Ce mai trebuie

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Sorin Daringa
Puncte: 0

Ce mai trebuie

Mesaj de Sorin Daringa »

Salutare.Vreau sa fac niste bile si am un mix format din urmatoarele....
faina de peste
ulei de peste
hemoglobina
fullfat soia
ulei de soia
gluten de grau
faina de floarea soarelui
grau
BHT
Ce mai trebuie sa-i pun...in afara de arome?
Multumesc
Imagine

mihasca_doru

Re: Ce mai trebuie

Mesaj de mihasca_doru »

pai dozaje nu ai mixul asta?mai bine sa iti iei un mix consacrat cu parte lui lichida........pui ouale si ii dai bataie!!!!!!
Pescarul contează mai mult pe lăcomia peştelui, decât pe propria-i inteligenţă

mihasca_doru

Mesaj de mihasca_doru »

http://www.crapmania.ro/Home/NewsDetail ... newsId=282.vezi aici poate te ajuta!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Winston scrie:Salutare.Vreau sa fac niste bile si am un mix format din urmatoarele....
faina de peste
ulei de peste
hemoglobina
fullfat soia
ulei de soia
gluten de grau
grau
BHT
Multumesc
Aminoacizi, extract de ficat, de pancreas...si poate niste betaina ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Sorin Ionescu

Mesaj de Sorin Ionescu »

Winston scrie:Salutare.Vreau sa fac niste bile si am un mix format din urmatoarele....
faina de peste
ulei de peste
hemoglobina
fullfat soia
ulei de soia
gluten de grau
grau
BHT
Multumesc
Nu-i mai terbuie nimik,nici macar arome....Fierbe-l si da-l la porc,o sa-i mearga tare bine... :D

Daca ai rabdare si cauti prin subiectele forumului sigur vei gasi cel ptin o reteta de mix mult mai buna la acelasi costuri.
Campion National 2011

Sorin Daringa

Mesaj de Sorin Daringa »

Multumesc ca sunteti sinceri :lol: .Nu e vb despre partea lichida.Ci daca in sine mai trebuie adaugat ceva.
Imagine

mihasca_doru

Mesaj de mihasca_doru »

Sorin Ionescu scrie:
faina de peste
ulei de peste
hemoglobina
fullfat soia
ulei de soia
gluten de grau
grau
BHT
Multumesc
Nu-i mai terbuie nimik,nici macar arome....Fierbe-l si da-l la porc,o sa-i mearga tare bine... :D

Daca ai rabdare si cauti prin subiectele forumului sigur vei gasi cel ptin o reteta de mix mult mai buna la acelasi costuri.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...............nu mai pot................am ras 20 de minute ca un prost in fata calculatorului..........

Sorin Daringa

Mesaj de Sorin Daringa »

Pune mana si explica nu da cu vb aiurea.Bai ce oameni...v-a inebunit zapada zau asa :mrgreen:
Imagine

mihasca_doru

Mesaj de mihasca_doru »

Winston scrie:Pune mana si explica nu da cu vb aiurea.Bai ce oameni...v-a inebunit zapada zau asa :mrgreen:
bai baiatule eu ti-am explicat ceva tie!!!!!nu ai dozaje in primul rand nu ai parti care sa-ti lege mixul,un mix trebuie facut cu cap nu punem ingrediente la voia intamplarii!!!faci 25-40 % faina de peste,30-50% ingrediente care leaga mixul ca sa se ruleze bine,proteine solubile 10-20%,parti pt textura5-10% (carapace scoica,seminte pasarele...etc) ,amino acizi,atractanti,arome dupa bunul plac, sa nu exagerezi cu aromele sau cu gml-ul,acidele.....etc ca strici mixul!!!!eu asi face asa
-35 % faina de peste predigerata sau ce faina vrei(eu prefer fainuri predigerate)
-40 % faiana de soia,gris,nectar blend sau orice care sa lege mixul,poti pune 2 feluri(faiana de soia + nectar blend sau ce-ti trece prin cap........
10 % robin red
5-10 % proteina solubila animala sau vegetala
5-10 %-seminte de pasarele prajite sau carapace de scoica
5% betaina DE CALITATE!!!!!
la partea lichida poti sa faci ce vrei!!!!!dar sa nu exagerezi cu aromele!!!!!!poti folosii o parte lichida gata facuta de la un mix consacrat,cu dozajele recomandate de producator sau:
-30-40 ml csl
-25-50 ml multimino
-20-50 ml ulei de peste
-7 ml de s&o si 3-4 ml fructa(pruna,afina,piersica etc)....vezi la dozaje ca unele sunt mai concentrate eu iti zic la 10 ml recomandate de producator!!!!!daca dozajul este mai mic iei 60-70 % s&o si 30-40% fructa!!!
reteta asta sau orice reteta trebuie incercata in cantitati mici pt ca nu poti sti daca merge sau nu!!!!!mai poti tu improviza,dar trebuie sa respecti "scheletul" mixului!!!!!!foloseste ingrediente de calitate,nu baga pesmet,gris si alte porcarii ca sa-l "lungesti",daca cauti ingredientele unde trebuie mai mult de 25-30 de lei nu costa un kg de mix,daca vrei iti trimit un mp cu un magazin care are ingrediente de muxuri de calitate si foarte ieftine!
ACUM ESTI MULTUMIT????????

ovideli

Mesaj de ovideli »

L-ai zapacit de tot :lol: :lol: , omul vroia la reteta lui adaugiri nu alta reteta :lol: :lol: :lol:
"Toţi suntem genii. Dar dacă judeci un peşte după abilitatea sa de a se căţăra în copac, el va trăi toată viaţa cu impresia că e un prost." - Albert Einstein

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”