Pot sa confirm ce ai spus, tot pe asta il am si eu.Alex Matea scrie:Fox Warrior 3.66m, 5,5lb este unul excelent pentru pretul lui!!!!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Pot sa confirm ce ai spus, tot pe asta il am si eu.Alex Matea scrie:Fox Warrior 3.66m, 5,5lb este unul excelent pentru pretul lui!!!!
pilbak levente scrie:Mersi!Am sa il incerc si eu ca de pus mana am pus pe el si sincer mie mi-a placut asa in mana insa nu am lansat cu el.Oricum la cluj in scot la pret bun si daca il rup mi-l schimbaluci- scrie:Eu folosesc spod Carpexpert de 5 lb,si sunt f.multumit.Il recomand
Parerea mea este ca nu ti se potriveste tie spodul de la Carp expert si asta nu inseamna ca nu este bunarnold_glodean scrie:Pana sa se ridice spodu de la carp expert la nivelul lui shimano si fox mai curge foaaaaaaaaaaaarte multa apa pe Dunare,am avut ocazia la o partida de pescuit sa folosesc un carp expert pentru a nadi cu spombu si va spun sincer nu mia placut batul de fel,trebuia sa trag tare de el sa ajung la 100m,colegul meu are un beast master si dupa ce am pus mana pe el si am lansat de cateva ori nici nu am mai folosit carp expertu,la beast master nu trebuia sa ma infing de tot in el sa pot lansa la 100m.
"joji arad"daca tu spui ca carp expert e comparabil cu shimano si fox de ce nu isi cumpara lumea lansete de la ei?