Lot pentru CN

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: Lot pentru CN

Mesaj de andrei vladeanu »

nu ma supar, valerica, D-ne fereste...
eu nu zic ca nu am avut si minusuri la apcr. destule.
unul dintre ele, asa cum ai si precizat, lipsa cunostiintelor referitoare la zig rig.
sau GIR GIZ, cum s-o zice prin Kazakstan sau prin alte cercuri influente... :D

am pus un zambaret. dar pun trei. stii tu de ce.
:) :) :)
The One Team

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Val scrie:Andrei nu te supara asa usor .... locul 6 din ce provine ??? Din fapul ca lotul de anul trecut , CAMPIONI NATIONALI CU TREI ASI LA BAZA ... adica restu nu conteaza , cu toata modestia ! si pescari SUPER cum ii stim prin plaiurile noastre mioritice , nu stiau cum se traduce zig - rig ??? Ca aia din Kazahstan - sa ma bat MAMA - Alexe Matea e martor - stiau de aceasta tehnica din clipa 1 ????????
Unde ne dam noi grozavi ???? Si cu cine ??? Adica cum putem ridica pretentii , cind noi nu avem dechiderea ??? Ca sa iti zic si sa ma intelegi ?! Sa dus dracu vremea cind prin nada ii prindeai .....in hentz ! Acum te fac astia de prin SAnglia si de prin RSA , plus kazahi ... de nu stii cum sa iti mai iei un peste pe vad ....Asta e ideea principala si nu altceva ...Plus Stanila ...))))))

Val,mii de scuze ca postez si eu in legatura cu acest subiect,insa am si eu o intrebare ptr tine: Rolul tau in lotul NEXGEN care a fost?
P.S precizez ca nu am absolut nici o intentie necurata sau ceva de genul :!:
Iar daca nu sunt prea indraznet,o a doua intrebare ar fi: care sunt acei 3 Asi care au stat la baza lotului?
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

....
Ultima oară modificat Mie Feb 22, 2012 17:34 de către Val, modificat 1 dată în total.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

shimanobig scrie:
Val scrie:Andrei nu te supara asa usor .... locul 6 din ce provine ??? Din fapul ca lotul de anul trecut , CAMPIONI NATIONALI CU TREI ASI LA BAZA ... adica restu nu conteaza , cu toata modestia ! si pescari SUPER cum ii stim prin plaiurile noastre mioritice , nu stiau cum se traduce zig - rig ??? Ca aia din Kazahstan - sa ma bat MAMA - Alexe Matea e martor - stiau de aceasta tehnica din clipa 1 ????????
Unde ne dam noi grozavi ???? Si cu cine ??? Adica cum putem ridica pretentii , cind noi nu avem dechiderea ??? Ca sa iti zic si sa ma intelegi ?! Sa dus dracu vremea cind prin nada ii prindeai .....in hentz ! Acum te fac astia de prin SAnglia si de prin RSA , plus kazahi ... de nu stii cum sa iti mai iei un peste pe vad ....Asta e ideea principala si nu altceva ...Plus Stanila ...))))))

Val,mii de scuze ca postez si eu in legatura cu acest subiect,insa am si eu o intrebare ptr tine: Rolul tau in lotul NEXGEN care a fost?
Iar daca nu sunt prea indraznet,o a doua intrebare ar fi: care sunt acei 3 Asi care au stat la baza lotului?
Hai sa-ti spun si tie si tuturor celor care au vreo grija cu chestia asta . Rolul meu a fost ambivalent - una de finantator si alta de protector . Pe scurt am pus si ceva bani la pescari ( SI MA BUCUR ! ) plus o protectie ca AGVPS nu va indrazni NICIODATA cu mine de fata si implicat , sa faca ce a facut la Floreasca . Ma bucur ca pescarii din lot nu au dat prilej de galceava si au castigat cam tot ce se putea castiga pe balta . Daca cineva nu are nevoie in lot de un astfel de personaj ca mine ... inseamna ca nu am facut nimic pina acum si pot sa imi depun cupa de anul trecut , oricarui contestatar cu alta opinie bazata si argumentata !

Ce zici - esti multumit ?

