HAKUYO CASTING CUP 2012 - EDITIA 1

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: HAKUYO CASTING CUP 2012 - EDITIA 1

Mesaj de miyagi »

menzoco scrie:
eden scrie:si linia de 180 ? :D :D :D
sau linia de 220m aveti un aruncator in tara care da peste 220m MIYAGI
Tampitule ma faci sa ies din casa si sa mai dau si 200 de lei. Da` daca dau 220 ce faci?! 8)
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Sau mai bine ma finantezi cu tot ce trebuie si fac parte cu tine un loc de pe podium :mrgreen: .
Urban culture.

menzoco

Mesaj de menzoco »

miyagi scrie:
menzoco scrie:
Tampitule ma faci sa ies din casa si sa mai dau si 200 de lei. Da` daca dau 220 ce faci?! 8)
ce fac??? te fac tampit.tu oricum nu stai bine pe picioare dar apoi sa arunci ......si cat 220m oho stai sezut ca esti frant.daca dai tu 220m iti dau 1000ron.maestre stai cuminte in tren la cuseta ca este cam frig.aici sa te vedem daca esti capabil sa arunci vino sa te vada lumea.esti haios. PS. eu nu te-am facut tampit pe tine dar dai semne de oboseala.

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

miyagi scrie:
menzoco scrie:
DAca dai 220 , Menzoco se lasa de pescuit , iti da si banii, iti dau si eu 1000 si iti donam si toate sculele noastre dar daca dai 1 CM mai putin iti vinzi toate sculele si dai de baut de banii respectivi plus ca iti stergi contul de aici si de pe infopescar ca ramai fara obiectul muncii :mrgreen:

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Tampitule ma faci sa ies din casa si sa mai dau si 200 de lei. Da` daca dau 220 ce faci?! 8)[/quote]
ce fac??? te fac tampit.tu oricum nu stai bine pe picioare dar apoi sa arunci ......si cat 220m oho stai sezut ca esti frant.daca dai tu 220m iti dau 1000ron.maestre stai cuminte in tren la cuseta ca este cam frig.aici sa te vedem daca esti capabil sa arunci vino sa te vada lumea.esti haios. PS. eu nu te-am facut tampit pe tine dar dai semne de oboseala.[/quote]

Bah Bulache! Ti-ai luat locu` 2 la Greaca dupa ce m-ai sunat pe mine. Taci din gura. Dam din casa. Ejti nebun?!
Al`fel iti promit ca dau pentru tine in conditiile lui Dan catre 200 ca sa fiu modest. Poate nu 220. N-am pretentii. Si chear ejti tampit?! Cand te-as jigni io pa tine?! Daca te-ai suparat retractez, fara probleme si cer scuze baietilor 8) .
Am iesit din mai multe motive personale din concurs nu de teama. Pa probate.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Tampitule ma faci sa ies din casa si sa mai dau si 200 de lei. Da` daca dau 220 ce faci?! 8)[/quote]
DAca dai 220 , Menzoco se lasa de pescuit , iti da si banii, iti dau si eu 1000 si iti donam si toate sculele noastre dar daca dai 1 CM mai putin iti vinzi toate sculele si dai de baut de banii respectivi plus ca iti stergi contul de aici si de pe infopescar ca ramai fara obiectul muncii :mrgreen:[/quote]

Mah am mai fost io cu el la un concurs la care a somat toata ziua si-a bananait prin standuri lasand-o pa Doamna la botoane. Chear mi-as banui da iel sa nu mai dea la peste niciodata :wink: .
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Al`fel! Chestia cu sculele imi convine, da` cu contu` trebuie sa mai adaugati 1000 si sculele cuiva :mrgreen: .
Urban culture.

menzoco

Mesaj de menzoco »

miyagi scrie:Tampitule ma faci sa ies din casa si sa mai dau si 200 de lei. Da` daca dau 220 ce faci?! 8)
ce fac??? te fac tampit.tu oricum nu stai bine pe picioare dar apoi sa arunci ......si cat 220m oho stai sezut ca esti frant.daca dai tu 220m iti dau 1000ron.maestre stai cuminte in tren la cuseta ca este cam frig.aici sa te vedem daca esti capabil sa arunci vino sa te vada lumea.esti haios. PS. eu nu te-am facut tampit pe tine dar dai semne de oboseala.[/quote]

