Moderator: gor965
Val ,asteptam si eu un raspuns .Asa este Andrei,nu-l poti schimba cand vine vorba de tine.ii place lui sa te tachinezeVal scrie:@Andrei Ionita --- dragul meu tiu pe oriunde intrii , tot scuipati o sa iti gasesti ! De ce ? Ia verica-te personal si dupa aia sa scrii ceva pe undeva ?! Chiar nu imi pot imagina ca un baiat tinar ca tine dupa 2-3- 4 sezoane de pescuit sa isi puna in semnatura ..titulatura Groparul !!! Se pare ca asa te simti ..si atunci de ce ne mai derajenzi ? Ne pierzi vremea ... si zau ca nu cu tine vom deslusi vreo varianta la ce ne preocupa pe noi toti ceilalti care ne dorim , sa nu FIM GROPARI !
Dragul meu , dar tu cine esti si cine te recomanda ?? Toti scriem cu nume propriu si tu un anonim ... te apuci sa ma intrebi ce ?shimanobig scrie:Val ,asteptam si eu un raspuns .Asa este Andrei,nu-l poti schimba cand vine vorba de tine.ii place lui sa te tachinezeVal scrie:@Andrei Ionita --- dragul meu tiu pe oriunde intrii , tot scuipati o sa iti gasesti ! De ce ? Ia verica-te personal si dupa aia sa scrii ceva pe undeva ?! Chiar nu imi pot imagina ca un baiat tinar ca tine dupa 2-3- 4 sezoane de pescuit sa isi puna in semnatura ..titulatura Groparul !!! Se pare ca asa te simti ..si atunci de ce ne mai derajenzi ? Ne pierzi vremea ... si zau ca nu cu tine vom deslusi vreo varianta la ce ne preocupa pe noi toti ceilalti care ne dorim , sa nu FIM GROPARI !
Eu nu inteleg de ce vorbesti tu in numele tuturor...si te erijezi in cunoscatorul opiniilor tuturor forumistilor la adresa meaVal scrie:@Andrei Ionita --- dragul meu tiu pe oriunde intrii , tot scuipati o sa iti gasesti ! De ce ? Ia verica-te personal si dupa aia sa scrii ceva pe undeva ?! Chiar nu imi pot imagina ca un baiat tinar ca tine dupa 2-3- 4 sezoane de pescuit sa isi puna in semnatura ..titulatura Groparul !!! Se pare ca asa te simti ..si atunci de ce ne mai derajenzi ? Ne pierzi vremea ... si zau ca nu cu tine vom deslusi vreo varianta la ce ne preocupa pe noi toti ceilalti care ne dorim , sa nu FIM GROPARI !
Nu te bate mai nimeni ...poate sa iti mai dea ceva de mincare ... ca din ce scrii si cum te comporti inspiri ceva multa mila fata de un om suferind . O sa incerc sa te reglez si cu problema ta , cu toate ca la ce basini ai in cap .... e nevoie de multa munca ... Nu te-a certat nimeni cind erai mic !!de varsta .Andrei I scrie:Sariiiti ma bateVal scrie:Nevinovat , o sa im iau si eu 2 luni cu suspendare , pentru mutilare .....Tu deja esti marcat !Andrei I scrie:@ Shimanobig
Bai baiatulesa iti intre bine la dovleac...cand Val era de varsta ta, avea 2 joburi, era in liceu si terminase deja facultatea!!! asta inseamna ambivalenta polivalenta
![]()
@ Val
Zambaretii pusi inseamna ca nu trebuie sa te ataci e doar o gluma nevinovata
Val scrie:Dragul meu , dar tu cine esti si cine te recomanda ?? Toti scriem cu nume propriu si tu un anonim ... te apuci sa ma intrebi ce ?shimanobig scrie:Val ,asteptam si eu un raspuns .Asa este Andrei,nu-l poti schimba cand vine vorba de tine.ii place lui sa te tachinezeVal scrie:@Andrei Ionita --- dragul meu tiu pe oriunde intrii , tot scuipati o sa iti gasesti ! De ce ? Ia verica-te personal si dupa aia sa scrii ceva pe undeva ?! Chiar nu imi pot imagina ca un baiat tinar ca tine dupa 2-3- 4 sezoane de pescuit sa isi puna in semnatura ..titulatura Groparul !!! Se pare ca asa te simti ..si atunci de ce ne mai derajenzi ? Ne pierzi vremea ... si zau ca nu cu tine vom deslusi vreo varianta la ce ne preocupa pe noi toti ceilalti care ne dorim , sa nu FIM GROPARI !
Genes tu ce cauti aici ?? Cum sa iti raspund eu tie ? Vad ca nu intelegi nimic . Ti-e teama ?Genes Florin scrie:NU L-AI INVATAT PE VAL RAZVANE?
stie prea multe si nu stie ce sa tina pt el si ce sa spuna si la lume...
are lipici la trafik