - TONY FLUS 302,800
2 B 4 = ZVONKO - CIPICA 237,200
3 B 3 = FLOREATA - PRIPON 228,980
4 B 1 = FIRIMITA - M .SANDU 169,810
5 B 5 = GUGUIANU - RUDEANU 153,140
6 C3 = CORNEL SERBU - FILIMON 111,000
7 C5 = NIK MANOIU 109,210
8 B 2 = FISELA 105,780