SFAT : Ce lanseta Century recomandati ?

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
mircead
Veteran
Puncte: 0

Re: SFAT : Ce lanseta Century recomandati ?

Mesaj de mircead »

mircead scrie:Salut,
Am posedat si posed si NG anterior 2009 si cel din 2009 ,de asemenea FS anterior 2011 si cel din 2011 ,toate in varianta de 3,90m si 3,5 lbs.
Pareririle mele - ale voastre pot diferi functie de pricepere ,tehnica si cutume :
- intre modelele NG si FS vechi sau noi eu nu percep nicio diferenta notabila privind performantele pe balta in afara faptului ca lansetele au fost un pic mai ingreunate la modelele noi din cauza mandrinei ;
- NG te ajuta in aruncari de pana la 120 m cu plumb si echipament adecvat ,in drill este un vis desi acum ca am probat si varianta de 3,0 lbs cred ca mi-as fi dorit-o pe aceea ,la dreaq cu distantele astronomice de aruncare ,pentru astea exista FS ,NCS ,FMJ ,FMA e.t.c.;
-FS arunca 120 m cu naditor si este foarte placuta in drill ,este o lanseta puternica dar si te ajuta sa nu scapi pestele in mal.
Repet eu arunc distantele mentionate cu ajutorul lansetelor mentionate ,voi puteti arunca mai mult sau mai putin ,nu stiu.
CC2 este o revolutie asa cum a fost mai intai NG , apoi FMA , este un vis ,este un target - pentru mine cel putin :)

Ca sa nu ma mai repet.
La anul daca nu apare ceva nou sigur imi iau un set de C2 :)
Sper ca ajuta.
Nu sunt un pescar grozav , dar ma simt grozav pe balta !

dogpuf

Mesaj de dogpuf »

Merci.Ajuta bineinteles.Insa eu cred ca pt mine pana la urma cel mai indicat este FS-ul pt ca e perfecta pentru uz general.Mai ales ca eu trec de la Pokee Carp direct la Century FS :mrgreen: .Am inteles ca se comprima relativ usor,fiind capabila de atingerea unor distante mari cu o tehnica corecta, si este indeajuns de permisiva in drill astfel incat nici makar crapii de talie mica sa nu iti scape la mal.

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

Buna seara,

Pana la urma ANGELZENTRALE este un site serios sau nu?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri !

R.R. FISHING TEAM
pescar de competitie

Mesaj de R.R. FISHING TEAM »

Ca idee care dintre NG -uri se incarca mai bine pt distante mai lungi : NG+ SU 3.0 lbs versus NG+ 3.5 lbs versiunea 12" ambele?

Danio

Mesaj de Danio »

In opinia mea...NG-ul, oricare varianta vrei tu, nu este conceput ca o lanseta de distanta... In varianta SU...intr-adevar...actiunea permite, cel putin teoretic, atingerea unor distante mai mari... Se simte "la mana", sa zic asa, o diferenta...este mai rapida...insa...eu nu am sesizat castiguri majore ca si distanta...

Sunt multe relative in chestiunea asta...poate nu am aruncat cu greutatea potrivita, poate nu am lansat destul de mult cat sa ma invat cu ea...poate poate poate...insa un lucru e clar...pt mine cel putin...cand vine vorba de lanseuri la distanta nimic nu egaleaza o tehnica buna...!!!

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

Danio scrie:...............cand vine vorba de lanseuri la distanta nimic nu egaleaza o tehnica buna...!!!
Foarte adevarat.
Nu sunt un pescar grozav , dar ma simt grozav pe balta !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”