Set avertizori Carp Pro 4+1

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

ureche 72
Puncte: 0

Re: Set avertizori Carp Pro 4+1

Mesaj de ureche 72 »

ppcarp scrie:Se vinde un set de averizori Carp Pro folosit de 2 ori toamna trecuta.Setul e al unui prieten care m-a rugat sa-i vand pt ca el nu s-a atasat de pescuitul la crap pe care-l considera plictisitor si s-a reapucat de spining.(merge si schimburi cu scule de spining).
Am rugamintea sa nu ma trimiteti pe siteuri unde pretul apare ca fiind mai mic insa produsul nu mai este in stoc de mai bine de 1 an! Inainte de a-mi scrie ca pe cutare site sunt la ....nu-s ce pret, va rog verificati daca mai sunt in stoc sau daca se mai fabrica.
cine a vazut acesti senzori la treaba stie despre ce vorbesc.eu am un set identic pe care-l folosesc de 2 sezoane si nu l-as schimba pt nimik in lume.
Senzorii au posibilitati de reglare ton,volum si sensitivitate.
Sunt dotati cu fotocelula, pentru lumina de noapte, care se aprinde si se stinge automat.
Statia are posibilitati de reglare ton si volum,raza de actiune peste 300 m,mergem si testam iar daca nu bate atat ii dau gratis.Dispune si de mufa tip "jack" pentru atasarea swingerelor sau hangerelor luminoase.In plus la trasatura suna cam ca la delkim si o ia treptat in functie de cum ea fir jupanul crap.Incomparabil cu Energo care sunt sensori f buni ,dar sunt depasiti la toate capitolele de Carp Pro.
pretul este 700 ron+transport daca este cazul
KK-ateai pe ele!
SPECULANTULE

BISNITARULE

ppcarp

Mesaj de ppcarp »

Dupa cum am mai spus: "un amic m-a rugat sa-i vand un set de senzori".pretul cerut este 700 ron.(senzorii au fost cumparati din ungaria si au costat in jur de 50.000 forinti maghiari ,din spusele lui).
sincer nu vad rostul comentariilor celor de mai sus.N-am dat in cap la nimeni,n-am bagat mana in buzunarul nimanui si nu inteleg care-i problema voastra ,eu nu am facut decat sa ajut pe cineva care nu are cont sa vanda niste amarati de senzori.Bai frate nu te intereseaza produsul ,sau pretul ti se pare mare NU CUMPERI si cu asta basta,nu-i nici o suparare.
rog un moderator sa stearga toate comentariile care nu au legatura cu anuntul.multumesc.

ppcarp

Mesaj de ppcarp »

senzorii sunt rezervati pana miercuri

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”