andrei vladeanu scrie:nu ma supar, valerica, D-ne fereste...
eu nu zic ca nu am avut si minusuri la apcr. destule.
unul dintre ele, asa cum ai si precizat, lipsa cunostiintelor referitoare la zig rig.
sau GIR GIZ, cum s-o zice prin Kazakstan sau prin alte cercuri influente...
am pus un zambaret. dar pun trei. stii tu de ce.

Eu un singur amendament am aici ... la un moment dat , ne-ai tinut o teorie ... ca aia din kazah ...pescuiesc de foame si sunt braconieri .... sa avem grija la ei .. ca fac prapad la braconaj .
Pai eu cu Matea i-am vazut din clipa 1!!!!! ..ca sunt pescari la crap si si faceau zig rig , ceea ce npoi am facut mai pe ambitia ta si pe cititul meu , dupa 24 ore !! Kazahi vizavi de noi erau englezi daca vrei !!!!???
Stiu ca atitudinea cuiva te-a scos dim minti , de asta si eu zic pas , anul asta , la ce m-am bagat ! , dar zau asa Andrei ... lumea invata si invata si invata .... si nu e spusa de Lenin ! Asta era cu munca ....Pe scurt din punctul meu de vedere , orgolii MAXIME , munca putina ..... POENTRU CA SUNTEM IN URMA CU CEVA ANI !
Ne-am icremenit in saracia asta de proiect cu cine castiga ceva de la AGVPS si s-a dus dracului pescuitul ... Si imi cer scuze fata de colegi din Italia ...ei erau pescari , sau asa se credeau , dupa 2-3 ani si-au dat seama ca exista si altceva pe lumea asta ! Si nu e vina lor !!!!! E vina sistemului prost !