Spod ieftin si bun

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Neamtul
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Spod ieftin si bun

Mesaj de Neamtul »

Alex Matea scrie:Fox Warrior 3.66m, 5,5lb este unul excelent pentru pretul lui!!!!
Pot sa confirm ce ai spus, tot pe asta il am si eu.

ioji arad

Mesaj de ioji arad »

pilbak levente scrie:
luci- scrie:Eu folosesc spod Carpexpert de 5 lb,si sunt f.multumit.Il recomand
Mersi!Am sa il incerc si eu ca de pus mana am pus pe el si sincer mie mi-a placut asa in mana insa nu am lansat cu el.Oricum la cluj in scot la pret bun si daca il rup mi-l schimba :wink:

Foarte bun, se ridica la nivelul lui shimano si fox GARANTEZ
REZISTENTU83

arnold_glodean

Mesaj de arnold_glodean »

Pana sa se ridice spodu de la carp expert la nivelul lui shimano si fox mai curge foaaaaaaaaaaaarte multa apa pe Dunare,am avut ocazia la o partida de pescuit sa folosesc un carp expert pentru a nadi cu spombu si va spun sincer nu mia placut batul de fel,trebuia sa trag tare de el sa ajung la 100m,colegul meu are un beast master si dupa ce am pus mana pe el si am lansat de cateva ori nici nu am mai folosit carp expertu,la beast master nu trebuia sa ma infing de tot in el sa pot lansa la 100m.

"joji arad"daca tu spui ca carp expert e comparabil cu shimano si fox de ce nu isi cumpara lumea lansete de la ei?

tonny
pescar de competitie

Mesaj de tonny »

arnold_glodean scrie:Pana sa se ridice spodu de la carp expert la nivelul lui shimano si fox mai curge foaaaaaaaaaaaarte multa apa pe Dunare,am avut ocazia la o partida de pescuit sa folosesc un carp expert pentru a nadi cu spombu si va spun sincer nu mia placut batul de fel,trebuia sa trag tare de el sa ajung la 100m,colegul meu are un beast master si dupa ce am pus mana pe el si am lansat de cateva ori nici nu am mai folosit carp expertu,la beast master nu trebuia sa ma infing de tot in el sa pot lansa la 100m.

"joji arad"daca tu spui ca carp expert e comparabil cu shimano si fox de ce nu isi cumpara lumea lansete de la ei?
Parerea mea este ca nu ti se potriveste tie spodul de la Carp expert si asta nu inseamna ca nu este bun :wink: Am folosit toate cele 3 modele enumerate mai sus:Carp expert,Shimano si fox si pot spune ca pentru spomb Carp expertul este cel mai bun din privinta mea,celelalte le consider parca prea moi ceea ce nu ma prea ajuta pe mine cel putin.
Pana la urma fiecare are preferintele lui si nu te poti kk in gustu omului.Parerea mea
===Toth Stefan Anton===
=All4carp=

arnold_glodean

Mesaj de arnold_glodean »

tonny,nu mam kk pe gustul omului dar nu poti compara carp expert cu shimano si fox nu sunt de aceasi categorie.Fiecare e liber sa si aleaga ce spod vreau dar mai am prieteni care siau luat spodu de la carp expert si dupa prima partida de pescuit au si vanduto exact din aceleasi considerente ca si ale mele.
Sunt constient ca shimano si fox sunt mai scumpe ca si carp expertul dar si calitativ sunt mai bune

PS:e parerea mea

tonny
pescar de competitie

Mesaj de tonny »

Corect,parerea ramane parere si omul pescuieste cu ce i se potriveste mai bine.Mie personal imi place mai mult Carp Expertu.Nu contest calitatea celorlalte doua doar spun ce imi place mai mult si de ce(e foarte rigid are 3,75 m care ma ajuta mai bine la aruncat) Nu ma prea intereseaza cat de scump ete odata ce isi face treaba bine :D
===Toth Stefan Anton===
=All4carp=

pilbak levente

Mesaj de pilbak levente »

Mersi mult nu ma asteptam la atatea pareri,am luat in considerare,am o promisiune cu un Fox Warrior de 5 lbs dar sa vedem daca gasesc modalitate de transport de la Arad la cluj,daca nu incercam Carp Expertu ca doar nu e o avere,mai ales ca il iau la pret de iarna :lol:

Liviu Mihai

Mesaj de Liviu Mihai »

K-Karp Image Spod 4lb
Campion national 2010
http://www.planetcarp.ro

gusti

Mesaj de gusti »

sau de 5lb merge brici!