desigur. pinot gris, gewurztraminer, dry muscat, etc. toate elementele din gama fata in iarbaPopescu Stefan scrie: Încearcă la Președintele subcomisiei, dl. Buhac Constantin. El are mai multe elemente.

Uploaded with ImageShack.us
Moderator: gor965
desigur. pinot gris, gewurztraminer, dry muscat, etc. toate elementele din gama fata in iarbaPopescu Stefan scrie: Încearcă la Președintele subcomisiei, dl. Buhac Constantin. El are mai multe elemente.
Niciodată nu ne-am propus ca federația să fie condusă pe pescari. Pescarii să-și vadă de performanță și ceilalți de treaba lor.ticairlandezu scrie:Popescu Stefan scrie:Diaconița Petru. Pentru copii Răzvan Florea. Le găsești telefoanele pe web site-ul federației.
PS Păstrează-ți plocoanele. Dă-le lui Șelaru. Are mare nevoie de ele.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tu esti normal la cap...cine-i Diaconita Petru si Florea asta in pescuitul Stationar, de Competitie din Romania.N-am auzit in cei 25 ani de activitate competitionala...in viata mea de ei.Ba sa nu mint, de Petru am auzit prima oara la Cupa Baracuda...atunci cand ai fugit cu banii concurentilor...iar el era mana ta dreapta si se jura, pe forumul de Stationar, ca nu stia nimic de intentiile tale.Ba mai mult sa si dezis de fapta ta
![]()
In cazul asta crede-ma e mai "safety" sa dau plocoane la Selaru![]()
Hai c-ai reusit sa ma-nervezi chiar si pe mine![]()
![]()
![]()
Asta fac, stii bine.Popescu Stefan scrie: Pescarii să-și vadă de performanță
..ceilalti sa continue sa dea tepe, ca asta ati facut pana acum.Faptic.Si si asta stii bine.Popescu Stefan scrie:și ceilalți de treaba lor.
Popescu Stefan scrie:Niciodată nu ne-am propus ca federația să fie condusă pe pescari. Pescarii să-și vadă de performanță și ceilalți de treaba lor.ticairlandezu scrie:Popescu Stefan scrie:Diaconița Petru. Pentru copii Răzvan Florea. Le găsești telefoanele pe web site-ul federației.
PS Păstrează-ți plocoanele. Dă-le lui Șelaru. Are mare nevoie de ele.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tu esti normal la cap...cine-i Diaconita Petru si Florea asta in pescuitul Stationar, de Competitie din Romania.N-am auzit in cei 25 ani de activitate competitionala...in viata mea de ei.Ba sa nu mint, de Petru am auzit prima oara la Cupa Baracuda...atunci cand ai fugit cu banii concurentilor...iar el era mana ta dreapta si se jura, pe forumul de Stationar, ca nu stia nimic de intentiile tale.Ba mai mult sa si dezis de fapta ta
![]()
In cazul asta crede-ma e mai "safety" sa dau plocoane la Selaru![]()
Hai c-ai reusit sa ma-nervezi chiar si pe mine![]()
![]()
![]()
Apropo, ce merite are Șelaru în pescuitul sportiv în afară de faptul că l-a lăsat pe Vlădeanu fără jucărie?
Dam! Palinca! Din flori de minacarp_master scrie:dl Buhac are numai elemente de calitate , dar dl Popescu cu toate afirmatiile lui da semne ca .consuma o palinca stricata care afecteaza sistemul nervos
DA.Vali Vesa scrie:Oare sa fie adevarat???