Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
darius123 scrie:Am avut si eu astfel de intamplari, una chiar saptamana trecuta.Mi se pare lipsa de seriozitate, probabil ca asa au fost obisnuiti, ca banul sa primeze, in fata caracterului si a respectului.In cazul meu, nici nu s-a pus problema de bani in plus, doar ca a aparut o alta persoana care a cumparat si avertizorii pe langa swingere, desi eu am fost primul care m-am inteles cu omul asupra swingerelor, mi-am aratat interesul clar, propunand omului chiar sa ii trimit banii in cont, inainte sa trimita coletul, desi avea 10 posturi pe forum.Nici macar nu am fost anuntat ca s-a inteles cu o alta persoana, eu asteptand telefonul Dansului, asa cum ne-am inteles, pentru a stabili ultimele detalii.Putea sa sune, sa imi explice situatia, sa isi ceara scuze si intelegeam.Asta este, trebuie sa ne invatam ca pana cand nu vedem coletul in mana noastra, nu este nimic sigur.Chiar daca este o situatie neplacuta, dupa ce ai stabilit cu omul detalile si pretul, sa afli peste 2 zile ca ,, afacerea '' cade.......trebuie sa ne obisnuim tot mai mult cu astfel de ,, caractere'', de multe ori nu ai incredere in prieteni adevarati, ce sa ceri de la niste necunoscuti de pe forum, care au doar intereul sa isi vanda marfa cat mai repede.Poate cerem prea mult de la anumite persoane...
da,nesimtit esti......altceva nu cred ca am zis,daca ai bunu simt afiseaza pm. ca acolo se vede ca in data de 11 ti-am dat adresa in urma telefonului tau.....nu are rost sa-mi bat capu cu tine,doar am vrut sa avertizez lumea despre unii oameni care nu au cuvant.Si eu cred ca negocierea si targul e liber,pt ca de aceea esti la bazar,daca nu deschideti un magazin.crapmania.ro diem scrie:Pe data de 9 feb costumul s- a vandut unei pers din CT ,care a fost super multumit.
Pe data de 11 feb Mr.Bobalex inca mai negocia "italieneste" cu mine.
Nu stiu ce ar mai fi de comentat.Nu mai spun ca mi-a adresat cuvinte jignitoare,la care m-am abtinut sa-i raspund.
Vanzatorul vinde persoanei cu care se intelege la pret.
este vorba de c a r p i o spatiu d i e mdanicos scrie:Vedeti ca sunt ,,crapmania.ro_diem,, si carpiodiem.
bobalex76 scrie:este vorba de c a r p i o spatiu d i e mdanicos scrie:Vedeti ca sunt ,,crapmania.ro_diem,, si carpiodiem.