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Val scrie:
shimanobig scrie:

Hai sa-ti spun si tie si tuturor celor care au vreo grija cu chestia asta . Rolul meu a fost ambivalent - una de finantator si alta de protector . Pe scurt am pus si ceva bani la pescari ( SI MA BUCUR ! ) plus o protectie ca AGVPS nu va indrazni NICIODATA cu mine de fata si implicat , sa faca ce a facut la Floreasca . Ma bucur ca pescarii din lot nu au dat prilej de galceava si au castigat cam tot ce se putea castiga pe balta . Daca cineva nu are nevoie in lot de un astfel de personaj ca mine ... inseamna ca nu am facut nimic pina acum si pot sa imi depun cupa de anul trecut , oricarui contestatar cu alta opinie bazata si argumentata !

Ce zici - esti multumit ?
Partial daca pot spune asa.
Oricum intrebarea cu nr.2 a ramas valabila.
Dar acum stau si ma intreb si eu ca tot omul:De ce critici pescarii care au fost in lot ca nu stiau cu ce se mananca zig-rigu-ul cand tu care erai cu ei tot timpul si care cunosti foarte bine pescuitul si tehnicile din Anglia,nu le-ai spus despre el si cum functioneaza?
Despre faptul ca ai finantat si ca ai protejat acest lot fata de cei de la AGVPS,numai de bine despre tine.

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

@ Shimanobig

Bai baiatule :D sa iti intre bine la dovleac...cand Val era de varsta ta, avea 2 joburi, era in liceu si terminase deja facultatea!!! asta inseamna ambivalenta polivalenta :lol:

@ Val
Zambaretii pusi inseamna ca nu trebuie sa te ataci e doar o gluma nevinovata :D
Totusi daca nu te deranjeaza, explica semnificatia "rol ambivalent" din cate stiu eu ambivalenta asta e ceva legat de schizofrenie...cred ca altceva ai vrut sa spui...
Ultima oară modificat Mie Feb 22, 2012 17:51 de către Andrei I, modificat 1 dată în total.
Milionar excentric

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

andrei vladeanu scrie:nu ma supar, valerica, D-ne fereste...
eu nu zic ca nu am avut si minusuri la apcr. destule.
unul dintre ele, asa cum ai si precizat, lipsa cunostiintelor referitoare la zig rig.
sau GIR GIZ, cum s-o zice prin Kazakstan sau prin alte cercuri influente... :D

am pus un zambaret. dar pun trei. stii tu de ce.
:) :) :)
Eu un singur amendament am aici ... la un moment dat , ne-ai tinut o teorie ... ca aia din kazah ...pescuiesc de foame si sunt braconieri .... sa avem grija la ei .. ca fac prapad la braconaj .
Pai eu cu Matea i-am vazut din clipa 1!!!!! ..ca sunt pescari la crap si si faceau zig rig , ceea ce npoi am facut mai pe ambitia ta si pe cititul meu , dupa 24 ore !! Kazahi vizavi de noi erau englezi daca vrei !!!!???
Stiu ca atitudinea cuiva te-a scos dim minti , de asta si eu zic pas , anul asta , la ce m-am bagat ! , dar zau asa Andrei ... lumea invata si invata si invata .... si nu e spusa de Lenin ! Asta era cu munca ....Pe scurt din punctul meu de vedere , orgolii MAXIME , munca putina ..... POENTRU CA SUNTEM IN URMA CU CEVA ANI !
Ne-am icremenit in saracia asta de proiect cu cine castiga ceva de la AGVPS si s-a dus dracului pescuitul ... Si imi cer scuze fata de colegi din Italia ...ei erau pescari , sau asa se credeau , dupa 2-3 ani si-au dat seama ca exista si altceva pe lumea asta ! Si nu e vina lor !!!!! E vina sistemului prost !

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Andrei I scrie:@ Shimanobig

Bai baiatule :D sa iti intre bine la dovleac...cand Val era de varsta ta, avea 2 joburi, era in liceu si terminase deja facultatea!!! asta inseamna ambivalenta polivalenta :lol:

@ Val
Zambaretii pusi inseamna ca nu trebuie sa te ataci e doar o gluma nevinovata
Nevinovat , o sa im iau si eu 2 luni cu suspendare , pentru mutilare .....Tu deja esti marcat !

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Val scrie:

@ Val
Nevinovat , o sa im iau si eu 2 luni cu suspendare , pentru mutilare .....Tu deja esti marcat !
Sariiiti ma bate :D
Milionar excentric

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

@ Val
Zambaretii sunt ASII despre care vorbea Val :wink:
Gropare cam somezi de cand cu gerurile astea,deci ai o singura slujba in mom acesta. :lol: :lol: :lol:
pun si eu 3 zambareti ,sa fiu in trend :wink:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”