Avand in vedere starea vremii si gheata de pe MV2, ma pune putin pe ganduri.
Nu vreau sa fiu carcotas dar nu mi se pare prea corect doar un singur clasament pe cantitate, cum poate concura o echipa de pe un sector slab sa ziceam C ... cu o echipa din A.
Domnule Mateianu, va rog luati in calcul si evolutia echipelor cand vor pescui pe sectoarele slabe la cupa Primaverii si daca sunt de acord si ceilalti concurenti sa exista doua clasamente.
Din punctul meu de vedere va fi foarte greu de pescuit pe 22 martie ţinìnd cont de faptul cã acum ghiata are cam pe toate bãltile peste 30 cm.Nu sunt adeptul schimbãrii datelor concursurlor pt.cã anul acesta o schimbare ar putea da peste cap multe comp.la care sunt înscris dar dacã este nevoie şi este în beneficiul desfãsurãrii în bune condiţii se pot muta cu cel mult o sãptãmînã dupa.Multumesc
Campion național 2013
Brăileanu Florin
Buji Baits COMPETITION
bujie scrie:Din punctul meu de vedere va fi foarte greu de pescuit pe 22 martie ţinìnd cont de faptul cã acum ghiata are cam pe toate bãltile peste 30 cm.Nu sunt adeptul schimbãrii datelor concursurlor pt.cã anul acesta o schimbare ar putea da peste cap multe comp.la care sunt înscris dar dacã este nevoie şi este în beneficiul desfãsurãrii în bune condiţii se pot muta cu cel mult o sãptãmînã dupa.Multumesc
baiatul zicea sa se modifice modul in care se intocmeste clasamentul , nu de mutarea datei
bujie scrie:Din punctul meu de vedere va fi foarte greu de pescuit pe 22 martie ţinìnd cont de faptul cã acum ghiata are cam pe toate bãltile peste 30 cm.Nu sunt adeptul schimbãrii datelor concursurlor pt.cã anul acesta o schimbare ar putea da peste cap multe comp.la care sunt înscris dar dacã este nevoie şi este în beneficiul desfãsurãrii în bune condiţii se pot muta cu cel mult o sãptãmînã dupa.Multumesc
baiatul zicea sa se modifice modul in care se intocmeste clasamentul , nu de mutarea datei
Ce treaba are concursul din 9-12 aprilie cu 22martie???????
Ce treaba are concursul din 9-12 aprilie cu 22martie???????
Bujie a incurcat concursurile
“Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți..... la fel și când ești prost.”