Bah Bulache! Ti-ai luat locu` 2 la Greaca dupa ce m-ai sunat pe mine. Taci din gura. Dam din casa. Ejti nebun?!
Al`fel iti promit ca dau pentru tine in conditiile lui Dan catre 200 ca sa fiu modest. Poate nu 220. N-am pretentii. Si chear ejti tampit?! Cand te-as jigni io pa tine?! Daca te-ai suparat retractez, fara probleme si cer scuze baietilor 8) .
Am iesit din mai multe motive personale din concurs nu de teama. Pa probate.[/quote]
Ti-ai luat locu` 2 la Greaca dupa ce m-ai sunat pe mine. Taci din gura. Dam din casa. Ejti nebun?! AUZI MAESTRE CRED CA DAI SEMNE DE OBOSEALA.auzi de ce te-as suna eu pe tine de cand pana cand imi dai tu lectii cum se pescuieste la greaca.daca vrei scot lista detaliata de tel pe luniile oct-noi sa vedem daca te-am sunat .si scuze daca sunt nebun??? intreaba lumea de miyagi si iti vor spune cine este personajul.si daca vrei sa dam din CASA mai bine ne povestesti cum de dormeai in barci (si beat)la concursurile de spining pe care cica ai arbitrat.sau de ce nu mai faci parte din CLUBUL 21.SCUZA-MA

menzoco

Mesaj de menzoco »

miyagi scrie:Tampitule ma faci sa ies din casa si sa mai dau si 200 de lei. Da` daca dau 220 ce faci?! 8)
DAca dai 220 , Menzoco se lasa de pescuit , iti da si banii, iti dau si eu 1000 si iti donam si toate sculele noastre dar daca dai 1 CM mai putin iti vinzi toate sculele si dai de baut de banii respectivi plus ca iti stergi contul de aici si de pe infopescar ca ramai fara obiectul muncii :mrgreen:[/quote]

Mah am mai fost io cu el la un concurs la care a somat toata ziua si-a bananait prin standuri lasand-o pa Doamna la botoane. Chear mi-as banui da iel sa nu mai dea la peste niciodata :wink: .[/quote]
SCUZE de concursul ala care tu ai prins 2-3 novaci la 300-400gr.asa e eu nu am prins dar era un concurs de bombisti si eu am dat la plastice .sa nu mai intram in subiect ca nu are rost.TE ASTEPTAM LA CASTING SA VEDEM CE POTI.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

AUZI MAESTRE CRED CA DAI SEMNE DE OBOSEALA.auzi de ce te-as suna eu pe tine de cand pana cand imi dai tu lectii cum se pescuieste la greaca.daca vrei scot lista detaliata de tel pe luniile oct-noi sa vedem daca te-am sunat .si scuze daca sunt nebun??? intreaba lumea de miyagi si iti vor spune cine este personajul.si daca vrei sa dam din CASA mai bine ne povestesti cum de dormeai in barci (si beat)la concursurile de spining pe care cica ai arbitrat.sau de ce nu mai faci parte din CLUBUL 21.SCUZA-MA[/quote]

Bah din CLUBUL 21 n-am facut niciodata parte. Din APC 21 am iesit ca asa am vrut. Nu dau explicatii nimanui. Ca am adormit mort de beat in barca la arbitraj e adevarat. Nu eram chiar mort de beat ci de mahmur. Imi cazuse greu mistretu`. Sau vinu`. Nu mai stiu. Asa mi s-a pus mie atunci ca sa nu fac alte alea. Daca vrei iti spun aici toata povestea ca nu ne-aude nimeni :wink: . Da-ti cam place sa ma zgandari si faci pa bosunflatu` dup-aia. Treaba ta! Nu-i frumos.
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”