De ce anume te superi???
Atitia bani am atit ofer care e problema????
Tu nu raspunzi la oferta mea si ramiii cu barca si asta e.
Am vazut ca ai ceva oferte si de aceea am facut si eu o oferta in functie de ce am in traista, am barcuta de plantat de Oltenita care o bate la fund pe asta , nu am facut nici cel mai mic comentariu e buna e rea sau asa ceva , am oferit un pret si atit, unde este supararea???
Ofeream cei 10 mil dar m-am razgindit ca normal are 2 bube barca - 1- la 30 grade nu poti planta cu ea ca daca sta 5 min in soare se topeste, 2- nu ai specificat distanta la care bate telecomanda intentionat fiindca bate foarte putin in comparatie cu cele de pe piata .
http://www.navomodele-sonare.ro- ai aici preturi rezonabile si NOI NOUTE CU GARNTIE 1 AN.
Iar ma faci sa-ti raspund cu toate ca nu ar trebuii
1.Cand am spus ca mi-ai oferit aceiasi suma de 3 ori pana acum si ti-am spus ca e degeaba tu tot continui,nu stiu unde vrei sa ajungi..
2.Ai spus ca e 1300Ron noua cu un an garantie,vezi mai sus(ai mintit cu nonsalanta)
3.Ofertele pe care le-am avut si unele pe care le am sant cu mult mai mult peste ce ai oferit tu si sant pe mp daca sti ce este ala..(asa ca nu mai fi ironic gen <ai multe oferte>)
4.Nu este un chilipir ca sa se vanda ca sacii tai de exemplu(tu inca mai ai din ei,apropo de ironia ta)
5.Daca se va vinde bine daca nu iar bine,nu traiesc din asta
6.(am barcuta de plantat de Oltenita care o bate la fund pe asta , nu am facut nici cel mai mic comentariu e buna e rea sau asa ceva ) te contrazici singur,deci ai o problema care spune tot despre tine
7.Chiar la 35 grade a fost testata si nu a fost nici o problema,iar te contrazici singur
8.Telecomanda bate pana la 500 yrd (425m) spre surprinderea ta,200 m cu antena la jumatate scoasa
9.Chiar daca ai planta cu ea la distante mai mari de 200m-300m-400m (nu stiu ce locatie ai gasi pt distanta asta) cum ai mai putea s-o vezi de pe mal???? sau poate cu ochi de lunetist
10.aici gasesti toate instructiunile care te intereseaza
http://viperfishing.co.uk/instructions/ mai jos pe pagina pana la Icon 3
11.Sper sa te lasi la mana ta si sa nu-ti mai faci veacul pe pagina asta.Multumesc