PARERI DESPRE USERII NESERIOSI

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

bobalex76
Puncte: 0

PARERI DESPRE USERII NESERIOSI

Mesaj de bobalex76 »

Care este parerea dumneavoastra despre un user al acestui site care dupa ce vorbesti cu el si ajungi la concluzia ca iti vinde ceva,dupa o sapt iti spune ca a dat produsul respectiv la un prieten bun.Credeti ca ar trebui sa-i fac public anuntul si numele?Replica lui a fost ca nu ii spun eu ce sa faca cu marfa lui.

darius123

Re: PARERI DESPRE USERII NESERIOSI

Mesaj de darius123 »

Nu cred ca mai are rost sa te complici, cine si-a permis sa faca asa ceva, nu prea o sa il intereseze ca ii postezi numele pe forum, nu prea ii intereseaza impresia lasata, au prea putin caracter, sa se simta ,, prost''.Am avut si eu astfel de intamplari, una chiar saptamana trecuta.Mi se pare lipsa de seriozitate, probabil ca asa au fost obisnuiti, ca banul sa primeze, in fata caracterului si a respectului.In cazul meu, nici nu s-a pus problema de bani in plus, doar ca a aparut o alta persoana care a cumparat si avertizorii pe langa swingere, desi eu am fost primul care m-am inteles cu omul asupra swingerelor, mi-am aratat interesul clar, propunand omului chiar sa ii trimit banii in cont, inainte sa trimita coletul, desi avea 10 posturi pe forum.Nici macar nu am fost anuntat ca s-a inteles cu o alta persoana, eu asteptand telefonul Dansului, asa cum ne-am inteles, pentru a stabili ultimele detalii.Putea sa sune, sa imi explice situatia, sa isi ceara scuze si intelegeam.Asta este, trebuie sa ne invatam ca pana cand nu vedem coletul in mana noastra, nu este nimic sigur.Chiar daca este o situatie neplacuta, dupa ce ai stabilit cu omul detalile si pretul, sa afli peste 2 zile ca ,, afacerea '' cade.......trebuie sa ne obisnuim tot mai mult cu astfel de ,, caractere'', de multe ori nu ai incredere in prieteni adevarati, ce sa ceri de la niste necunoscuti de pe forum, care au doar intereul sa isi vanda marfa cat mai repede.Poate cerem prea mult de la anumite persoane...
Ultima oară modificat Lun Feb 20, 2012 14:49 de către darius123, modificat 1 dată în total.

bobalex76

Mesaj de bobalex76 »

darius123 scrie:Am avut si eu astfel de intamplari, una chiar saptamana trecuta.Mi se pare lipsa de seriozitate, probabil ca asa au fost obisnuiti, ca banul sa primeze, in fata caracterului si a respectului.In cazul meu, nici nu s-a pus problema de bani in plus, doar ca a aparut o alta persoana care a cumparat si avertizorii pe langa swingere, desi eu am fost primul care m-am inteles cu omul asupra swingerelor, mi-am aratat interesul clar, propunand omului chiar sa ii trimit banii in cont, inainte sa trimita coletul, desi avea 10 posturi pe forum.Nici macar nu am fost anuntat ca s-a inteles cu o alta persoana, eu asteptand telefonul Dansului, asa cum ne-am inteles, pentru a stabili ultimele detalii.Putea sa sune, sa imi explice situatia, sa isi ceara scuze si intelegeam.Asta este, trebuie sa ne invatam ca pana cand nu vedem coletul in mana noastra, nu este nimic sigur.Chiar daca este o situatie neplacuta, dupa ce ai stabilit cu omul detalile si pretul, sa afli peste 2 zile ca ,, afacerea '' cade.......trebuie sa ne obisnuim tot mai mult cu astfel de ,, caractere'', de multe ori nu ai incredere in prieteni adevarati, ce sa ceri de la niste necunoscuti de pe forum, care au doar intereul sa isi vanda marfa cat mai repede.Poate cerem prea mult de la anumite persoane...

eu am vorbit la telefon si mi-a spsus ca pe posta romana nu pune si il pune pe curier dar mai tre inca 10 lei.Am fost de accord si dupa o sapta imi spune ca l-a dat un prieten...Acum imi trimite mesaj privat ca imi da ignor.ASTIA SUNT ROMANII,ASTA E ROMANIA (DIN PACATE)
Userul este c a r p i o d i e m

carpio diem

Mesaj de carpio diem »

Pe data de 9 feb costumul s- a vandut unei pers din CT ,care a fost super multumit.
Pe data de 11 feb Mr.Bobalex inca mai negocia "italieneste" cu mine.
Nu stiu ce ar mai fi de comentat.Nu mai spun ca mi-a adresat cuvinte jignitoare,la care m-am abtinut sa-i raspund.
Vanzatorul vinde persoanei cu care se intelege la pret.

bobalex76

Mesaj de bobalex76 »

crapmania.ro diem scrie:Pe data de 9 feb costumul s- a vandut unei pers din CT ,care a fost super multumit.
Pe data de 11 feb Mr.Bobalex inca mai negocia "italieneste" cu mine.
Nu stiu ce ar mai fi de comentat.Nu mai spun ca mi-a adresat cuvinte jignitoare,la care m-am abtinut sa-i raspund.
Vanzatorul vinde persoanei cu care se intelege la pret.
da,nesimtit esti......altceva nu cred ca am zis,daca ai bunu simt afiseaza pm. ca acolo se vede ca in data de 11 ti-am dat adresa in urma telefonului tau.....nu are rost sa-mi bat capu cu tine,doar am vrut sa avertizez lumea despre unii oameni care nu au cuvant.Si eu cred ca negocierea si targul e liber,pt ca de aceea esti la bazar,daca nu deschideti un magazin.
Imi cer scuze administratorului acestui site pt aceasta discute.Puteti sterge aceasta postare.
Ultima oară modificat Lun Feb 20, 2012 15:03 de către bobalex76, modificat 1 dată în total.

carpiodiem

Mesaj de carpiodiem »

Eu nu cred ca ai vorbit cu mine nici o data nu am avut de vanzare asa ceva asa ca te rog sa fii mai atent data viitoare cand faci o afirmatie de acest gen .Te rog sa mai verifici o data cu cine ai vorbit.Respect?!

danicos
pescar de competitie

Mesaj de danicos »

:lol: Vedeti ca sunt ,,crapmania.ro_diem,, si carpiodiem. :lol:

bobalex76

Mesaj de bobalex76 »

danicos scrie::lol: Vedeti ca sunt ,,crapmania.ro_diem,, si carpiodiem. :lol:
este vorba de c a r p i o spatiu d i e m

carpiodiem

Mesaj de carpiodiem »

Asa mai vii de acasa!

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

bobalex76 scrie:
danicos scrie::lol: Vedeti ca sunt ,,crapmania.ro_diem,, si carpiodiem. :lol:
este vorba de c a r p i o spatiu d i e m

frumos ar fi acum sa-ti ceri scuze si sa-l balacaresti pe adevaratul vinovat :wink:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”