mircead scrie:Salut,
Am posedat si posed si NG anterior 2009 si cel din 2009 ,de asemenea FS anterior 2011 si cel din 2011 ,toate in varianta de 3,90m si 3,5 lbs.
Pareririle mele - ale voastre pot diferi functie de pricepere ,tehnica si cutume :
- intre modelele NG si FS vechi sau noi eu nu percep nicio diferenta notabila privind performantele pe balta in afara faptului ca lansetele au fost un pic mai ingreunate la modelele noi din cauza mandrinei ;
- NG te ajuta in aruncari de pana la 120 m cu plumb si echipament adecvat ,in drill este un vis desi acum ca am probat si varianta de 3,0 lbs cred ca mi-as fi dorit-o pe aceea ,la dreaq cu distantele astronomice de aruncare ,pentru astea exista FS ,NCS ,FMJ ,FMA e.t.c.;
-FS arunca 120 m cu naditor si este foarte placuta in drill ,este o lanseta puternica dar si te ajuta sa nu scapi pestele in mal.
Repet eu arunc distantele mentionate cu ajutorul lansetelor mentionate ,voi puteti arunca mai mult sau mai putin ,nu stiu.
CC2 este o revolutie asa cum a fost mai intai NG , apoi FMA , este un vis ,este un target - pentru mine cel putin
Ca sa nu ma mai repet.
La anul daca nu apare ceva nou sigur imi iau un set de C2

Sper ca ajuta.