KK-ateai pe ele!ppcarp scrie:Se vinde un set de averizori Carp Pro folosit de 2 ori toamna trecuta.Setul e al unui prieten care m-a rugat sa-i vand pt ca el nu s-a atasat de pescuitul la crap pe care-l considera plictisitor si s-a reapucat de spining.(merge si schimburi cu scule de spining).
Am rugamintea sa nu ma trimiteti pe siteuri unde pretul apare ca fiind mai mic insa produsul nu mai este in stoc de mai bine de 1 an! Inainte de a-mi scrie ca pe cutare site sunt la ....nu-s ce pret, va rog verificati daca mai sunt in stoc sau daca se mai fabrica.
cine a vazut acesti senzori la treaba stie despre ce vorbesc.eu am un set identic pe care-l folosesc de 2 sezoane si nu l-as schimba pt nimik in lume.
Senzorii au posibilitati de reglare ton,volum si sensitivitate.
Sunt dotati cu fotocelula, pentru lumina de noapte, care se aprinde si se stinge automat.
Statia are posibilitati de reglare ton si volum,raza de actiune peste 300 m,mergem si testam iar daca nu bate atat ii dau gratis.Dispune si de mufa tip "jack" pentru atasarea swingerelor sau hangerelor luminoase.In plus la trasatura suna cam ca la delkim si o ia treptat in functie de cum ea fir jupanul crap.Incomparabil cu Energo care sunt sensori f buni ,dar sunt depasiti la toate capitolele de Carp Pro.
pretul este 700 ron+transport daca este cazul
SPECULANTULE
BISNITARULE