Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Aminoacizi, extract de ficat, de pancreas...si poate niste betaina !Winston scrie:Salutare.Vreau sa fac niste bile si am un mix format din urmatoarele....
faina de peste
ulei de peste
hemoglobina
fullfat soia
ulei de soia
gluten de grau
faina de floarea soarelui
grau
BHT
Ce mai trebuie sa-i pun...in afara de arome?
Multumesc
Nu-i mai terbuie nimik,nici macar arome....Fierbe-l si da-l la porc,o sa-i mearga tare bine...Winston scrie:Salutare.Vreau sa fac niste bile si am un mix format din urmatoarele....
faina de peste
ulei de peste
hemoglobina
fullfat soia
ulei de soia
gluten de grau
grau
BHT
Multumesc
Sorin Ionescu scrie:Nu-i mai terbuie nimik,nici macar arome....Fierbe-l si da-l la porc,o sa-i mearga tare bine...Winston scrie:Salutare.Vreau sa fac niste bile si am un mix format din urmatoarele....
faina de peste
ulei de peste
hemoglobina
fullfat soia
ulei de soia
gluten de grau
grau
BHT
Multumesc![]()
Daca ai rabdare si cauti prin subiectele forumului sigur vei gasi cel ptin o reteta de mix mult mai buna la acelasi costuri.
bai baiatule eu ti-am explicat ceva tie!!!!!nu ai dozaje in primul rand nu ai parti care sa-ti lege mixul,un mix trebuie facut cu cap nu punem ingrediente la voia intamplarii!!!faci 25-40 % faina de peste,30-50% ingrediente care leaga mixul ca sa se ruleze bine,proteine solubile 10-20%,parti pt textura5-10% (carapace scoica,seminte pasarele...etc) ,amino acizi,atractanti,arome dupa bunul plac, sa nu exagerezi cu aromele sau cu gml-ul,acidele.....etc ca strici mixul!!!!eu asi face asaWinston scrie:Pune mana si explica nu da cu vb aiurea.Bai ce oameni...v-a inebunit zapada zau asa