DA frumos raspuns ...

Aici puteti posta comentarii care nu au legatura cu pescuitul crapului. Postarile la mishto, caterinca, fabulatiile si glumele nesarate se arhiveaza in ordine cronologica tot aici:))

Moderator: viorel dulamita

TICU SORIN

Mesaj de TICU SORIN »

MesajTrimis: Vin 11 03, 2006 5:33 pm Titlul subiectului:
@fishman
In primul rand hotareste-te ce urmaresti : SA PRINZI PESTI MULTI SAU SA IEI CAPTURA ?

DA frumos raspuns DE PROFESOR :roll: :shock:

TICU SORIN

Mesaj de TICU SORIN »

@ticu
ironia ta "fina" cred ca nu-si avea rostul, daca ai fi fost pescar de crap ai fi intel
es intrebarea, cum de altfel a inteles-o si Fishman.

Parca suna alcumva raspunsu :o
pescar de crap sint dar poate nu asa de profesionist ca tinedaca as avea si eu atitia sponori in spate ar suna altcumva :roll:

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

Asa e cum zici tu, soarele meu ! :D

PS Apropo, te cunosti cumva cu Terente sau cu Adrian Olteanu ? Ca aveti acelasi "stil" de scris.......... :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

TICU SORIN

Mesaj de TICU SORIN »

atita stiti si voi pe forumu asta bascalia ,fodbal numai despre pescuit mai putin nici nu ma mira deceaveti atit de putini inscrisi.
Daca as fi din bucuresi poate as fi neam cu iei dar ginion sint banatean get beget.
Este un forum de tot cacatu :lol: :lol: :lol: :lol:

TICU SORIN

Mesaj de TICU SORIN »

Ce trebuie sa faci sa fi bagat in seama pe forumu asta ,SUS SENZNOR JOS RESTU ,MAESTRE VLADEANU......DOMN academician profesor iginer emerit vladeanu in deale crapului imi puteti permite sa intreb .
In loc de raspuns deviati la temiri ce vrajala de buftea AMA CE INERESANT SINT :lol: :lol: :lol:

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Nu inteleg unde-i baiul Ticule.
Nu te-a jignit nimeni, nici nu ti-a vorbit urit.
Tu insa ca un banatean getbeget faci situl de cacat. Cu ce drept? Esti vreo persanalitate a pescuitului Romanesc si noi nu am stiut ?
Te-ai suparat ca vacaru' pe sat.
Vezi ca mai e un site unde sunt niste discutii f. f. f. interesante. :lol:
Aici sunt doar raspunsuri avizate.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

TICU SORIN

Mesaj de TICU SORIN »

Dl. rosioru nu am nimic cu saitu ,am asteptat si eu un raspuns de la un profesionist,si poftim raspuns .
Comparat cuTerente Gabi Olteanu ...asta este raspuns de profesionist ,FARA SAL ATAC CU NIMIC ,numai ca i sa parut lui uitate la mirceaf,raspuns frumos.
Cta stima dl. Rosioru.

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Cred ca lui Vladut i s-a parut ca ai scris la misto.
Sunt comvins ca daca nu luai foc si-l mai intrebai o data ti-ar fii raspuns. Ticule intr-o colectivitate sunt oameni si oameni. Fiecare cu bune si rele. Omul perfect nu exsista. Si tu si eu si ceilalti avem si bune si rele. Daca nu invatam sa mai si toleram sa luam ce e bun de la celalalt, nu o sa facem altceva decit sa ne certam.
Am comvingerea ca e loc pt. toata lumea.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

TICU SORIN

Mesaj de TICU SORIN »

Numi sta in caracter sa fac mistonici sa iau peste piciorpe cineva doar daca sunt atacat.

Bogdan D.

Mesaj de Bogdan D. »

TICU SORIN scrie:Numi sta in caracter sa fac mistonici sa iau peste piciorpe cineva doar daca sunt atacat.
Nu va mai agitati atat.Acest Ticu Sorin este inventat de catre cineva pt. ca nu pot crede ca un om ar putea face asa de multe greseli gramaticale intr-o sigura propozitie.Fara suparare Ticule :wink:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Ca pe vremuri ...”